10-03-2012, 10:21 PM
Sa fie Soul Eater? Ala e mai mult fanart, nu?
*postpreascuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurt*
Guess the anime screenshot
|
10-03-2012, 10:21 PM
Sa fie Soul Eater? Ala e mai mult fanart, nu?
Sa fie NO.6 cumva? Daca e lasa-mi confirmare pe profil te rog, sa nu facem posturi aiurea. Danke xD
BING ![]() probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
18-03-2012, 11:08 PM
Uuusor, tocmai ce am terminat animeul...imagina e din freezing, aia in rosu e Sattelizer si asta e o scena din ultimele 2 episoade, nu? Acum sa pun urmatoru:
![]() Succes la ghicit, daca ati vazut anime-ul veti recunoaste personajul! later edit: ok, vad ca lumea nu recunoaste anime-ul :?::s:, deci voi pune niste hinturi: -animeul poate fi gasit pe anime.kage.com -are 12 sau 14 ![]() -e vorba de carti si puterile lor magice -(cu asta cn vrea il gaseste :bv: ) chiar eu i-am postat descrierea la sectiunea anime genre Succes!:bye:
11-04-2012, 12:43 PM
[in timp ce vizioneaza Dantalian no Shoka si isi da seama ca tipul din screenshot e blondul din anime]
Dantalian no Shoka. ![]() Sa puna cine vrea. Am vrut doar sa nu las topicul mort.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
11-04-2012, 03:53 PM
Devil May Cry; Dante & Patty
Edit: http://oi39.tinypic.com/35852r9.jpg ps: azazel, salvează ss-urile in calculator sub alt nume daca le iei de pe net. ![]()
11-04-2012, 06:05 PM
I think it's Hellsing. Right?
*post prea scurt* *post prea scurt* *post prea scurt* |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |