14-08-2010, 09:03 PM
Pai il aleg pe Ryyyuk because he's funny . Si nu numai amuzant ci si obsedat de mere . Pai in primul rand , daca el nu ar fi scapat carnetul , Light nu ar fi ajuns Kira , L nu ar fi venit in Tokio si anime-ul nu ar fi avut rost and s-ar fi numit " viata plictisitoare al unui adolescent " ceea ce ar fi fost boring . Pe deasupra este si un personaj destul de principal pe langa Light si Ryuuzaki . Imi mai place la el acea obesie pentru merele pamantesti si faptul ca , considera lumea oamenilor interesant . Se distreaza si nu tine cu nimeni , nici cu L , nici cu Kira , ci doar sa supune putin stapanului dar in rest nada . Am vazut ca i-a scris numele lui Light in carnet ceea ce este o mare suparare pentru el fiindca saracutul pierde toata distractia . Si plus ca arata destul de infricosator but mie mi se pare ca are o figura amuzanta . Imi place cum rade cand , L sau Near il impiedica pe Light sa faca ce vrea . Rem sincer este cam naiv fiindca se indragosteste de Misa care nu are ochi decat pentru Kira si moare ca ea sa traiasca and este cam gol . Adica Ryuk are haine pe el pe cand lui Remusor i se vad oasele .