Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste Infinita

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul / manga-ul Naruto si nu fac profit pe urma acestor personaje / intamplari.


M-am mai gandit sa fac inca un fic. Sper sa va placa. Va urez: Lectura Placuta !!!

Dragoste Infinita



Capitolul 1

- O Prima Privire -



Este seara in Konoha. Ma plimb pe langa niste case. Vin de la gara. Probabil ca se vede ca sunt noua. Parul roz imi adie lin in aerul cald. Ma uitam la toate casele de pe strada, dar nu o gasesc pe cea pe care o cautam. Dandu-mi seama ca nu voi gasi aici ceea ce caut, ma indrept spre o alta straduta, dar privirea imi este atintita catre o luminita ce venea din departare. In acea pata de culoare orbitoare se putea zari trupul unei fete. Acea silueta imi parea cunoscuta. Ma duc sprea ea. Cand ajung indeajuns de aproape pentru a putea vedea cine este constat ca este sora mea, Myra. Ea semana mult cu mine, avea acelasi par rozaliu, aceiasi ochii de un verde atat de crud si luminos, acelasi corp de invidiat, doar ca parul sau era mai scurt decat al meu. Al meu era pana putin mai sus de talie, al ei fiind doar cu vreo doi, trei centimetri mai jos de umeri. Aceasta imi facea cu mana bucuroasa. Are un zambet foarte mare, plin de blandete, prin care se putea observa cu usurinta fericirea. Mie imi apare un zambet si mai mare decat al ei pe fata. Myra imi face semn sa vin in casa, apoi imi spune cu un glas gingas:

- Ma bucur ca ai venit pe aici! Mi-a fost atat de dor de tine.

Eu ii spun ca si eu ma bucur sa o vad si ca mi-a fost foarte dor de ea, apoi intru in casa, eliberandu-ma de toate miile de bagaje, iar apoi ne imbratisam. Era o imbratisare plina de dragoste si blandete. Mi-a fost atat de dor de sora mea, iubita mea sora mai mare. Sora mai mare care m-a ajutat si mi-a dat atatea sfaturi, de atatea ori. Doamne, cat ma bucur ca o vad din nou.

Dupa cateva minute indelungate, ne desprindem din imbratisare. Eu ii zic ca vreau sa ma duc pana in camera mea sa ma schimb. Rozalia de langa mine imi spune sa-mi iau bagajele sis a o urmez. Fac ceea ce imi zice, apoi sunt oprita de ea. Se ofera sa ma ajute. Eu o las sa ia cateva dintre genti, apoi urcam scarile incetisor. In cateva secunde ajungem in dreptul unei usi albe. Imi spune ca asta este camera mea de acum inainte. Mai adauga si faptul ca a incercat sa o mai umple cu diferite chestii care stia ca imi plac. Ii spun ca ma schimb si vin jos sa mancam. Myra ma informeaza ca masa este déjà pregatita si ca ma asteapta, dupa care se duce jos. Eu intru si incep sa ma uit prin jur. Pe una dintre noptiere, vad o poza nostalgica. In acea poza erau doua fete, una mai mica si una mai mare. Cele doua fete erau gememe. Acesta poza e facut acum vreo sapte ani, ultima data cand ne vazusem eu si Myra. Dar gandurile imi sunt intrerupte de catre sora mea, care ma cheama la masa. Imi aleg repede o pereche pe pantaloni scurti albi si un maieu verde, apoi cobor la masa. Cat timp am mancat am vornit despre tot felul de lucruri, despre ce am mai facut in ultimii ani si multe altele. Deodata Myra spune:

- Sakura, mie chiar nu-mi vine sa cred ca au trecut sapte ani de cand nu ne-am mai vazut. Te-ai schimbat atata. Tu vei intra la liceu, iar eu la facultate. In sfarsit ti se va indeplini visul de a avea cincisprezece ani, bineinteles daca il mai ai.

- Da, nici mie nu-mi vine sac red ca a trecut atata timp. Chiar mi-a fost dor de tine si ma bucur nespus de tare sa te revad.

