28-06-2013, 03:15 PM
"Give me love" - Ed Sheeran
![[Imagine: teddy_bear_red_heart_avatar_picture_49333.gif]](http://avatar.hq-picture.com/avatars/img20/teddy_bear_red_heart_avatar_picture_49333.gif)
In acest moment v.3
|
28-06-2013, 05:21 PM
Mood: In chinuri.
Status: MA DOAR PICIORUL~ Locatie: pe scaun, cu piciorul pe alt scaun, pe o perna. Mananc: nimic, as manca niste carne, dar nu are cine sa mi-o aduca. Beau: suc de visine. Sunt imbracata in: blugi scurti, tricou rosu. Ascult: Robbie Williams- Feel Privesc: ecranul, perfectiunea lui Robbie. Status messenger: I need to feel real love *numai ea imi poate lua durerea de la picior... ah, si niste Nurofen* Vorbesc pe messenger cu: Kimiko, Amy Citesc: Niste poezii de Marin Sorescu Ma gandesc la: Durerea de la picior. Dating: Doctorul cel mai probabil. Doresc: Sa nu ma mai doara piciorul. Iubesc pe: Natsuru, Kimiko, Amy Nervoasa pe: durere Urasc pe: durerea Imi lipseste: niste papa. Abia astept sa: scap de durere. ![]() You don't have to 8e a good person to 8e a hero.
Mood: harnica.
Status: Nope. Locatie: Home. Mananc: Seminte. Beau: Water. Sunt imbracata in: maieu+ pantaloni scurti. Ascult: J-min - Stand up. Privesc: un mv to the beautiful you. Status messenger: Offline. Vorbesc pe messenger cu: offline. Citesc: asta. Ma gandesc la: cat de repede sa-mi termin ficurile incepute sa incep altele. Dating: him <3 Doresc: sa-mi termin ficurile. Iubesc pe: Nikki, Alli, Miru. Nervoasa pe: nobody. Urasc pe: nobody. Imi lipseste: his hugs. Abia astept sa: see him. ![]() ![]() I keep falling in love, falling in love When I see you, my heart oh oh oh oh Falling in love falling in love I just want you, what should I do boy
06-07-2013, 04:21 PM
(Ultima modificare: 19-07-2013, 03:03 PM {2} de yaoi maniac.)
Mood: f**k off.
Status: de rahat. Locatie: acasa. Mananc: am mancat. Beau: ceai rece. Sunt imbracata in: pijamalele si hainele mele de zi pe care le-am purtat si ieri. Ascult: Alternosfera - Inchisoarea alba. Privesc: alba inchisoare a unei minti obisnuite. Status Messenger: - Vorbesc pe Messenger cu: fosta-actuala amica? Citesc: vreau. Ma gandesc la: sa inchei discutia + data de 19.07.2013. Cele trei sadiste o sa fie reunite (Agrona, eu, Sherlock's Maniac). Dating: Irina's webcam. She's beautiful. Doresc: semnul D. D. pe mana. Se vad doar niste urme mici si albe. Iubesc pe: Anca, Denisa, ceilalti. In general, oamenii. Nervoasa pe: atasamentul emotional. Urasc pe: urasc in general, nu neaparat obiectiv. Nu intotdeauna. Imi lipseste: Anca. Abia astept sa: vorbesc cu ea si sa ma vad cu Agrona. /edit God, music is pure Heaven. I feel better now. [updated] Nervoasa pe: nimeni.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
06-07-2013, 06:22 PM
Mood: Meh...
Status: Gonna go drink beer to be less 'meh' Locatie: Acasa Mananc: Nimic...surprinzator, stiu. Beau: Apa cu bule Sunt imbracata in: Bermude Ascult: Edguy - Return to the tribe Privesc: curcubeul de pe birou Status messenger: Nu's on. Vorbesc pe messenger cu: ^ Citesc: Momentan citesc seria Experiment in terror Ma gandesc la: faptul ca sunt sarac ![]() Dating: several...beer brands Doresc: sa vina concertele!!!! \m/ Iubesc pe: toti cei dragi mie + berea rece <3 Nervos pe: bugetul meu infim Urasc pe: nimeni Imi lipseste: Clujul Abia astept sa: vina 27 iulie mai repede!!!! ![]() We are delusional To go against mortality Still we fight, love and create As the only creatures In on life's grand secret We sense the pointlessness beyond
06-07-2013, 06:40 PM
Mood: Indragostita
Status: f**k, sunt entuziasmata si speriata in acelasi timp. Locatie: Pe scaun. Mananc: Mestec guma. Beau: Suc de visine. Sunt imbracata in: Blugi scurt + tricou verde. Ascult: Hits of the 90's. Privesc: Monitorul Status messenger: Nu sunt online. Vorbesc pe messenger cu: - Citesc: Zilele si noptile unui student intarziat. Ma gandesc la: Faptul ca Alex ar vrea sa se mute in Braila, ca trebuie sa vad ce mai gasesc la inchirieri si locuri de munca... Dating: Mercador, tocmai and co + prietenul lui tati sa ma interesez de piata locurilor de munca. Doresc: Sa se intample o minune, sa vina Alex aici si sa reusesc sa scap de gura mamei. Iubesc pe: Alex. Nervoasa pe: 13 years old! Urasc pe: Nimeni. Imi lipseste: Vocea lui Alex, luni trebuie neaaparat sa-l aud. Abia astept sa: Vina Alex aici. ![]() You don't have to 8e a good person to 8e a hero.
07-07-2013, 01:01 PM
Mood: Bored
Status: meh Locatie: home Mananc: nonono Beau: apa Sunt imbracata in: pantaloni, tricou Ascult: Biffy Clyro - Mountains Privesc: poker face dude on the left Status messenger: mai foloseste cineva messenger? - offline Vorbesc pe messenger cu: nonono Citesc: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald Ma gandesc la: Monstar Dating: nonono Doresc: Ciocolata nao Iubesc pe: - Nervoasa pe: Radio Urasc pe: no Imi lipseste: ceva rece Abia astept sa: plec la munte
08-07-2013, 04:48 PM
Mood: bleh.
Status: plictisit. Locatie: acasa, pe canapea. Mananc: un fel de guacamole. Beau: apa. Sunt imbracat in: pantaloni si tricou. Ascult: ceva artist necunoscut de mine. Privesc: photoshopul deschis. Status messenger: nada. Vorbesc pe messenger cu: nimeni. Citesc: momentan, nimic. Ma gandesc la: ce bine ar fi sa am ceva uscat... Dating: nope. Doresc: sa nu mai fie cald. Iubesc pe: bucatarul din minte. Nervos pe: nimic. Urasc pe: caldura! Imi lipseste: racoarea. Abia astept sa: plec in tabara yeeeeee ![]() |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |