off : ok .. se pare ca atmosfera se incinge pe aici si nu in sensu bun ...
.. ma rog ma bag si eu dar nu sa comentez ci sa continui povestea :d
on :
Suferinta ma apasa adanc .Colind prin biserica mea intunecata , veche , aflata pe taramurile Deathetherilor .Privesc pe fereastra crapata si murdara de timp , caci nimeni nu s-a ostenit sa o curete de cand am venit eu aici. Privesc amurgul printr-o crapatura , desi este neclar e foarte frumos . " Ce n-as da sa fiu invaluita de lumina si nu de intuneric . In lumina totul pare mai viu , plin de speranta ." Lacrimi amare mi se preling pe obraz si odata cu ele si picaturile stravezii ale cerului au inceput sa cada , mangaind pamantul. Un sentiment ciudat , de razbunare impletit cu unul de curiozitate m-a imbarbatat. Aveam de gand sa aflu cine m-a abandonat , ranita si sa-l fac sa indure durere. " In lumea asta nu isi au rostul regretele , chiar daca as fi vrut sa traiesc inconjurata de familie si nu de singuratate si morti , sunt constienta ca nu pot da timpul inapoi ."
Cerul o data de un albastru deschis , acum , si-a schimbat culoarea.Pe bolta cereasca domneste intunericul. Stelele..." A da ! Ce sunt acelea? Am auzit de ele , dar niciodata nu am intalnit asa ceva ." Pentru mine cerul a fost mereu inorat.
M-am transformat in jumatatea mea intunecata : parul lung blond , acum era negru ca abanosul , pielea ce avea acum cateva minute culoare in acest moment pare stearsa , palida, ochii ce odata au fost albastrii , acum , au imprumutat culoarea sangelui si urmatorul accesoriu interesant este coada mea , facuta din prelungirea coloanei vertebrale.Restul raman mereu al fel : coarnele maronii , aripile negre si yurechile de elf.
Satula de atata framantare si de ganduri prostesti , am poruncit mortilor , servitorii mei , sa pazeasca bine biserica deoarece eu am de gand sa fac o plimbare in vazduhul cerului pentru a-mi limpezi mintea. Iseind afara , mi-am intins aripile si m-am avantat pe bolta cereasca.Nu am reusit sa ma bucur mult timp de plimbarea mea caci , jos , pe pamant un chip neclar mi-a atras atentia. Fiinta parea ranita , poate chiar pe moarte. Nu puteam deslusi ce rasa era prin acea bezna . Oare ce o fi ?
ooc: Pai hmm scuze daca am scris cam mult , habar nu am care sunt limitele pe aici , e prima data cand particip la un RPG. Mi s-a parut foarte interesant si uite asa m-am bagat si eu ca musca in lapte ...