Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gates of Valhala [ Axel's photography ]

Heii.Sunt incepatoare,nu ma pricep mare lucru,si eu abia am inceput sa postez,dar m-am gandit sa trec pe aici cu un comentariu.

First:Ma crezi sau nu,e preferata mea.Nu stiu de ce..sau poate stiu xD.Titlul nu se potriveste deloc,dar asta e alta poveste.Pur si simplu..ideea e simpla dar culorile,stilul,cladirea,faptul ca sageata,asa luminata si pe un fundal deschis arata catre un loc mai intunecat,e chiar reusita.Si unghiul e potrivit.

Second:Too much sharpen.Ar fi trebuit sa o faci putin mai blurry,mai soften(picnik) ai umblat prea tare la ea si i-ai stricat din farmec.Eu iti propun sa te intorci si sa faci alta poza,fiindca nenea ala chiar strica tot misterul si farmecul imaginii,fiindca straduta chiar are potential*parca is Udrea lol.*

3:Idem secod.Preaa sharpen.Adica,biserica se vede frumos,unghiul e chiar bun dar copacul..meh.Strica tot.Again,mai soften,fiindca poza in sine nu e rea.

4:E cam prea simpla,prea monotona.Trebuia sa stai si sa te mai joci cu ea.Iar partea cu rotitul...o strica.Arhitectura totusi e frumoasa,la fel si umbrele.

Fifth:nuh nuh nuh.Too much,too wrong.Ideea de poza a semnului ala mare cu Brasov e foarte buna,dar asta pare facuta in graba,fara chef,dara efort cumva.Poate doar poate.Ceea ce e mai important e blurry si nu in centrul atentiei.

6:Incep cu:titlul e genial.Really.Poza,ideea,luminozitatea sunt foarte frumoase,cum cerul si campiile din departare se amesteca unele cu altele e intradevar unic dar..idea cu intorsul nu mi se pare foarte buna.Cred ca ai transmite acelasi mesaj si normala,fara sa-ti rupi gatul uitandu-te la ea xD

Atat.Sper ca nu te-am deranjat.Again,si eu sunt incepatoare,doar mi-am zis parerea hug

Răspunsuri în acest subiect
RE: Gates of Valhala [ Axel's photography ] - de Sosetuta' - 29-12-2011, 04:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Photography. Addeh 30 20.598 22-05-2012, 03:40 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Committed to photography Diz 21 14.944 02-05-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Photography . Lunatics. 13 7.993 13-11-2011, 10:15 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Chise`s photography Mdn. 12 9.132 30-05-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Mdn.
  Miss R. photography Paradox 。◕‿◕。 4 4.199 09-01-2011, 05:55 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.