30-04-2011, 10:31 PM
Ok! Am citit tot! Este bine, am eu cateva semne de intrebare la capitolul "RAPITORI" dar sunt sigura ca ma voi lamuri in capitolul urmator.:d A...mersi pentru comurile dragute referitoare la persoana mea(esti draguta). Actiunea a fost buna...mai ales povestirea scenei dezgustatoare dintre cei doi. Ce rau imi pare de el....dar ma gandesc ca pentru extinderea ficului, ar trebui sa o tii cu chestia asta cateva capitole, poate chiar mai mult. Adica stii si tu, sa fie chinuit, maltratat, violat pana la sangesi, ce crezi tu de cuviinta!:)Ma rog, tu stii mai bine.
Din puctul meu de vedere e ok! Astept nextul!
ByeBye!!!
NUME: Alexandra Cristina
Prietenii i-mi spun Alexutzy(porecla)
Din puctul meu de vedere e ok! Astept nextul!
ByeBye!!!
NUME: Alexandra Cristina
Prietenii i-mi spun Alexutzy(porecla)
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!