Uh...I'm the first one so...am vazut ca inca nu am primit comentarii asa ca here I am. in primul rand vreau sa te felicit...este unul dintre cele mai bune ficuri pe care le-am citit de-a lungul timpului si sa stii ca sunt foarte critica de obicei.imi place cum ai descris, ai imbinat foarte bine naratiunea cu descrierea ceea ce ma face sa cred ca nu scrii la intamplare si ca ai "cunostinte" in acest domeniu
te-ai descurcat foarte bine sentimentele lui Inuyasha si desi sunt o ex-fana a anime-ului:-" mi-ai starnit curiozitatea si chiar vreau sa vad ce se intampla...din cate imi aduc eu aminte ceea ce ai scris pana acum e din ultimul episod, nu? sunt curioasa cum va decurge actiunea de-acum inainte si sunt sigura ca te vei descurca admirabil. stiu ca e prea devreme pt asta, dar eu sunt o romantica incurabila asa ca te rog sa ii lasi impreuna...fa cumva sa fie asa daca nu te deranjeaza o//o cam atat acum...spor la scris in continuare see ya
P.S:acum ti-a comentat cineva asa ca, daca vrei, poti pune o continuare :
te-ai descurcat foarte bine sentimentele lui Inuyasha si desi sunt o ex-fana a anime-ului:-" mi-ai starnit curiozitatea si chiar vreau sa vad ce se intampla...din cate imi aduc eu aminte ceea ce ai scris pana acum e din ultimul episod, nu? sunt curioasa cum va decurge actiunea de-acum inainte si sunt sigura ca te vei descurca admirabil. stiu ca e prea devreme pt asta, dar eu sunt o romantica incurabila asa ca te rog sa ii lasi impreuna...fa cumva sa fie asa daca nu te deranjeaza o//o cam atat acum...spor la scris in continuare see ya
P.S:acum ti-a comentat cineva asa ca, daca vrei, poti pune o continuare :
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.
, chibi-ul lui funky_angel
, chibi-ul lui funky_angel