Dupa ce am terminat de mancat Myra mi-a spus sa ma duc sus sa ma pregatesc pentru scoala si sa ma culc. Fac ceea ce imi zice. Am de gand sa fac un dus revigorant sis a ma culc. Intru incet in jetul de apa calduta. Un fior imi trece pe sina spinarii in momentul in care apa face contactul cu pielea mea fina. Acea clipa nu a durat mai mult de o secunda. O secunda care parca nu se mai termina.

Dupa aproximativ zece minute in care toate gandurile, sentimentele si trairile mele au fost luat de picaturile mici si calde, cel putin pana maine, am iesit din cada, m-am imbracat in niste pijamale verzi si m-am dus direct in camera mea.

Imi simteam oasele din ce in ce mai grele, mai obosite si mai dureroase. Fara sa mai stau pe ganduri ma bag in pat si adorm.

A doua zi veni rapid. Nopate fu alungata de soarele mandru si luminos. Emana o caldura speciala. Razele calde ale mingii de foc treceau incetul cu incetul prin perdeauna roz a camerei mele, intr-un final ajundand pe fata mea, obligandu-ma sa ma trezesc. Cu greu imi dechid ochii de culoarea smaraldului si ma dau incetisor jos din pat.

Ma duc sa deschid geamul, lasand mirosul imbietor al diminetii sa imi inunde narile. Dupa ce trag o gura mare de aer curat in piept, ma indrept lenes spre baie. Imi fac repejor siesta, dupa care ma indrept spre bagajele nedespachetate sa-mi aleg ceva de imbracat. Imi aleg niste blugi albi trei sferturi, un maieu simplu albatru, iar in picioare imi iau niste adidasi Addidas albi. Imi iau ghiozdanul si cobor jos. Ii spun Myrei ca nu mai am timp sa mananc si imi iau pachetul de pe masa.

Fara alte ezitari incep sa acerg spre noul meu liceu. In vreo zece minute ajung in curtea scolii. Nu prea am fost zarita de catre viitori mei colegi. Ma duc sa ma asez pe o banca de langa un cires batran. Ce pacat ca nu era inca inflorit. Langa mine se aseaza un baiat blond cu niste ochi albastri, asemeni cerului senin. Se pare ca il cheama Naruto. El se ofera sa-mi mai prezinte cativa dintre colegi. Mi arata pe Hinata, pe Neji si pe Lee.

Privirea imi este atintita catre doi baieti care jucau basket. Unul dintrei ei era blond cu ochi caprui, iar celalalt avea ochii de culoarea onixului, iar parul era de aceasi culoare cu ochii. Il intreb pe blondul de langa mine cine este acel brunet, iar el imi spune ca este Sasuke Ucicha.

Deodata se suna, iar orele trebe sa inceapa curand. Eram emotionata. Vai, nu cred ca pot intra in clasa fara sa lesin. Mor aici. Oftez ingrijorata, dupa care iau o gura foarte mare de aer. Il urmez pe Naruto, deoarece se pare ca eram in aceiasi clasa, dar in drumul meu sunt impinsa de cineva. Imi ridic privirea speriata, in acelasi timp nervoasa spre el. Se pare ca era chiar acel Sasuke Ucicha. El imi spune pe un ton superior si iritant:

- Ai grija pe unde mergi !
- Ce bou !!! exclam eu iritata de tonul folosit de el.

Doamne, iar m-a luat o team ingrozitoare. Mor de frica! Am atatea emotii, nici macar nu cred ca stiu cum ma mai cheama. Sper sa nu ma puna cumva in fata clasei sa zic lucruri inutile despre mine sau orice altceva de genul asta, este ingrozitor. Off, nu mai rezist. Ma opresc pentru cateva secunde din mers. Imi inchid ochii si trag adanc aer in piept, dupa care imi continui drumul spre clasa. pentru cateva secunde din mers. Imi inchid ochii si trag adanc aer in piept, dupa care imi continui drumul spre clasa. In cateva secunde sunt in fata clasei. Mai iau o gura mare de aer, dupa care intru.



Acesta a fost primul capitol. Sper ca va placut. Astept cat mai multe commuri, critici si pareri.
Va pup dulce.
Bye.

