28-06-2013, 03:15 PM
"Give me love" - Ed Sheeran
In acest moment v.3
|
28-06-2013, 05:21 PM
Mood: In chinuri.
Status: MA DOAR PICIORUL~ Locatie: pe scaun, cu piciorul pe alt scaun, pe o perna. Mananc: nimic, as manca niste carne, dar nu are cine sa mi-o aduca. Beau: suc de visine. Sunt imbracata in: blugi scurti, tricou rosu. Ascult: Robbie Williams- Feel Privesc: ecranul, perfectiunea lui Robbie. Status messenger: I need to feel real love *numai ea imi poate lua durerea de la picior... ah, si niste Nurofen* Vorbesc pe messenger cu: Kimiko, Amy Citesc: Niste poezii de Marin Sorescu Ma gandesc la: Durerea de la picior. Dating: Doctorul cel mai probabil. Doresc: Sa nu ma mai doara piciorul. Iubesc pe: Natsuru, Kimiko, Amy Nervoasa pe: durere Urasc pe: durerea Imi lipseste: niste papa. Abia astept sa: scap de durere. You don't have to 8e a good person to 8e a hero.
Mood: harnica.
Status: Nope. Locatie: Home. Mananc: Seminte. Beau: Water. Sunt imbracata in: maieu+ pantaloni scurti. Ascult: J-min - Stand up. Privesc: un mv to the beautiful you. Status messenger: Offline. Vorbesc pe messenger cu: offline. Citesc: asta. Ma gandesc la: cat de repede sa-mi termin ficurile incepute sa incep altele. Dating: him <3 Doresc: sa-mi termin ficurile. Iubesc pe: Nikki, Alli, Miru. Nervoasa pe: nobody. Urasc pe: nobody. Imi lipseste: his hugs. Abia astept sa: see him. I keep falling in love, falling in love When I see you, my heart oh oh oh oh Falling in love falling in love I just want you, what should I do boy
06-07-2013, 04:21 PM
(Ultima modificare: 19-07-2013, 03:03 PM {2} de yaoi maniac.)
Mood: f**k off.
Status: de rahat. Locatie: acasa. Mananc: am mancat. Beau: ceai rece. Sunt imbracata in: pijamalele si hainele mele de zi pe care le-am purtat si ieri. Ascult: Alternosfera - Inchisoarea alba. Privesc: alba inchisoare a unei minti obisnuite. Status Messenger: - Vorbesc pe Messenger cu: fosta-actuala amica? Citesc: vreau. Ma gandesc la: sa inchei discutia + data de 19.07.2013. Cele trei sadiste o sa fie reunite (Agrona, eu, Sherlock's Maniac). Dating: Irina's webcam. She's beautiful. Doresc: semnul D. D. pe mana. Se vad doar niste urme mici si albe. Iubesc pe: Anca, Denisa, ceilalti. In general, oamenii. Nervoasa pe: atasamentul emotional. Urasc pe: urasc in general, nu neaparat obiectiv. Nu intotdeauna. Imi lipseste: Anca. Abia astept sa: vorbesc cu ea si sa ma vad cu Agrona. /edit God, music is pure Heaven. I feel better now. [updated] Nervoasa pe: nimeni.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
06-07-2013, 06:22 PM
Mood: Meh...
Status: Gonna go drink beer to be less 'meh' Locatie: Acasa Mananc: Nimic...surprinzator, stiu. Beau: Apa cu bule Sunt imbracata in: Bermude Ascult: Edguy - Return to the tribe Privesc: curcubeul de pe birou Status messenger: Nu's on. Vorbesc pe messenger cu: ^ Citesc: Momentan citesc seria Experiment in terror Ma gandesc la: faptul ca sunt sarac Dating: several...beer brands Doresc: sa vina concertele!!!! \m/ Iubesc pe: toti cei dragi mie + berea rece <3 Nervos pe: bugetul meu infim Urasc pe: nimeni Imi lipseste: Clujul Abia astept sa: vina 27 iulie mai repede!!!! We are delusional To go against mortality Still we fight, love and create As the only creatures In on life's grand secret We sense the pointlessness beyond
06-07-2013, 06:40 PM
Mood: Indragostita
Status: f**k, sunt entuziasmata si speriata in acelasi timp. Locatie: Pe scaun. Mananc: Mestec guma. Beau: Suc de visine. Sunt imbracata in: Blugi scurt + tricou verde. Ascult: Hits of the 90's. Privesc: Monitorul Status messenger: Nu sunt online. Vorbesc pe messenger cu: - Citesc: Zilele si noptile unui student intarziat. Ma gandesc la: Faptul ca Alex ar vrea sa se mute in Braila, ca trebuie sa vad ce mai gasesc la inchirieri si locuri de munca... Dating: Mercador, tocmai and co + prietenul lui tati sa ma interesez de piata locurilor de munca. Doresc: Sa se intample o minune, sa vina Alex aici si sa reusesc sa scap de gura mamei. Iubesc pe: Alex. Nervoasa pe: 13 years old! Urasc pe: Nimeni. Imi lipseste: Vocea lui Alex, luni trebuie neaaparat sa-l aud. Abia astept sa: Vina Alex aici. You don't have to 8e a good person to 8e a hero.
07-07-2013, 01:01 PM
Mood: Bored
Status: meh Locatie: home Mananc: nonono Beau: apa Sunt imbracata in: pantaloni, tricou Ascult: Biffy Clyro - Mountains Privesc: poker face dude on the left Status messenger: mai foloseste cineva messenger? - offline Vorbesc pe messenger cu: nonono Citesc: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald Ma gandesc la: Monstar Dating: nonono Doresc: Ciocolata nao Iubesc pe: - Nervoasa pe: Radio Urasc pe: no Imi lipseste: ceva rece Abia astept sa: plec la munte
08-07-2013, 04:48 PM
Mood: bleh.
Status: plictisit. Locatie: acasa, pe canapea. Mananc: un fel de guacamole. Beau: apa. Sunt imbracat in: pantaloni si tricou. Ascult: ceva artist necunoscut de mine. Privesc: photoshopul deschis. Status messenger: nada. Vorbesc pe messenger cu: nimeni. Citesc: momentan, nimic. Ma gandesc la: ce bine ar fi sa am ceva uscat... Dating: nope. Doresc: sa nu mai fie cald. Iubesc pe: bucatarul din minte. Nervos pe: nimic. Urasc pe: caldura! Imi lipseste: racoarea. Abia astept sa: plec in tabara yeeeeee |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
27 Vizitator(i) |