heya! am vazut si eu topicul tau
primul post:
ora de germana-da, poza e buna desii ideea e des intalnita. Imi place ca este pozata putin stramb, si ca are pata aia de lumina in dreapta. O face mai speciala
Cutu- cum a zis si Lynn, ori trebuia sa il iei din fata, pentru ca am vazut ca umbra lui era in fata, deci ar fi fost o explozie de lumina in spate
ori de jos, dintr-o parte. Ar fi aratat mult mai sweet, i s-ar fi vazul detaliile, blanita
vidra- In primul rand poza pare ca e facuta din mers. Este prea stramba, si asta nu se potriveste unui asemenea peisaj. Nu imi plac cracile alea goale acolo. Puteai sa fotografiezi pur si simplu un brad, luat dintr-un cadru si o lumina buna, sau zapada .. ca vad ca e soare cat de cat, deci inseamna ca luceste, sau zapada de pe o creanga .. sau sa te duci acolo in mijloc si sa fotografiezi in sus. whatever. cam multe "sau"
tot vidra- mda, despre poza asta nu am chiar asa de multe de zis, din nou, imi place ca e luata dintr-un cadru stramb, iar brazii fiind drepti iti dau un sentiment ciudat:X
asa.. aici in fata daca te uiti pe jos poti vedea niste fire de lumina care intra.. si banuiesc ca intra printre brazi. puteai sa te dai mai acolo, sa fie o alta lumina sau sa fotografiezi lumina cum intra printre brazi .. ar fi fost :X ..
al doilea post
mda, poza e muuult prea luminoasa. In spate puteai sa lasi asa, sau sa pui ceva sa iasa cu blur
Imi place lumina care cade pe firul ala si se vede umbra ... dar as fi preferat macar ochiul sa se vada bine .
bafta in continuare honey
Cea mai reuşită semnătură.