#2
heloo
Un nou fic ? Alta idee ? Un nou inceput ? Am catela fic este acesta ? De unde ai atata timp ca sa scri ? Descrierea estre buna, sentimentele nu mi s-au parut descrise perfect, dar este mai bine asa, daca scriai tot ma pictiseai. Actiunea mi s-a parut grabita, azi este luni, maine este marti, trece repede ziua, dar mai bine sa fie asa decat sa povestesti niste lucruri neimportante. Dialogul a fost in regula. Ideea nu este noua, este veche, cliseu laȘ Sakura eleva cea noua, se muta la sorsa, se loveste de Sasuke, el se poarta grosolan, se imprieteneste cu Naruto, etc. NU schimba nimic, am criticat ca sa umplu randurile, nu vreau spam.

:bye:

#3
Hey, am venit si eu.
titlu si idee: de idee as putea spune ca e cu dragoste, asta dupa titlu care sincer nu prea atrage cititorul. Puteai pune ceva cu mai mult suspans si mister.
Descrierea: nu prea ai pus. Puteai descrie peisaje, locuri; pentru ca la sentimente..era doar ala cu revederea surori. puteai descrie mai mult locurile pe unde bantuia Sakura ca sa ne obisnuim si noi.
Imi place cum asezi capitolul in pagina. E usor de citit.
Te pup :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#4
Am observat (am fost informat prin anumite mijloace) că ai un nou fic. Nu sunt ştiu eu ce expert în analiză literară, dar o să-mi dau cu părerea.
Well, în primul rând o să fac referire la titlu. "Dragoste infinită" mi se pare ok, dar nu cine ştie ce. Puteai alege ceva pe aceeaşi temă, dar puţin mai captivant sau mai misterios, dacă mă înţelegi. Nu zic că nu e ok, dar se putea mai bine.
Idea ficului am mai văzut-o de multe ori, prin alte ficuri, puţin altfel dar în mare aceeaşi. Totuşi, sper că vei avea acel ceva care va face diferenţa, va sparge rutina şi va ieşi în evidenţă, astfel încât să facă ficul tău diferit de celălalte. Trebuie doar să încerci să te gândeşti la ceva original care să facă diferenţa. Un fic bun se recunoaşte, părerea mea, începând de la idea de bază.

O să trec la conţinutul în sine acum... Un prin aspect pe care aş vrea să-l expun este folosirea timpurilor verbale. Am observat în repetate rânduri că foloseşti prezentul şi în următoarea frază, unde ar fi trebui să fie tot prezent, foloseşti trecutul. Uite un exemplu:
" Ea semana mult cu mine, avea acelasi par rozaliu " sau " Privirea imi este atintita catre doi...Unul dintrei ei era blond cu ochi caprui, iar celalalt avea ochii....

Părerea mea este că nu ar trebui să jonglezi chiar aşa de tare cu timpurile şi să treci de la prezent la trecut unde nu trebuie.

Aş putea zice că acţiunea mi se pare puţin grăbită din cauză că nu ai destulă descriere. Nu ar strica dacă ai mai adăuga ceva pasaje descriptive pe ici, pe colo, astfel încât să mai încetineşti puţin lucrurile. Uneori nu ai ce sa descri, e adevărat şi te înţeleg, dar am observat că există şi locuri unde chiar poţi. De exeplu, în momentul când Sakura se intâlneşte cu sora ei, ai fi putut să o descri puţin mai mult pe aceasta, atât fizic cât şi moral. În felul acesta ne-am fi creat o mai bună viziune asupra ei. Nu spun că nu ai făcut acest lucru, dar puteai să insişti mai mult.

Un alt aspect asupra căruia aş vrea să mă opresc este tot legat de descriere. Mă refer aici la descrierea sentimentelor personajelor. Ştiu că ai făcut acest lucru în multe părţi din capitol, dar aş fi vrut să dai mai multă atenţie acestui detaliu. Părerea mea este că cititorul îşi creează o mai bună imagine asupra ceea ce se întămplă, dar tot odată îşi dă şi seama despre cum reacţionează un personaj în situaţia respectivă, reuşind chiar să se "contopească" cu acţiunea dacă această descriere a sentimentelor este chiar reuşită. Din experienţă personală am observat că dacă faci acest lucru, reuşeşti să-l atingi pe cititor. Reuşeşti să-l faci să înţeleagă oarecum prin ce trece personajul şi aşa mai departe.
Mă rog, sper că ai prins esenţialul din ceea ce am zis, adică faptul că e important aspectul ăsta.

