16-12-2010, 04:21 PM
Hi hi hi , eu sunt alex si am 16 ani ^_^. Well cam detest anime-urile gen Naruto , Bleach etc. *feeling hated* . Anime-ul meu preferat este uhmm Hakuouki Shinsengumi Kitan i guess , mai imi plac Angel Beats , Clannad , Saikano ,11 Eyes , Shiki , Ergo Proxy , Asura Cryin , Voices Of A Distant Star , Myself;Yourself si School Days.
Sunt obsedat de muzica formatiile mele preferate fiind , Tool (fav of favs) , A Perfect Circle, Relient K , Hurt , RED, Thousand Foot Krutch , Bayside , A Day To Remember , In Fear And Faith , PAIN , Crucified Barbara , Walls Of Jericho uhmm mai sunt foarte multe dar mie sila sa mai scriu -_-.
Well hope we will all be friends. (^_^)
Sunt obsedat de muzica formatiile mele preferate fiind , Tool (fav of favs) , A Perfect Circle, Relient K , Hurt , RED, Thousand Foot Krutch , Bayside , A Day To Remember , In Fear And Faith , PAIN , Crucified Barbara , Walls Of Jericho uhmm mai sunt foarte multe dar mie sila sa mai scriu -_-.
Well hope we will all be friends. (^_^)
"Îl respecți pe cel care e om, si merită respectul. Nu pe lache manelaru care baga Guța in creerii nopții și nici pe rokărilă gherțoiul care vine la 4 dimineața și-și vomită ficații in scara blocului."