Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

He is mine ! She is mine

Uitati al doilea capitol.. poate am mai grabit atiunea pe aici si stiu asta.. promit ca urmatorul cap o sa fie mai bine ..sper sa va placa :)

Capitolul 2

Totul se invartea in capul meu, nu puteam gandi rational, aveam doar o singura tinta si aceea era Shin. Persoana pe care doream sa o impresionez cel mai mult si sa ii arat de ce sunt in stare si sa-i demonstrez ca nu sunt ca celelalte fete. Dar asta imi era aproape imosibil, el oricum nu cred ca se uita la fete ca mine si poate deja avea o prietena, la cat de frumos este.
Deja nu mai puteam, lacrimile curgeu pe obraji mei rosiatici, inima nu se mai oprea din bataie, dar nu ma dadeam batuta, trebuia sa-l fac al meu si numai al meu.
Poate eram prea obsedata de el, dar acest lucru trebuia sa-l inchei, daca doream cu adevarat sa ii cuceresc inima trebuia sa fiu asa cum numai eu pot fi, unica in felul meu.
Era marti, prima zi de liceu trecuse repede, nu mai aveam timp si trebuia sa ma indrept spre scoala. Am coborat incet scarile si am ajuns in hol, pe usa de la iesire era un bilet de la parinti. L-am desprins si am inceput sa-l citit cu atentie, eram uimita de ceea ce citem:

"Izel draga mea, eu si tatal tau credem ca acuma esti destul de mare ca sa locuiesti singura.
E adevarat ca nu esti inca la facultate dar credem ca ai putea sa mergi sa locuiesti singura.
Me masa din bucatarie o sa vezi niste chei, acelea sunt cheile de la apartamentul tau.
O sa fi situata aproape de casa, deci o sa poti sa ne vizitezi.
Dupa scoala o sa te rugam sa mergi acolo ca sa-ti despachetezi lucrurile, deja am angajat o firma
sa-ti transporte mobila si lucrurile.
Sper sa iti placa si iti uram distractie placuta.
Cu drag
mama si tata."

Eram asa de entuziasmata pentru ca ai mei m-au lasat sa am propiul meu apartament, imi venea sa tip de fericire, dar nu aveam timp pentru chestiile acestea deoarece intarziam la ore.
Am fugit cat am putut zburdand pe strazi pana la scoala, am intrat in clasa si m-am asezat la banca mea, m-am uitat in dreapta si in stanga ca sa vad daca erau toti in casa si sa vad daca nu am intarziat.
Am salutat-o pe Riri si i-am dat vestea cea noua, aceasta s-a bucurat pentru mine si a spus ca o sa-mi faca vizite cat mai lungi. Pe use a intrat Shin, i-a salutat pe toti inafara de mine, s-a dus la banca lui
si s-a ajesazat, dupa aceea si-a indreptat privirea spre mine si mi-a spus sa ma duc sa sterg tabla.

- Cum ? Pai nu sunt eu de servici astazi, i-am raspuns eu nervoasa.
- Haide te rog eu.
- Aa..aa. . ok , raspund eu fara vre-o ezitare si m-am dus sa sterg tabla.
- Hahaha, se pare ca Shin a reusit inca o data, a adougat un coleg.
-Asa e, se pare ca toate fetele sunt la cheremul lui, ai noroc Shin, a spus un alt coleg uitandu-se la mine.

In momentul acela m-am enervat, deoarece baietii pana si Shin radeau si ma foloseau, asa ca m-am oprit din stersul tablei, am runcat buretele pe jos, m-am indreptat spre banca lui Shin si am
lovit-o cu mainile. Toti au tacut din gura atunci.

- Sti ceva Shim imi esti simpatic, dar sa nu crezi ca eu sunt ca celelalte fete de aici.
- Hei usor dulceata nu te infoia, ne jucam si noi, a inceput un coleg sa ma ia peste picior.
- Tu sa taci, apropo eu nu sunt "dulceata", mi-am indretat privirea catre Shin, eu ii permit numai acelei persoane speciale mie sa imi spuna asa.
- Esti inteleapta Nigatori-san, mi-a zambit acesta dar intr-un mod atragator.
- Multumesc, fata de tine, nu sunt tocilara cu patru ochi, i-am intors spatele si m-am indreptat spre banca.
- Woo hoo, bravo Izel, arata-i cine esti, a inceput Riri sa ma aclame.

M-am dus la loc, si m-am asezat, aveam ora de biologie, doamna profesoara a spus ca o sa ne dea la toti ca tema o fisa scrisa cu intrebari si ca toti o sa fim in grupe de cate doua persoane.
Riri mi-a zis ca sa fim in aceiasi grupa si ca ea o sa ma aleaga pe mine, dar din pacate cineva a luato inaintea ei.

- O aleg pe Nigatori-san ca partenera doamna profesoara, a spus repede Shin cu incredere.
- Cum ! Am ramas eu cu Riri socate.
- Am inteles, a raspuns profesoara si ia dat lui Shin fisa.
- O nu cred ca glumeste egocentristul asta, am spus eu nervoasa.
- Parca iti placea de el Izel ?
- E uite ca nu imi mai place, am strigat eu in gura mare facandu-ma auzita de toata clasa.
- Iara ai facut-o lata Izel, spune Riri oftand.
- Aaa..aa.. nimica ..aa ma refeream la tema, am scuzati si m-am asezat brusc in banca, cu privirea la podea si rusinata.