Mi-a plăcut faptul că ai folosit ceva figuri de stil, contribuind astfel la realizarea descrierii. Sunt utile şi ele, oferindu-i cititorului posibilitatea de a interpreta anumite descrieri în mai multe moduri, să zicem. De asemenea, acestea transformă ficul în ceva mai interesant de citit. Mă rog, probabil ştii asta, aşa că o să trec mai departe.

La capitolul "Greşeli de tastare" pot adăuga ceva conţinut. Mă rog, nu prea sunt eu de acord cu asta, ţinând cont că oricum nu e ceva extraordinar de constructiv care te va ajuta să-ți îmbunătățești ficul, dar mă rog. O să menționez câteva. Treaba cu greșelilele de tastare ține de atenție și de răbdare. Trebuie să ai atenție să nu tastezi greșit, să nu te grăbești. Apoi ai nevoie de răbdare să recitești fiecare rând în parte și să corectezi totul etc. Aici, la un fic normal nu e așa de grav să ai ceva greșeli de tastare, dar, după cum probabil știi, la un concurs de scriere trebuie să ai mare atenție. Din experiență personală știu că astfel de greșeli pot cântări uneori foarte mult.
Iată ceva greșeli: (nu o să pun quote la ele pentru că mă disperă; distrug estetica unei postări - părerea mea)
- un dus revigorant sis a ma culc
-vine sac red ca a
-Sasuke Ucicha.
etc.,etc., inutile exemple. Le știi tu. (Și nici nu contează defapt)

La narațiune stai bine, normal, iar la dialog, ei bine, ai putea să-l mai îmbogățești puțin pe viitor. Nu e rău nici așa, dar ziceam.
În rest, pot zice că ficul e promițător. Trebuie doar să te asiguri că o să ai ceva original și interesant pe viitor. Sper că sfaturile pe care ți le-am dat (pentru că nu se pot numi critici, ci sfaturi prietenești) te vor ajuta pe viitor.
Aștept să-ți văd evoluția. O să mai trec probabil pe aici și o să mai comentez ceva. Până atunci, mult succes și spor la scris!

#5
Hey! Am venit cu nextul. Sper sa va placa. Va urez: Lectura Placuta!


Dragoste Infinita


Capitolul 2


- Prietene Noi –




In incapere erau vreo treizeci de fete de adolescenti necunoscunti care stateau in bancile lor, fiind mult prea agitati. Se pare ca nu mi-au observat inca prezenta. Naruto ma vede si imi face cu mana. Ii zambesc dulce, dupa care imi caut un loc. Off, nu se poate, mai este un singur loc liber, langa nemernicul ala, Uchiha. Nu il suport. Neavand alta optiune, ma duc nervoasa spre banca lui. Era prima banca de pe mijloc. Nu prea ma omor sa stau in prima banca, dar ce pot sa fac?

Ajung in dreptul bancii. Sunt atat de nervoasa. Un sentiment de furie simt cum imi trece prin vene. Ma incrunt. Mai aveam putin si il luam la bataie. Simt cum sangele incepe sa treaca din ce in ce mai repede prin vene, Incepe sa fiarba cu totul in mine. Imi strang repede pumnii. In ochii mei se putea citi ura, dorinta disperata de a distruge ceva, de a ma razbuna cumva. Eram atat de nervoasa, incat cred ca as fi in stare sis a omor pe cineva. Bine, nu as ajunge chiar atat de departe, dar pe aproape. Nu stiu de ce eram atat de nervoasa pe el, pana la urma e doar un idiot, nu merita sa-mi consum degeaba energia.

Fara sa-mi pese de el, ma asez pe scaunul din dreptul sau. Era o galagie extrema in incapere. Eu stateam in banca plictisita. Deodata se pozitioneaza cateva fete in fata bancii mele. Pe una dintre ele mi-o prezentase Naruto. Cum a chema? Ah da, Hinata. Langa ea se mai aflau inca doua fete, una blonda si una satena. Hinata ma saluta si ma intreaba daca as vrea sa fim prietene. E un pic cam incordata. Ce-i drept, cred ca este timida rau. Ii zambesc dulce, dupa care ii spun ca mi-ar face placere sa fim prietene. Ne mai zambim inca o data, apoi mi le p-rezinda pe cele de langa ea. Blonda se numea Temari, iar satena TenTen. Pareau de treaba. Cred ca o sa ne intelegem bine.

