Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#29
Sankyu de comenturi si ma bucur ca imi cititi ficul. :x Acum iata un capitol mai lung si sper sa va placa. Din pacate voi posta mai rar pentru k incepe scoala si voi aveam putin timp liber, deci va fii decat un capitol pe saptamana sau doua maxim in functie de timp. :( Acum iata :* :


Capitolul 16


Sasuke incerca ca dimineata sa se trezeasca inaintea Sakurei si sa se dea jos din pat. Vroia mult sa scape de imobilizarea la spital si sa faca o plimbare. In incercarea de a se ridica, simti cum i se pune un junghi in spate si tipa de durere. Rozalia il auzi indata si se duse la el negresit. Era foarte ingrijorata. Cand il vazu pe baiat incercand sa se ridice din pat, il ratoi zdravan:
- Sasuke, ce faci? Esti ranit! Stai locului si intinde-te pe pat!
- Uh, Sakura m-am saturat sa stau ca un copil legat in patut! Simt ca o iau razna daca stau degeaba!
- Inteleg, dar trebuie sa ai rabdare! Ranile nu sunt inchise complet.
Baiatul, ajutat de rozalie , se aseza inapoi in pat si se inveli cu patura. Se uita pe furis la fata, putin morocanos ca e prea grijulie cu el, dar in sinea lui ii placea, se simtea protejat si rasfatat. Dupa coltul unde erau baile si coridorul plin de liniste, sosi Itachi cu un rand de bandaje. Zambi in semn de ''buna dimineata'', se aseza langa Sasuke si il pofti sa se ridice incet spre a se schimba. Brunetul isi asculta fratele si se ridica in capul oaselor.Dadu patura la o parte si celalalt Uchiha ii desfacu cu grija bandajele vechi. Itachi il infasura pe Sasuke in noile pansamente si apoi ii dete o bluza groasa sa ia pe el, pentru a-l proteja de frig. Sakura il imbraca pe iubitul ei ca pe un copil, apoi il saruta pe obraz. Itachi se ridica si pleca sa arunce pansamentele vechi cu rozalia dupa el. De indata ce luara coltul linistit, brunetul discuta intre patru ochi cu fata stabilind miscarile si planurile pentru a o aduce pe Nina. Dupa ce s-a intors, la randul ei, ea i-a transmis lui Sasuke ideile si tacticile.
- Cand plecam? sopti Sasuke.
- Maine dimineata! Poti sa mergi?
- Acum, da!
Noaptea, pe cand toti adormira, Sasuke statea treaz gandindu-se la viata in general si in ce bele nimerisera. Itachi sosi pe la miezul noptii imbracat in haine rusesti verzi inchise si cu masca pe fata. Il lua pe brunet si pe rozalie din sala si mersera intr-o anticamera. Acolo s-au imbracat si inarmat in cea mai deplina liniste. Si-au luat arme, apa, mancare. Masina cu care il trasportasera pe Sasuke , avea sa fie acum deplasarea lor. Itachi iesi primul din cladire asigurand zona. Imediat , facu semn ca cei doi sa vina catre automobil. Toti trei au inconjurat autoturismul. Deschisera usile si se urcara. Baietii gonira cu viteza spre a nu fii prinsi. Afara era un frig puternic, pe jos era numai gheata, iar cerul era limpede si parca inghetat in timp. Au mers cu masina pana dimineata la ora 5, cand au ajuns intr-un oras devastat de americani. Sakura adormise in spate de caldurica si se inghemuise. Baietii au oprit, lasand-o sa doarma.
- De ce n-o trezesti?
- Las-o Itachi! Avem treaba cu ea mai tarziu! Ce tot ai cu Sakura!?
- Suntem in misiune, idiotule!
- Nu ma face, derbedeule ca te dau imediat pe mana americanilor!
Itachi, satul de comentarile fratelui sau, se napusti pe usa unui apartament aflat la parter. Suna pe mobil un numar, iar dintr-o camera se auzi un alt telefon vibrand si cantand. Sasuke il avertiza de unde se aude melodia ruseasca a telefonului. Brunetul apuca micutul aparat si observa ca el al Ninei. Urcara ambii la etaj si vazura usa unei camere blocata. Cu fortele unite si din cateva gesturi, reusira sa sparga intrarea in camera. Inauntru, gasira o fata bruneta imbracata numai in blana de urs ruseasca si stand ingenunchiata in par. Era Nina. Fetei ii era firg si parea ca fusese inchisa acolo spre a muri ori de foame ori de frig.
Itachi nu se mai putu stapani si o curprinse in brate duios.
- Ce ma bucur sa va vad!
- Nina, ti-am promis ca ma intorc! Ti-am promis ,iubire, ca revin dupa tine!
- Itachi misca-te odata! Locul asta e securizat, sunt bombe puse!
- Ce???
Cei trei alergara pe scari auzind tot felul de chitaituri. Sasuke iesi cu Nina , dar cand sa iasa si Itachi, exact atunci bubui apartamentul. Brunetul sari de pe scara si se lovi putin la umar, deoarece scoase un tipa ascutit. Sangele i se strecurase prin haina. Sakura se trezi gratie tipatului se iesi negresit din masina, ajutandu-l pe Itachi sa intre. Dupa ce toti imbarcara plecara spre spital. In drum, rozalia si Sasuke au facut cunostiinta cu fata. Brunetul o privea suspicios pe tot parcursul drumului pe Nina, stiind ca ceva e dubios.
Pe la pranz, Itachi se prezenta la garda spitalului aducand-o si pe Nina ca o presupusa victima. Doctorii pareau suspiciosi si au decis sa o lase sa ramana.
Mai pe seara, cand toti ceilalti incepusera sa incheie tura, Sasuke se intoarse in pat dormind bustean. Sakura il pazi cu mare atentie pe baiat pana se incheie tura. Printre gene , baiatul o saruta scurt pe rozalie de noapte buna. Fata insa nu avea somn, si se gandi sa faca o plimbare. Se ridica din pat si cu pasi lini, ingandurata, merse pe coridor. Undeva intr-un colt vazu doua umbra cunoscute. Sakura se ascunse spre a asculta conversatia. In sufletul ei atunci incepu sa se cuibareasca frica, dar stia ca acea discutie ar putea fii importanta. O doctorita se ciondanea putin cu Itachi si il numea in engleza '' tradator''.
- Daca ai de gand sa ne tradezi pentru o nemernica rusoaica, Itachi vei fii expulzat din cadrul armatei americane. Esti condamnat de dezertare.
Sakura cand auzi , se apropie si mai tare si asculta ca tot locul va fii mistuit datorita unei tradari din interior. Rozalia isi duse mana la gura, apoi fugi. Se gandi ca americanii vor da foc la spital si bolnavii vor sta inauntru. Disperata l-a sculat pe Sasuke. Baiatul se trezi sub presiunea gesturilor prietenei sale si o privi mirat cand o zari asa speriata.
- Sakura, ce este? De ce ma trezesti?
- Sa..Sasuke...trebuie sa plecam! Americanii au aflat ca Itachi a adus-o pe Nina si ca e rusoaica, il acuza de tradare si au de gand sa mistuiasca spitalul. Trebuie sa plecam sau murim aici!...
Brunetul se scula imediat si se imbraca intr-o graba nemaipomenita. Dupa cateva minute, de adunat lucruri, se urcara intr-o masina militara si plecara unde ii purtara gandurile. Plecara undeva departe, unde nu vor muri...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: [SasuSaku]Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 11-09-2010, 08:15 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 2.015 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.769 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.026 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.568 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.996 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 7.047 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.055 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)