Au inceput din nou colegii sa rada de mine, dar ce puteam face Shin ma calca pe nervi parca o facea intentionat doar ca sa ma inebuneasca, nu destul ma inebuneste cu frumusetea lui.
Clopotelul a sunat, am iesit cu Riri in curtea scolii pentru o scurta plimbare, ca sa ma pot calma. Ne-am asezat pe o bancutza mica langa un copac si am inceput sa vorbim.

- Ah, Shin asta ma enerveaza, am oftat eu suparata.
- Se pare ca nu a iesit cum ti-ai dorit tu.
- Ai dreptate, dar nu pot sa-l scot asa de usor din cap si mai ales din inima mea.
- "Love is in the air", a inceput Riri sa-mi recite versul.
- Da mersii, dar nu ma prea ajuta cu nimica si cand ma gandesc ca nemernicul m-a ales ca partenera, vroiam ca tu sa fi partenera mea la tema, am inceput eu sa ma plang.
- Dar izel, intrebarea este de ce te-a ales pe tine ca partenera ?
- Nu stiu, dar sa sti ca mi-as dori sa aflu, hehe te-am prins acuma Shin, m-am ridicat in picioare si am mers in scoala.
- Sa ai grije Izel...of mai bine ma duc dupa ea.

Am alergat pe scari ca sa ajung la etajul doi deoarece acolo se afla clasa noastra, odata ajunsa l-am vazut pe Shin vorbin cu prieteni lui cei mai buni Obu si Rei.
Am vrut sa trec prin fata lor, fara sa-i bag in seama, cand am ajuns la usa clasei, Shin s-a apropiat de mine si ma luat de mana, oprinduma. Celelalte fete erau socate de gestul acestuia, dar lui nu
ia pasat, vazand asta l-am intrebat:

- Ce vrei ?
- A.. pai doream sa te invit sambata aceasta la o intalnire de studiu ca sa putem face tema.
- Aaa..aa ok.., am raspuns eu emotionata.
- Atunci ne vedem la zece si un sfet la mine acasa, iti dau eu adresa maine.
- Bine.

Wow, eram uimita de ce auzeam, si pe deasupra eram si foarte fericita ca acesta ma chemat la el acasa.
Cand orele s-au sfarsit m-am dus la mine la apartament ca sa despachetez lucrurile, deoarece din aceasta zi nu mai locuiam in casa cu parintii, ci locuiam independent.
Pana si Riri a venit sa imi de-a o mana de ajutor, toti vecini au venit sa ma ajute, chiar ma bucuram ca am nimerit intr-un loc frumos, unde toti erau prietenosi.
Mi-am intors capul spre asfinti si vedeam cum soarele se pregatea de culcare, din capatul strazii venea cineva, dar nu mi-a pasat asa ca m-am dus sa continuia despachetarea.

- Buna Nigatori-san, mi-a spus Shin.
- Buna si tie, i-am raspuns eu.

Amandoi ne-am oprit din treaba si ne-am uitat unul la celalalt ingroziti.

- Ceeeee !? Am strigat noi amandoi.
- Cum e posibil, ce cauti aici ?am spus eu ingrozita.
- Dar tu ?
- Pai aici o sa locuiesc de acuma in colo, dar tu ? Ai venit sa ma spionezi ?
- Cum ? Nu, iar eu aici locuiesc singur.
- O da uite ceva ce nu vezi in fiecare zi, a inceput Riri sa adauge razand.
- Nu, o sa locuiesc impreuna cu tine, asta e un cosmar, a inceput Shin sa se planga.
- La fel, de ce eu Doamne ?
-Hey ganditi pozitiv copii macar nu o sa locuiti in aceiasi camera sunteti doar vecini, tu Izel o sa stai la aprter aici jos, iar el e deasupra ta, ne-a spus un vecin.

Amandoi ne-am lovit in cap cu palma si am inceput sa plangem, credeam ca o sa inebunesc, sa locuiesc aproape de el si pe deasupra era si nepoliticos cu mine, deja imi schimbasem parerea.
Putea fi mai rau de atata Doamne ?

Răspunsuri în acest subiect
He is mine ! She is mine - de hiimera - 02-10-2010, 12:00 AM
RE: He is mine ! She is mine - de Assyria - 02-10-2010, 02:13 PM
RE: He is mine ! She is mine - de hiimera - 02-10-2010, 06:48 PM
RE: He is mine ! She is mine - de hiimera - 03-10-2010, 01:27 PM
RE: He is mine ! She is mine - de Assyria - 04-10-2010, 10:19 PM
RE: He is mine ! She is mine - de hiimera - 05-10-2010, 09:16 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Puppet girl, your strings are mine. crazy little red 3 3.125 28-04-2013, 08:52 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [Yaoi] Pentru mine?! AbiiShu' 46 24.648 19-04-2013, 09:00 AM
Ultimul răspuns: Dream_great
  [Yaoi] You are mine ! Lexxu 21 14.097 19-07-2012, 01:18 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ura sau iubire?dragoste sau despartire?intrebarile ce uni k mine si le pun mere(+16) ^ ^_Yunna_Uchida_^ ^ 0 1.965 01-09-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: ^ ^_Yunna_Uchida_^ ^
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 4.177 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Uita de tot si aventureaza-te cu mine Zăpă 47 26.489 10-02-2011, 07:57 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  ÃŽnainte de mine am fost eu ultimate wulf 19 9.692 05-02-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Mine[+18] Hye.not 11 6.855 31-01-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Tristetea-o parte din mine Jun 2 3.103 04-08-2010, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect: