Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

D.Gray-man

#1
[Imagine: 230px-Color_007.jpg]
In preajma sfarsitului de secol XX oamenii nu se confruntau doar cu mizeria vietii de zi cu zi, ci cu amenintari teribile aduse asupra intregii lor lumi. Amenintarea cea mai mare este intruchipata intr-un personaj straniu si periculos, cunoscut drept Milenium Earl. Acesta are puterea de a invoca demoni folosindu-se de slabiciunile oamenilor pe care ii distruge pentru a-si incheia ritualurile teribile.

Dar cum nu exista rau fara bine, si orice se poate desface, Milenium Earl are de-a face cu exorcistii... care, folosindu-si puterea Inocentei, data la nastere, ii fac misiunea aleasa din ce in ce mai grea, mai ales de cand in randurile lor a intrat un anume pusti care ii datoreaza un ochi blestemat si cateva amintiri indeajuns de dureroase cat sa-l tina pe tot restul vietii...

Allen Walker si colegii lui exorcisti si-au inchinat viata impiedicarii lui Milenium Earl de a aduce sfarsitul lumii, iar povestea nu ne arata doar luptele dintre cele doua parti... Fiecare individ are o poveste de spus si o lectie de dat mai departe... a lui Allen este:

"Nu te opri! Mergi mai departe!"

Povestea seamana uimitor de mult cu Full Metal Alchemist. Avem atmostfera de sfarsit de secol XX aici, si de inceput de secol XX in FMA. Il avem pe Allen care-l poate cu succes dubla pe Edward Elric (amandoi au o mana lipsa si tot amandoi isi trasfigureaza inlocuitorul de mana pentru a lupta cu inamicii), avem organizatia exorcistilor (cu un nume cam ciudat pentru o astfel de organizatie... the Dark Order... adica te-ai fi asteptat la ceva in genul: 'Cross Light' sau 'Innocence inc.' 10), si organizatia alchimistilor... si-l mai avem pe Earl care s-ar intelege bine cu Dante... desi poate ca Dante era mai interesanta... si avem principiul echivalentei... amintit la fiecare episod din FMA, aici este usor identificabil in invocarea demonilor de catre Earl... de aici incolo povestile iau fiecare directii aparent diferite... e adevarat ca tot la salvarea lumii se indreapta toti... dar laic-motivu (let's please my romanian teacher) e altul... iar eu n-am apucat sa vad inca atat de multe episoade incat sa ma pronunt... u tell me the rest 3

P.S.
Multumiri Shivei pentru ca mi-a trezit curiozitatea... and... it's ongoing people... Enjoy! :3
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#2
Eu nu m-am apucat de anime ,ci de manga 71 Pot sa spun ca D-gray Man se numara printre cele mai interesante povesti pe care le-am gasit . Toata atmosfera de gothic si fantasy impreuna cu umorul mi se pare combinatia perfecta (sper doar ca voi mai gasi animeuri de genul asta ).

Personajul meu preferat trebuie sa fie Rabi (nuj cum apare in anime ,dar am gasit ca altii ii spun Ravi ,Lavi ,deci imi dau seama cum a fost tradus in anime numele O.O ) . I have a thing for guys with a eyepatch xD Mai este si Kanda si Allen ,desigur .La Allen imi place cum ii sta parul strans la spate :click

^^ Il recomand cu tot sufletul.

#3
Nu am văzut anime-ul*lenea* , dar momentan citesc manga-ul. Adevărul este că cineva mi l-a recomandat şi ştiind foarte bine că persoana în cauză are gusturi, am zis de ce nu?
Povestea mi-a plăcut încă de la început, iar asta se datorează în mare lui Allan, care este un personaj extrem de simpatic şi interesant. Ideea este destul de originală*anumite chestii chiar aduc a FMA* iar grafica o îndrăgesc la propriu.
În ceea ce priveşte celelalte personaje, Lavi este unul dintre preferaţii mei*tipul care nu prea ia în serios ceea ce face, dar care este în stare să se trezească când trebuie* , iar din tabăra fetelor ar fi Lenalee Lee, cu care mă identific oarecum. Din familia Noah favoritul meu este Tiki Mick* no idea why*
She is a living existence of selfishness.


#4
D.Gray Man ,D.Gray Man, D.Gray Man..
Ah...ce frumusete!
Am adorat si ador acest anime!
Ca sa fiu sincera,primele 52 de episoade,pana la plecarea spre Edo sunt pure fillers...nu au niciun rost.Si cam plictisesc privitorul.Eu insa am avut rabdare si am ajuns in universul Japoniei si am facul praf Noah's Ark odata cu gasca de nebuni!

Personaje?

Allen imi e super simpatic.La inceput nu il suportam dar dupa fazele din trecut cu Cross,cu patimile sale din cauza acestuia,trisatul la carti,lacomia excesiva si faza cu al 14lea Noah,mi-am schimbat parerea.

Insa cel care imi place cel mai mult e Yu Kanda.Tipul e demential! In lupta cu Skinn am ramas stunned! Atata determinare si tupeu in el cum nu am mai vazut...Mugen se potriveste de minune cu el,iar lookul sau e handsome tare de tot.Damn,I love Kanda.Mai ales cand spune"Moyashi"

Lavi e super-tare.E amuzant tare de tot.Dar cam copiaza tehnica "moyashi' de la Kanda)
Trecutul lui e ciudatel dar mi-a placut cum a scapat de capcana lui Road si a tabacit-o un pic la foc mare

Lenalee e cam de umplutura...doar asa ca figura feminina!Nu m-a impresionat cu nimic.Poate doar putin in lupta cu acel Akuma de nivelul 3 in calatoria spre Edo,cand si-a pierdut parul.