Intr-o fractiune de secunda toata lumea face liniste. Usa se deschide incetisor. Toti elevii se agitau sa ajunga la locurile lor. Pe usa intra Naruto. Blondul incepe sa rada cu pofta cand vede ce fete inspaimantate avea toata lumea, dar el se sperie in momentul cand profesorul intra in clasa. El era dirigintele nostrum, Kakashi Hatake. El este un barbat inalte, cu parul gri, ciufulit, care poarta o masca pe fata. Ce ciudat. Imi da fiori acea masca. Parca ar fi un asasin sau naiba stie mai ce. Ma sperie intr-un fel.

Acesta ne salute politicos, dupa care ma cheama in fata clasei sa ma prezint. Aveam putine emotii. Nu stiam ce parere ar putea sa aiba noii colegi despre mine. Ies din banca incetisor. Mainile imi transpirau cu fiecare milimetru pe care il inaintam, cu fiecare pas care il faceam. Eram atat de tensionata. Exact de asta imi era frica, sa ma puna sa zic ceva in fata clasei. In doua secunde interminabile ajung langa professor. Acesta se uita ciudat la mine. Cred si eu, probabil ca aveau o fata de mata plouata. Imi indrept privirea spre clasa si imlemnesc. Nu stiam ce sa mai zic. Ramasesem incremenita acolo. Incercam sa vorbesc, sa spun ceva, dar totul era inzadar. Cuvintele nu vroiam sa-mi iasa din gura, parca eram fata iun fata cu moartea, nu cu niste amarati de colegi noi. Inghiteam continuu in sec, neadand alta alternativa. Ma uit repede la Hinata. Imi zambea atat de dulce, de gingas, de frumos. Ma facea sa-mi revin din aceasta frica imposibil de evitat. Cu greu schitez si eu un zambet micut. Profesorul se holba la mine. Nu stia ce am de nu zic nimic. Dupa inca cateva secunde indelungate, spun hotarata:

- Buna tuturor1 Eu sunt Sakura Haruno, am paisprezece ani si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni. Sper ca ne vom intelege mine. Pe unii dintre voi déjà v-am cunoscut. Mai multe despre mine nu va spun, veti afla pe parcurs, desigur, daca veti vrea sa ma cunoasteti cu adevarat. Cam atat am avut de spus.

Dirigintele imi zambeste, sau cel putin asa cred, nu pot sa-mi dau seama exact. Imi zice ca daca am terminat pot sa merg la loc, apoi mai adauga ca se bucura sa ma cunoasca. Eu ii raspund doar cu simplu zambet, apoi ma duc inapoi in banca.

Brunetul de langa mine se uita ciudat la mine, dupa care isi intoarce privirea spre Naruto, care incepe sa se vaite, deoarece Kakashi a adus niste teste date mai de mult si el a picat, ceva ce se pare ca pe nimeni nu mira. Neji se ridica, fiiund iritat de comportametul blondului si ii da un pumn in burta. Kakashi se enerveaza din cauza ca cei doi se iau la bataie si le da detentie, dupa scoal;a sa mai ramana inca trei ore. Naruto mormaie ceva, dupa care se aseaza langa Neji, care parea ca nu are nici o problema cu detentia.

Ora trecu repede, iar sunetul clopotelului mult iubit se auzi. Kakashi ne spune ca putem iesi cu totii in pauza, mai putin cei care s-au luat la bataie in ora. Eu ma duc repede la Hinata, pentru a ne cunoate mai bine. Am inceput sa vorbim despre tot felul de chestii, asa am aflat foarte multe despre fiecare in parte si ele despre mine. Am fost intrerupte de o fata blonda, cu ochii albastrii care parea foarte aroganta. TenTen imi spune ca pe blonda o cheama Ino si ca ea este cea mai mare pitipoanca din toata scoala. Mi se parea mie ceva ciudat la ea. In spatele ei mai erau inca doua clone, care o urmareau peste tot si faceau tot ce facea ea. Ce sclifosite. Ino se apropie de mine si imi spune cu superioritate in voce:

- Deci, tu esti noua fata. Hmm, nu prea esti tare, deci nu poti sta cu mine! Oh, nu, n-a spus asta. Iar simt cum mi se ridica tensiunea. Mai am putin si sar pe ea. Sa vedem ce porecla sa-ti pun. Cred ca iti voi spune frunte lata. Acum dispari din fata mea, imi provoci o senzatie de voma!

