Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul cu chip de om

Aceasta este continuarea, si astept criticile :D (ficul va fi SasuSaku dar pana va intra in scena va mai dura putin) :

Sakura si Naruto mergeau agale pe strada intunecoasa.
Intr-un sfarsit au ajuns acasa la Sakura.
-Naruto nu se ingrijoreaza nimeni daca te duci asa de tarziu acasa?
-Pai…eu sunt orfan ..deci nu se ingrijoreaza nimeni.
-Scuze…nu am stiut…nu ai vrea sa ramai sa stai la mn deoarece si eu sunt orfana si stau singura in casa asta …nu ai vrea sa imi tii companie?
-Pai…da dar san u te deranjez. Spuse acesta putin rosu la fata.
-Bine urca pana cand iti pregatesc eu camera
-Bine o sa stau la TV.
Sakura urca sus si medita la dorinta. Dup ace termina camera era bleu cu putin portocaliu la mobile. Cobora si ii zise lui Naruto sa urce sa isi vada camera. Acesta ramase surprins cum de aceasta reusise sa faca o astfel de camera intr-un timp asa de scurt. Chiar daca aceasta intrebare ii strabatea mintea acesta se puse in pat. Se uita spre Sakura si ii omultumi din priviri. Aceasta ii raspunse cu un zambet gingas dupa care se duse in camera ei. Se duse pe balcon, acolo ciresul isi misca frunzele verzi inca si raspandea un miros suav. Sakura se simtea foarte bine. Era putin confuza se gandea la cei doi baieti de la scoala, privirile lor ii invadau mintea si un fior ii strabatea corpul. Se gandea la spusele prietenelor ei si nu stia daca va putea rezista tentatiei. Se duse sa se schimbe si apoi se puse in pat. Ochii ei se inchideau usor somnul o fura fara dificultate, dar nu dura mult acesta liniste deoarece doua siluete intrara in camera ei prin balcon. Acestea au facut galagie mare si l-au trezit si pe Naruto. Acesta se panica putin dar reusi sa se dea jos din pat sis a se indrepte cu pasi marunti spre locul de unde se auzea galagia. Intre timp in camera Sakurei doua persoane se plimbau prin camera. Aprinsera lumina si de cum o vazusera pe Sakura facura o plecaciune joasa. Aceasta se mira, nu stia cine sunt acele doua persone. Deodata se auzi o bataie in usa, era Naruto care se ingrijorase pentru Sakura. Aceasta se panica dar dupa ce isi reveni putin ii baga pe cele doua personae misterioase intr-un dulap. Cand deschise usa Naruto tabara in camera fetei pregatit sa se lupte cu oricine. Sakura chicoti putin.
-Ce s-a intamplat aici? Spuse Naruto ridicand din spranceana deoarece in camera era putina dezordine din cauza celor doua personae.
-Nimic doar o pasare a intrat pe balcon si m-am speriat si biata pasare a avut aceeasi reactie ca si mine asa ca…
-Bine…spuse Naruto cu jumatate de gura.
Acesta se intoarse somnoros in camera lui. Imi placea ca am un coleg asa de grijuliu cu mine. Linistita m-am trantit pe pat dar zgomotul din dulap mi-a amintit ca trebuia sa am o discutie cu acele doua personaje misterioase. Cand am deschis dulapul am observat ca doua fete ma priveau mirate. Era un baiat cu parul violet si ochii caprui.. Avea un zambet dulce pe chip si se uita mirat la Sakura. Langa acesta statea o fata cu parul albastru si ochii la fel. Timp de cateva secunde se uitara uni la alti si nu spuneau nimic pana Sakura rupse tacerea.
- Mai bine vorbim in bucatarie,nu?
- Bine. Spusera cei doi in cor.
In bucatarie cei doi se asezara pe scaun. Sakura se uita pe geam si observa ca luna inca domina cerul instelat. Dupa ce statu pret de cateva clipe uitandu-se pe geam se intoarse spre cele doua persoane.
-Deci, ce cautati la ora asta in casa la mine? Si de ce ati dat buzna in camera mea asa?
-Noi suntem cei trei ingeri care te supravegheau pe tine cand locuiai in imparatia tatalui tau. Acesta ne-a trimis pe noi sa te supraveghem si sa avem grija sa nu ti se intample nimic rau.
-Stai putin ai spus trei ingeri. Voi suntetidoar doi.
-Da se pare ca cel de-al treilea a intarziat.
-Da..asa se pare.
Deodata se azi o bataie in usa. Sakura se duse sa deschida. Cei doi se ridicara si ei ca sa vada daca prietenul lor se afla la usa. In fatal or statea un baiat cu parul roscat si ochii caprui spre rosu. Avea un zambet larg pe chip. Sakura ilpofti sip e acesta in bucatarie sa ia loc sis a vorbeasca.
-Deci voi va trebui sa aveti grija de mine deoarece asa a spus tatal meu?
-Asa este.
-Va trebui sa va prezint ca verisorii mei care au trebuit sa vina sa stea cu mine din motive care nu trebuie impartasite. Este bine?
-Da este foarte bine.
Soarele incepea sa isi arate razele calde. Pe scari se auzeau niste pasi. Deodataun baiat cu parul blond aparu pe acari. Naruto ramase amutit cand vazu cele trei persoane noi aparute. Nu stia ce sa spuna. Sakura rupse tacerea.
-Naruto acestea sunt verisorii mei.
-Bine. Eu sunt Naruto Uzumaki
-Ea este Ioko, cel cu parul roscat este Ray iar cel cu parul violet este Hikaru.
-Incantat de cunostinta.
-Si noi la fel.
-Naruto sa stii ca inca poti sta la mine daca vrei.spuse Sakura cu un zambt dulce.
-Ce ma bucur ca ai spus asta.
S-au asezat la masa dupa care plecara catre scoala…

Sorry..:(..ca nu am mai postat am avut ceva probleme cu tastatura…:D…acum o sa postez mai repede…promit..:*(si am pus poze cu cele trei persoane care vor avea grija de Sakura)...
[Imagine: sig.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Ingerul cu chip de om - de Emm` :x - 12-02-2009, 11:21 AM
RE: Ingerul cu chip de om - de BlueGum - 12-02-2009, 11:26 AM
RE: Ingerul cu chip de om - de Obsession. - 12-02-2009, 02:43 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de O@n@ - 12-02-2009, 08:38 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Hitman - 12-02-2009, 11:06 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Obsession. - 15-02-2009, 07:16 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de starnight - 15-02-2009, 08:29 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Annya - 15-02-2009, 09:58 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Ely-chin - 17-02-2009, 03:18 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Emm` :x - 19-03-2009, 09:20 AM
RE: Ingerul cu chip de om - de Annya - 04-04-2009, 09:30 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de Emm` :x - 18-04-2009, 02:23 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de BlueGum - 18-04-2009, 08:24 PM
RE: Ingerul cu chip de om - de chrissta - 25-04-2009, 11:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 26.682 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.397 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 140.821 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.641 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.770 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.623 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 43.147 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.460 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.942 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy

Utilizatori care citesc acest subiect: