Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Taron(Inscriere si Crearea Personajului)

#1
!M-am intors!Si am venit cu un RPG nou nout dupa ce am citit o sumedenie de carti.
Aici va veti inscrie si va veti crea personajul.Va puteti inscrie in patru tabere:
-Oameni sau Ordinul Luminii.
-Elfii care sunt aliati cu oamenii si formeaza Casa Verde.
-Piticii care sunt tot aliatii cu oamenii si elfii si formeaza Clanul de Fier.
-Si Deathetheri sau Ordinul de Noapte care sunt dusmani cu celelalte trei clase.Povestea o veti afla in threadul principal al RPG-ului.Puteti proceda cum doriti la crearea personajului.De asemenea puteti pune o poza cu care sa identificati personajul.(Va promit o aventura palpitanta,cu actiune la fiecare pas pe care il veti face in RPG.)De asemenea voi nara si cateva chestii din poveste ca sa devina si mai palpitanta si cu surprize la fiecare pas 4.


Startul se da in 05....04...03...02...01...START.Sunt invitatii si admini sa participe.Defapt toata lumea e invitata sa participe.OK!


Voi incepe primul prin crearea personajului ca exemplu.



Clasa:Oameni.
Nume:Edmund Aaron.
Varsta:18 ani.
Puteri:O sa le descopere pe parcursul istorioarei 4
Istorie:Edmund provine dintr-o familie de fermieri ce locuiesc in Navon,un mic sat situat pe coasta de est a Taronului,marginit din doua parti de Siria un lant muntos si din a treia parte de Evergreen padure formata din copacii care au mereu frunzele verzi.Pentru sateni este un loc legendar,mitul fiind cunoscut de putini oameni din sat.In casa din sudul satului locuieste impreuna cu matusa sa,unchiul sau si trei veri.

#2
Pare amuzant71 Ma inscriu si eu XD
Clasa: Deathetheri
Rasa: Demon
Varsta: 1001 de ani- arata de 15-16 ani
Nume: Rizel Phantomsive
Sex : female, logic4
Grupa de sange: Costa 0-
Puteri: Forta bruta, are ca principala arma o sabie cu o aura neagra . Poate vindeca ranile semenilor ei cu o aura demonica, iar restul si le va descoperi pe parcurs.
Transformare: intr-un demon malefic....
Istorie: Parinti i-au fost ucisi de Ordinul Luminii cand ea era foarte mica, de atunci creste singura (fiind o fire rece si solitara) si uraste oamenii si pe aliatii lor si a jurat ca se va razbuna.
Caracteristici speciale: Are un simbol ciudat pe umarul stang( care se leaga de trecutul si puterile ei) iar cand se transforma ii apar coarne, coada si aripi.
Poza ei: [Imagine: KitsuneTrice.jpg]
Si poza cand se "transforma" ( acea bila albastra e aura demonica pentru vindecare) [Imagine: The_Demon_Girl.jpg]
:
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
Ok, ma bag si eu:

[center]Poza:
[Imagine: jh811e.jpg]

Clasa: Elfi

Nume: Renata Elladar

Sex: Feminin

Varsta: 542 ani, insa infatisarea ei indeamna spre 16

Puteri: pana in prezent, manuieste perfect arcul, are darul de a vindeca orice rana sufleteasca sau trupeasca, insa, fiind la o varsta asa de frageda, isi va descoperi puterile de-alungul timpului.

Istorie: fiind nascuta in familia regala, norocul ii suradea, insa o intamplare tragica a avut loc cand doar avea 2 ani.Ordinul de Noapte atacase Leona elfilor.Parintii ei, Legos si Menda, au participat la lupta, insa au pierit.Aceeasi soarta o avusesera si o mare parte din luptatorii Pamantului de Mijloc.
Renata, in tot haosul ce se desfasura, plecase din orasul sau natal, fiind dezorientata total.Asa ajunsese in cel mai apropiat oras, Himira.Acolo a trait timp de 53 de ani, invatand sa traga cu arcul, antrenandu-se si fizic si mental.
In tot acest timp a hoinarit prin multe orase de-ale elfilor, invatand si acaparand informatii despre Deathetheri, dusmanii ce-i omorasera familia.

Caracteristici speciale: agrafa de aur din parul sau, ce a fost trimisa din generatie in generatie in familia ei, dovedeste regalitatea, curajul si priceperea sa.[/center]
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

#4
Clasa:Elfi

Nume:Anette Adel

Sex:Feminin

Varsta:1005 de ani,desi arata de 17-18...

Puteri:Se pricepe cel mai bine cu arcul sau,insa este o buna luptatoare cu sabia iar puterea ei cel mai de pret este de a controla apa si de a comunica cu ea.

Istorie:Ramasa singura de la varsta de 538 de ani si traind in castelul parintilor ei,fara nimeni care sa-i fie alaturi.Parintii ei au fost omorati de catre Ordinul de Noapte in fata ei si al fratelui ei mai mare Manddit fara pic de mila sau ezitare.Anette a suferit mult dupa moartea parintilor ei si de faptul ca fratele ei li sa alaturat Deathetheri-lor si a devenit un demon crud si pus pe distrus.In prezent Anette jura sa se razbune pe cel care i-a omorat parintii si incearca sa-si recupereze fratele inapoi fara sa se mai gandeasca.

Caracteristici speciale:puterea ei de a controla apa este unica si de neintalnit.Nimeni din familiei ei regala nu a avut asa ceva,dar nu se stie cine va mai avea pe viitor.

Anette Adel
[Imagine: 14cafme.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#5
ok.. ma bag si eu

Clasa:Human
Varsta: 15 ani
Nume: Adryan Vi Britannia
Sex : Male,logic dupa nume,nu?
Grupa de sange: Geass
Puteri:Inteligenta (IQ peste 250) Geass( o putere cu care daca se uita in ochii tai, te poate face sa faci ce vrea el; pentru a-l folosi trebuie sa se uite in ochii celuilalt personaj)..si The Order of Black Knight's (o echipa formata din Knight Mare Frame, Shuter-Land's si MK II sunt roboti)
Transformare: Cand foloseste Geass, in ochi ii apare o pasari
Istorie: In timp ce Deatherii au cucerit Britannia(in istoria mea) Adryan, scarbit de toti, alcatuieste The Order of Black Knight's , luptand cu Deatherii si cu Elfi-i,ce vor aparea pe parcurs
Caracteristici(scuze de copy)-Geass-ul este o trasatura regala, avuta numai de Printii, Printesele, Regii Britanici

Imagine
Adryan Vi Britaniia-[Imagine: Lelouch_vi_Britannia_by_Salvaa.jpg]
Geass -[Imagine: code-geass-lelouch-of-the-rebellion-2008...4_640w.jpg]

#6
Hai ca-mi fac si eu, e prea palpitant.
Ahem!Am primit permisiunea sa fiu sora mai mare din familia Elladar. 71

Deci sa incepem:

[center]Poza:
[Imagine: anime_girl_elf.jpg]

Nume: Mennya Elladar

Sex: Feminin

Varsta: 598 ani, dar arata de 17

Puteri: Ca orice alt elf, manuieste arcul cu precizie, poate comunica cu necuvantatoarele si poate alerga mai repede ca un ghepard.

Istorie: Cand Deathetherii au atacat Leona, Mennya a fost despartita de sora sa.Pe moment, locuieste in Emon, ca profesoara de educatie fizica.Pe ascuns a adunat multe documente despre Ordinul de Noapte, iar acum isi cauta sora mai mica.

Caracteristici speciale: Peste tot unde merge, ratonul ei, Shomea, o insoteste.Acesta se poate transforma in orice ii cere stapana lui.[/center]
[center][Imagine: 34f1v9e.png][/center]

Iubire, ÅŸti ceva? 5
Te iubesc prea mult,
Pentru a mai fi iubit.
Deja ţi-ai dat seama
Despre cine vorbesc,
Că eşti deştept!

#7
bun....4 se pare ca o sa fie o aventura pe cinste.Acuma astept ca sa mai se inscrie cateva persoane,ca ambele tabere sa fie echilibrate,dupa care dau start la RPG,insa si in timpul RPG-ului se mai pot inscrie si altii,si da aveti voie la ceva intrari spectaculoase....da nici exagerate 3,asa cat sa ii faceti o imagine placuta caracterului vostru.

#8
Clasă: este un metiş, jumătate Elfă, jumătate Deatheater. Luptă să fie acceptată ca Elf.

Nume: Haellon'eriel Severn [se aplică regulile de pronunţare din latină pentru "h" şi "ae" în diftong şi, evident, pentru literele duble: Eloneriel, pentru al doilea nume nu m-am gândit la nicio regulă, just pronounce it Sevrn :'D]

Sex: feminin

Vârstă: nu se cunoaşte vârsta exactă, înfăţişarea trădează vârsta omenească de 17 ani

Puteri: viteza, putere dezvoltată în anii în care a cutrierat pădurile elfeşti; abilitatea de a-şi canaliza energia absorbită de la alte forme de viaţă în arme; abilităţi necromante, dobândite de la tatăl ei.