Fetele de langa mine se uitau ingrijorate la mine. Chiar se vede atat de tare ca m-am enervate? Se pare ca da. Ei bine, pai, nu vreau sa ma obosesc degeaba. O s-o las in pace.

Fara sa-mi mai pese de ea, plecam de langa ea si ne indreptam fiecare spre locul sau, urmand sa inceapa ora de matematica.

Totusi eram fericita. Este o prima zi de scoala destrul de buna, mai ales ca mi-am facut trei prietene minunate. Mi-as fi dorit sa vin aici de la inceputul semestrului, nu din noiembrie, dar ce mai conteaza. Cred ca ma voi integra repede.

Sper ca va placut. Astept cat mai multe commuri.
Va pup dulce.
Bye.

#6
Am trecut si eu pe aici :]. Nu am diacritice :| dar cred ca o sa fie bine si fara ele:]]
Deci..m`a atras titlul, care suna bine, dar deocamdata in loc de dragoste e ura:]] oricum, se vor compensa pana la urma ele.
Sakura are o sora care seamana foarte mult cu ea. Imi place ideea. Nu priecep o chestie. Ea cand ajunsese la sora ei se imbracase cu pantaloni scrurti, iar cand ajunse la scoala se facuse deja noiembrie? Pantaloni scurti in noiembrie sau a trecut timpul asa repede? Si daca a trecut, de ce nu s`a dus de la inceput. Ah..oricum, nu conteaza chiar asa mult asta.
Descrierea e destul de buna, desi ai putea sa o folosesti nitel mai mult, ar suna mai bine. Dialogul nu e sec si nici in exces, bravo. In schimb, naratiunea este uneori exagerata. Vorbeste foarte mult din perspectiva ei, ai multa multa naratiune. Uneori e bine, dar nu tot timpul. In primul capitol nu ai avut chiar asa multa si a sunat mult mai ok. Incearca sa nu o folosesti chiar asa de mult:] desi stiu ca e cam greu la persoana a I`a sa nu o folosesti mult, dar..
Greseli de tastare nu am vazut, poate pentru ca nu ai sau poate pentru ca nu le`am urmarit eu:]]. Imi place asezarea in pagina. Titlul capitolului iese in evidenta chiar daca titlul este scris mai mare, ceea ce e bine.
Eh, ce pot sa mai spun? Inca o idee despre povestea ta nu am prea reusit sa imi fac. Defapt, ma cam enerveaza ca toata lumea [aproape..] care abordeaza subiectul: "colegi" din prima: "vrei sa fim prietene?, dar culmea, doar de la Hinata :]]..se crede la gradi..?
Anyway, capitolul per total a fost bun si mi`a placut. AStept mai multa descriere si..incearca sa nu insisti foarte mult pe o idee [ca si atunci cand era nervoasa] ca devine..plictisitor[aproape] si dupa, dintr`o data devine indiferenta..Eh, se mai intampla oricum:]
AStept urmatorul capitol si sper sa ni`l aduci cat de curand si poate ma anunti si pe mine cand apare;;] Bafta la scris si..multe multe ideei.

*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#7
Imi place cum asezi in pagina. Nu ma dor ochii cand citesc. Ma bucur ca pui din ce in ce mai multa descriere, insa ceea ce ma remarcat este ca folosesti cam multe repetitii. Ai mancat unele semne de punctuatie, ma bucur ca vad ca ai capitole mari, destul cat pot citi. De idee ce sa-ti zic, e genu ca "de la ura la dragoste mai e un pas si invers" asta am vazut ca o aplici si tu in ficul tau, sper doar sa-l faci cat mai original. Adica sa nu vii cu faza de genu ca "Stii Sakura, eu te plac pentru ca nu esti ca celellate fete, nu esti o admiratoare de a mea...etc" incearca sa suprinzi sau sa pui sa fie ceva mai original.
:* >:d<
[Imagine: h8v.gif]
 