Komui e baza! Am ras cu lacrimi de el si Komurinii lui

Si...Tyki Mikk,a! Tyki e interesant..cam sadic ce e drept,dar e handsome cu parul dat pe ochi!

Coloana sonora e bestiala!Atat OST-urile cat si Openingurile si Endingurile.Cel mai mult imi place op 1-Innocent Sorrow si regret-ed7 si Changin'-ed 8.
Iar ca tema....Fukuin,Yu' s theme ,Tyki Mikk si Haykio No naka de.Merita ascultate.
Si nu uitati de...Komui's Lab)

Cam atat.Pe mine m-a impresionat DGM.E un anime superb.

#5
Love this anime <3 Auzisem de mult despre el, dar nu prea m-a interesat. La un moment dat mi l-a recomdat cineva si am zis ca nah, n-am nimic de pierdut. Si acum e unul din preferatele mele. Povestea mi s-a parut foarte interesanta. M-a captivat inca de la primul episod. Coloana sonora = very nice. Mi-au placut asa de mult opeing-urile, in special Innocent Sorrow, Doubt&Trust si Gekidou.
My fave characters: Lavi & Kanda (cam opusi la personalitate, but who cares). Nu prea au fost personaje pe care nu le suport si chiar m-a mirat asta...pana cand a aparut Tyki -_- Chiar nu stiu de ce are atatia fani. Eu una nu-l suport. Si Marian Cross se inscrie in aceasta categorie de cand am aflat mai multe despre el (poor Allen).
Am fost foarte surprinsa atunci cand am aflat ca Crowley (Krory) e roman O.O
[Imagine: robin-1.jpg]

#6
Ce să spun, este un anime genial . o_o
Sincer, nu m–am interesat prea mult de manga, știu cam ce se întâmplă, *atâția spoilers..*, la fel și cu anime–ul, pe care de asemenea nu l–am sfârșit.
Cu rușine recunosc, 21 l–am urmărit îndeosebi să–l văd pe Kanda, și pe framiu' Allenuț. xD Semăn așa mult cu el că mă sperii.
Lavi e un nebun, ar fi boyfriendu' perfect de nu ar fi așa fustangiu. *hem*

Revenind, îmi place foarte mult, chiar plănuiesc să–l termin cândva, deși n–o să mă apuc de manga, e mult prea lungă și eu n–am răgaz nici cât să mă uit la anime momentan. n_n
În principiu, este show–ul meu favorit, alături de Kanda care a urcat repejor în topurile mele.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#7
Este un anime foarte bine facut din punctul meu de vedere, imi place foarte mult atat grafica cat si coloana sonora. Ceea ce ma dezamageste enorm la acest anime este faptul ca este neterminat si ma lasa totalmente in pom, chiar sper ca va aparea o continuare in curand pentru ca desi citesc manga mi-ar face placere sa vad si continuarea.
Este un pic controversat si este bazat pe niste zvonuri europene mai ales cand vorbi despre asa numitul personaj "negativ" The Earl.
Imi place ca in poveste nu este vorba despre bine si rau, ca personajele nu sunt impartite clar in doua tabere ci ca totul este inconjurat de mister si ca este o stare de gri. Nici unul dintre personaje nu este complet bun sau complet rau ambele tabere avand diferite motive pentru care au facut anumite actiuni. Unele dintre aceste motive fiind condamnabile altele nu, la fel se intampla si cu actiunile si alegerile lor.
Din punctul meu de vedere merita sa fie vizionat3

#8
Oh, e unul din anime-urile mele preferate! Mi se pare o idee interesanta si daca ar fi sa aleg intre Full Metal Alchemist si D. Gray-man, ar fi D. Gray-man. Imi place in general totul la acest anime, dar mai ales cum sunt conturate personajele.
Allen este asa de dragut cu toata lumea si e gata sa sara mereu in ajutorul cuiva. Kanda e asa de misterios, imi place de asemenea ca e mereu serios si nu gusta glumele. Dar personajul meu preferat este Lavi! Este asa frumos si amuzant! L-as putea privi pentru totdeauna! Cat despre personajele feminine, mie imi place de Miranda. Cand au intalnit-o Lenalee si Allen a fost faza cea mai amuzanta. Radeam cu lacrimi!
Opening-urile au fost asa de super! Mie una imi place cam totul la acest anime si-l recomand cu caldura. E primul anime la care m-am uitat, desi citisem si manga.
She's wiskey in a teacup.



#9
Ce pot zice, ador anime-ul asta... Am auzit de el de mai de mult, dar nu mi-am dat interesu' prea mult pana ce, intr-o seara, cand ma uitam pe Animax, cei de-acolo au gresit, si la opening au scris ,,D.Gay-Man", m-a amuzat si am inceput sa-l vizionez. Personajul meu preferat e Lavi (Rabi), e comic tipu', roscovel, desi...cam fustangiu. Mda, si Allen si Kanda, mai ales Kanda cu ,,moyashi'' si cu magicul si fermecatorul sau par, pe care-l spala cu sapun de casa5. Allen seamana cu un iepure, alb ca zapada 105. De Rabi-mi place cel mai mult cand are parul mai dreptt, fiindca da, sunt momente d-astea15 (drept, in sensul ca nu ridicat in sus,desi tot dragalas e el) si-i ador peticul de pe ochi... iar Kanda-Panda, e cam (foarte) smexy. Cat despre Lenalee, eu am ceva cu ea, n-o sufar, dar in schimb Komui (...65) e comic, mai ales cu basca aia de bucatar.
E un anime super, il recomand tuturor.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)