08-02-2010, 03:22 PM
Paaai ...Nightwish am ascultat in goana..cateva melodii.. mai de mult.Nu prea ma am cu simfonic metalu.. imi pare prea pompos.. dar are farmecul lui atare. Sonata arctica am auzit de ei dar n-am ascultat..In fact,imma gonna Youtube it right now..:} .Nickelback stiu sigur ...Ala e unul dintre lucrurile principale pe care obisnuiam sa le ascult.. Nu ma omor cu noul album dar unele din alea vechi imi plac rau de tot... Prima care mi-a placut a fost "Savin' Me" si "How you remind me ",apoi "Photograph","If Everyone cared" si "Gotta be Somebody" si probabil ca si altele.. dar nu imi vin mie acum...
Cat despre culori..My gosh ,I love colors,numbers and stuff like that. Nu prea ma am cu alea pale.. Alb/Negru combinat merge cu orice.. I like dark red,Mint Green, Golden (doar in combinatie cu negru sau altceva de genul), Dark Royal Purple . Inainte imi placeau albastruu si nuantele lui..acum ma dau pe culori calde si nuante de roscat.. I wanna try liking everything and anything and think out the box I also have a question : what's ur fav number ? :3
Cat despre culori..My gosh ,I love colors,numbers and stuff like that. Nu prea ma am cu alea pale.. Alb/Negru combinat merge cu orice.. I like dark red,Mint Green, Golden (doar in combinatie cu negru sau altceva de genul), Dark Royal Purple . Inainte imi placeau albastruu si nuantele lui..acum ma dau pe culori calde si nuante de roscat.. I wanna try liking everything and anything and think out the box I also have a question : what's ur fav number ? :3