#8
heloo........ SE pare ca a aparut capitolul, ce bine >:D< . Descrierea a fost minunata, povestesti foarte bine intamplarile si sentimentele, dar infatisarea nu : Hinata, Naruto, TenTen, Temari... Ino. Actiunea este lenta, nu fuge nicaieri, sta bine prinsa prin randuri. Dialogul nu a fost mult, exact unde trebuia, okey. Ideea nu este originala, nu se intampla nimic nou. Sper ca o sa apara ceva interesant, ceva ce inca nu am mai intalnit, ceva original. Scz dak am greseli, dar am scris in fuga.

:bye:

#9
Am venit cu nextul. Va multumesc pentru commuri >:D< Va urez: Lectura Placuta !!!



Dragoste Infinita


Capitolul 3


- O Ora De Cosmar -



In scurt timp profesoara de matematica intra in clasa. Ea este o doamna cam scunda, cu parul scurt, cam pana la umeri, blond, ondulat. Are niste ochelari mici de vedere, de culoare rosie, care ii ascund ochii verzi, un verde atat de crud si patrunzator, precum cel mai pretios smarald. Este imbracata cu o fusta lunga, pana la genunchi rosie, o bluza neagra cu maneci trei sferturi. In picioare are niste ghete din piele negreu, cu toc cui destul de inalte. Se indreapta incet spre catedra, se aseaza si deschide catalogul. Incepe sa faca prezenta. Iar devin tensionata. Respir repede si zgomotos. Aveam emotii. In scurt timp ajunge la sfarsitul catalogului, dand de inca un nume, al meu. Ma cheama langa ea. Ma prezint repede, apoi astept sa vad ce mai vrea de la mine. Cred ca stiu ce urmeaza. Un test sau o ascultare la tabla. Am o presimtire in legatura cu ceea ce va spune si cred ca o sa ma asculte la tabla, in fata clasei.

In doua secunde presimtirea mea se adevereste. Imi spune sa iau o bucata de creta, imi da o culegere de olimpiade in mana si imi indica un exercitiu ce ma inspaimanta. Cu mici ezitari si mii de emotii interminabile scriu exercitiul pe tabla prafuita. Imediat ce termin de scric acea ecuatie cu siruri las culegerea pe catedra si ma apropii din nou de tabla. Ma miscam cu o viteza de mii de ori mai mica decat a melcului. Fiecare pas care il faceam imi provoca o anumita durere in corp. Parca as fi calcat pe carbuni incinsi nu pe parchet. La fiecare pas care il faceam simteam cum imi intra o sabie in inima, obligandu-ma sa inaintez sis a fiu cat mai aproape de sfarsit. Simteam cum ma prierd, cum vine sfarsitul si cum mor. Inima imi batea cu cea mai mare putere posibila.

Toate gandurile si sentimentele mele sunt intrerupte de vocea profesoarei care se rasteste la mine, zicandu-mi:

- Haruno! Mai ai de gand sa pierzi mult timp acolo, holbandu-te la tabla? Hai mai repede, termina exercitiul o data ca nu am tot timpul la dispozitie!

Am inchitit in sec, dupa care am luat o gura foarte mare de aer si am incercat sa scriu ceva. Stateam cu creta lupita de tabla. Nu puteam sa mai misc. Eram incremenita. Parca as fi fost transformata in stana de piatra. Nu mai gandeam limpede. Prin minte imi trec numai ganduri rele. Vedeam numai culori inchise, de gri, negru, cenusiu. Negru. Doar negru. Nu pot vedea nimic altceva decat un negru interminabil, apasator, dureros. Deodata, ne mai vrand sa vad acel abis in fata ochilor, incep sa strig ca disperata:

- Verde! Verde! Verde!

Toti colegii au tresarit. Profa se uita ciudat la mine. Oh, nu, nu se poate1 Cum am putut sa fac o asa prostie. Nu pot sac red ca am spus asta cu voce tare. Toti din clasa au inceput sa rada, inclusive profa, care imi spune pe un ton iritant:

- Hai o data Haruto! Termina exercitiul ala anul asta si nu mai visa cu ochii deschisi. Chiar vrei sa iesi atat de mult in evidenta? Macar fa-o sit u in alt mod, nu prin prostie. Avem noi destule specimene prin clasa care isi arata prostia zilnic, nu mai trebuie sa faci si tu asta.

