10-03-2012, 10:21 PM
Sa fie Soul Eater? Ala e mai mult fanart, nu?
*postpreascuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurt*
Guess the anime screenshot
|
10-03-2012, 10:21 PM
Sa fie Soul Eater? Ala e mai mult fanart, nu?
Sa fie NO.6 cumva? Daca e lasa-mi confirmare pe profil te rog, sa nu facem posturi aiurea. Danke xD
BING probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
18-03-2012, 11:08 PM
Uuusor, tocmai ce am terminat animeul...imagina e din freezing, aia in rosu e Sattelizer si asta e o scena din ultimele 2 episoade, nu? Acum sa pun urmatoru:
Succes la ghicit, daca ati vazut anime-ul veti recunoaste personajul! later edit: ok, vad ca lumea nu recunoaste anime-ul :?::s:, deci voi pune niste hinturi: -animeul poate fi gasit pe anime.kage.com -are 12 sau 14 episoade -e vorba de carti si puterile lor magice -(cu asta cn vrea il gaseste :bv: ) chiar eu i-am postat descrierea la sectiunea anime genre Succes!:bye:
11-04-2012, 12:43 PM
[in timp ce vizioneaza Dantalian no Shoka si isi da seama ca tipul din screenshot e blondul din anime]
Dantalian no Shoka. Daca nu ma uitam acum la anime pentru a mai trece timpul nu imi dadeam seama nici cu o mie de hit-uri (doar daca nu era pe acolo si intialele lui sau ceva). Sa puna cine vrea. Am vrut doar sa nu las topicul mort.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
11-04-2012, 03:53 PM
Devil May Cry; Dante & Patty
Edit: http://oi39.tinypic.com/35852r9.jpg ps: azazel, salvează ss-urile in calculator sub alt nume daca le iei de pe net.
11-04-2012, 06:05 PM
I think it's Hellsing. Right?
*post prea scurt* *post prea scurt* *post prea scurt* |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
7 Vizitator(i) |