Istorie: a luat naştere dintr-o Elfă şi un Deatheater, cu 100 de ani mai devreme ca sora ei, Manwë, având mai mult sânge din sângele celor din Ordinul de Noapte decât sora ei. Din această cauză a luptat încă de mică pentru a fi acceptat şi faptul că are mentalitate de Elf. Şi-a perfecţionat lupta cu arcul, luptând în multe asalturi, de la distanţă. Din cauza dorinţei de a simte fiorul luptei într-un mod mai palpitant decât folosind arma de distanţă, a învăţat să lupte cu diferite cuţite, săbiile îngreunând-o. A intrat în armata elfească şi luptă împotriva neamului tatălui său din cauza dorinţei surorii sale.

Caracteristici speciale: se amuză rareori pe seama celorlalţi elfi de pe potecile pădurilor stând în copaci şi folosind 'vrăji' necromante simple, demonstrând indiferenţa aproape cinică în raport cu firea uneori enervantă a elfilor.

Imagine:
[Imagine: cordeliabyemmil.jpg]

#9
Clasă: este un metiş, jumătate Elfă, jumătate Deatheater.

Nume: Manwë Severn

Sex: feminin

Vârstă: născută cu o sută de ani mai târziu decât sora ei, Haellon'eriel. Cei din rasa umană îi atribuie vârsta de 16 ani.

Puteri: Crescută fiind în pădure şi făcând parte din grupul de 20 de arcaşi care se ocupă cu spionatul Deatheaterilor. La datoria civilă se mai adaugă şi ura faţă de tatăl său care, din motive politice, şi-a omorât propria soţie. Luptă deci pentru a-i obţine... capul. De altfel, mânuieşte arcul de la o vârstă foarte fragedă şi şi-a făcut simţită îndemânarea de la primul său "test" pentru intrare în... armată. Având mai mult sânge elfesc, poate împrumuta graiul animalelor şi poate înţelege copacii. De la tatăl său a moştenit doar abilitatea de a arde obiecte prin puterea minţii.

Istorie: a luat naştere dintr-o Elfă şi un Deatheater, cu un an mai târziu decât sora ei, Haellon'eriel, având mai mult sânge elfesc. Şi-a făcut simţită puterea încă de la naştere, iar îndemânarea sa în mânuirea arcului au făcut-o să intri foarte devreme în armata regală. "mica ei putere" moştenită de la tatăl său a făcut-o un fel de paria, pentru că se întâlneau foarte rari elfi care să poată să aibă abilitatea focului, majoritatea având-o pe cea a apei. Manwë le are, de altfel, ambele puteri. Mulţi au crezut că este una dintre elfii rari dispăruţi, cu sânge pur, care aveau două sau mai multe abilităţi în antiteză. Într-un final, şi-a dovedit adevărata origine şi ura pentru tatăl său care, din motive- cum am spus mai sus- politice a omorât-o pe mama sa şi pe fratele său mai mic, cu sânge elfesc.

Caracteristici speciale: Are ambele abilităţi( focul şi apa), şi mânuieşte excelent arcul. Aici s-ar mai adăuga viteza foarte mare şi puterea de a vorbi cu copacii.

Imagine: http://eternallordsteam.deviantart.com/a...r-80543601
[Imagine: sig3a.jpg]



#10
Ok....vad ca multora le place de partea buna,ceea ce e bine,dar acest lucru inseamna ca nu v-a fi echilibru intre partea buna si cea rea asa ca v-oi mai astepta sa mai intre cateva persoane la deatheatheri ca taberele sa fie echilibrate,altfel nu v-a mai fi un RPG la fel de incitant,si blablabla v-a dati voi seama 3.Anunt ca nu ne trebuie mai mult de 4 Deatheatheri ca sa incepem RPG-ul dupa care puteti sa va inscrieti care cum vreti.....si oooo am precizat cumva ca aveti voie si cu apariti spectaculoase(da fara sa treceti prea mult limita)?OK 3 mult noroc cu inscrierile si in curand v-a astept in RPG.Sa dam pe spate Animezupul cu el,da?Gimme high five ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.024 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 13.661 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 5.547 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Cronicile Taron DragonForce 119 53.910 07-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.384 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 4.651 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)