Cand aud asta raman din nou incremenita. O teama m-a cuprins imediat. Genunchii imi tremurau din ce in ce mai tare. Frica imi controla creierul si de asemenea pusese stapanire pe intreg corpul meu. Tremuram mai rau ca inainte, simteam imbinarea dintre teama si furie, nestiind care dintre ele are o cantitate mai mare. Incerc sa ma deplasez, dar picioarele mele parca erau de piatra. Nu ma mai puteam misca. Am mai incercat de cateva ori, dar fara rezultat.

Chiar cand credeam ca-mi va fi imposibil sa ma mai misc de acolo, prind curaj si incep sa rezolv ecuatia ce iesea in evidenta pe tabla neagra. Chiar era usor. Ma rog, era mult de scris, dar am reusit sa termin totul repede si chiar foarte corect. Spre surprindere tuturor, mai ales a mea, am terminat de rezolvat in mai putin de doua minute. Colegii m-au aplaudat, iar eu am zambit victorioasa. Doamna profesoara era si ea la fel de uimita. Nu stia cum de am rezolvat asa de repede, dar dupa fata ei pare destul de multumita. Am respirat usurata, apoi am intrebat daca este bine. Blonda de la catedra imi spune mandra:

- Da, Sakura, este foarte bine! Sunt mandra de tine! Cred ca esti chiar foarte buna la materia mea. Felicitari! Ca rasplata iti voi da un zece pentru azi.

Wow mi-a spus Sakura. Yee!!! Radiam de fericire, chiar daca nu aveam un motiv atat de important. Incuviintez din cap, dupa care trec la loc. Cand ma asez Sasuke, cu o fata extrem de uimita, ma intreaba cum am facut asta. Eu am de gand sa fac un pic pe proasta si il intreb, parca cazuta din cer ce am facut. El se prinde ce ceea ce incerc sa fac si nu-mi mai da atentie. Foarte bine, nici nu aveam chef ca el sa-mi zica ceva, eram oricum mult prea fericita.

Totusi, exista cineva care se enervase. Naruto se ridica revoltat in picioare si incepe sa urle la profa ca de ce eu am primit un zece doar pentru atat, de ce el nu primeste niciodata zece dar eu da si prostii de genul asta. Eu ma uitam la el cu o fata de catelus plouat si faceam pe fetita rasfatata, care merita tot. Faceam asta doar pentru a-l enerva pe el, mai bine zis pentru a-l face gelos. Se pare ca functiona. El se zbatea si facea ca toate animalele turbate de pe lume. Parca ar fi foar electrocutat. Toti din clasa, mai putin Hinata, care era rosie si visa cu ochii deschisi, am inceput sa radem. Naruto era de-a dreptul hilar. Ar putea sa se faca comediant, sau circar. Se pricepe bine sa faca circ.

Nu dupa mult timp, totul se termina, Naruto primind inca o ora de detentie. Ma intreb ce mai poate urma. Fara ca nimeni sa-si dea seama, ora se terminase. Eram in culmea bucuriei toti, dar profa nu chiar. Ne-a dat o tema extrem de luga si de grea, apoi a plecat destul de nervoasa.
Toti am iesit in pauza si am inceput sa vorbim. Eu m-am dus la noile mele prietene, dar in drum spre ele ...

#10
heloo
In drum spre ele ce ? Mi-a placut acest capitol. Cum poti sa pui capitolele atat de repede ? Ma uimesti ! Saraca Sakura, cat trebuie sa indure cu profesorii. Descrierea este buna, imi place cum povestesti, cand a stat la tabla imi aminteam de mine, chiar la aceeasi materie. Dialogul a fost bun, replicile au fost complexe si bine gandite. Actiunea lenta si placuta. Ideea... nu mai zic de ea. Cam atat. Scz de greseli, dar ma grabesc.

:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dragoste Infinita Alle 1 2.142 10-11-2012, 07:34 PM
Ultimul răspuns: mady


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)