Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotografiile mele

#1
Incerc mereu sa surprind diverse lucruri din natura, pentru ca ador natura. Iata niste poze facute de mine :

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...C00252.jpg - Locatia : Romania, Tarsor, Prahova. Ruinele unei biserici. S-a numit "Biserica Alba". Ruinele se pot vedea daca vizitati Manastirea Turnu din localitatea mai sus mentionata.

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...ure038.jpg - Romania, Shighisoara, anul 2009, cetatea Sighisoarei. Poza am facut-o in concediul pe care mi l-am petrecut acolo. Am prins si o zi din Festivalul Medieval.

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...C00155.jpg - Romania, Dambovicioara. Mai sus de Pestera se afla aceste caderi de apa.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Salut ^^ Vad ca nu ai nicun comentariu asa ma gandeam sa-ti las eu unul (mai ales ca nu ai multe poze 10)
Prima poza: Superba. Nu e in ceata sau miscata iar peisajul e absout superb. Copacul ala care creste asa pe o piatra e chiar o minune a naturii. Totusi se vede ca nu ai un apart foarte performant, poza pare usor intunecata.
A doua poza: Unghiul e cam ciudat, pare usor inclinata poza, iar data aia din colt e absolut hidoasa, strica toata poza. Cand faci poze artistice, nu mai lasa data, ii da pozei un aspect...nu stiu, urat. Nu e nimic special in legatura cu poza si nu pare cel mai bun unghi, mai bine arata daca o faceai din fata.
A treia poza: Peisajul e frumos, poza e in ceata. Nu e clara si e in ceata.

Pozele sunt dragute, cred ca de vina camera pentru ca nu au iesit chiar profesionale. Daca nu ai o camera performanta, cauta unghiuri interesante care sa dea pozei ceva special, daca claritatea pozelor nu o face.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
Desigur, camera mea foto e marca Samsung. Atat mi-a permis bugetul personal atunci cand am cumparat-o. Stiu ca exista camere mult mai bune si poate-mi recomanda cineva o marca mai profesionala.

Multumesc pentru comentariu si pentru sfaturile date.

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...CF0075.jpg - Aici am incercat sa fotografiez un buchet de flori pe care mama mea-l facuse si-l pusese in casa.

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...CF0077.jpg - tot un buchet de flori facut de mama mea si pus in casa.

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...C10223.jpg - Brebu, Prahova, intrarea la Manastirea Brebu, unde se afla si un muzeu care adaposteste Braul lui Antim Ivireanu

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...C10233.jpg - Lacul din spatele Manastirii Brebu, Prahova.

Astept noi sfaturi si comentarii.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fotografiile reginei Ash. 12 8.278 09-09-2011, 03:21 AM
Ultimul răspuns: Dragonz Eyez


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)