16-12-2010, 08:27 PM
Salut. Ma numesc carme, dar sigur, asta nu este important. Am avut si eu o idee cu avatare. Ati fii interesati de un concurs cu avatare? Eu sincera as fi interesata. Poate sunteti si voi, pentru a face un concurs misto, unde toti putem participa.
La acest concurs, nu numai o persoana va da temele. Cine este castigator, va da tema. Pentru inceput o voi da eu, daca nu va suparati pe mine. Nu aruncati cu rosii sau cu bulgari X _ X.
Niste mici chestii de care trebuie sa tinem cont:
1. Respectarea temei.
2. Putem lua avatare din alte locuri , nu neaparat facute de noi.
3. Se voteaza prin comentarii.
Doar de atata trebuie sa tinem cont. Un concurs simplu, usor. Cine vrea sa se inscrie, pur si simplu scrie si gata. Apoi va reveni cu un edit.
Perioada de desfasurare: 16 decembrie- 23 decembrie un concurs saptamanal.
Tema: Iarna ( nu conteaza daca este anime, natura sau etc, doar avatar sa fie)
Ps: as mai fi avut o idee despre un concurs in care sa se dea o poza, si artistii photoshopului, sa faca un avatar, asa cum cred ei ca este mai frumos. Ar fi o idee destul de draguta? Sau neinteresanta? : D As vrea ca alcineva sa deschida topicul, nu eu. Este cineva interesat? : D
Despre votare:
NU se voteaza: eu votez cu x ca mi-aa placuteeennnnooorrrmm :X:X::X:XX:X:X::X:X:10000 de mii de emoticoane)
DA se voteaza: m-a placut avatarul x, deoarece.. si votez cu x pentru ca...
Nu o sa votam cu note, nu are rost. Purr si simplu fiecare va avea un numar, dupa cum s-a inscris.
1, 2, 3.. etc. Vei scrie cifra din dreptul avatarului care ti-a placut. Vei putea vota 3 persoane. in gen SOTW. : D
Exemplu:
Eu una ma inscriu la concurs.
Bafta.
La acest concurs, nu numai o persoana va da temele. Cine este castigator, va da tema. Pentru inceput o voi da eu, daca nu va suparati pe mine. Nu aruncati cu rosii sau cu bulgari X _ X.
Niste mici chestii de care trebuie sa tinem cont:
1. Respectarea temei.
2. Putem lua avatare din alte locuri , nu neaparat facute de noi.
3. Se voteaza prin comentarii.
Doar de atata trebuie sa tinem cont. Un concurs simplu, usor. Cine vrea sa se inscrie, pur si simplu scrie si gata. Apoi va reveni cu un edit.
Perioada de desfasurare: 16 decembrie- 23 decembrie un concurs saptamanal.
Tema: Iarna ( nu conteaza daca este anime, natura sau etc, doar avatar sa fie)
Ps: as mai fi avut o idee despre un concurs in care sa se dea o poza, si artistii photoshopului, sa faca un avatar, asa cum cred ei ca este mai frumos. Ar fi o idee destul de draguta? Sau neinteresanta? : D As vrea ca alcineva sa deschida topicul, nu eu. Este cineva interesat? : D
Despre votare:
NU se voteaza: eu votez cu x ca mi-aa placuteeennnnooorrrmm :X:X::X:XX:X:X::X:X:10000 de mii de emoticoane)
DA se voteaza: m-a placut avatarul x, deoarece.. si votez cu x pentru ca...
Nu o sa votam cu note, nu are rost. Purr si simplu fiecare va avea un numar, dupa cum s-a inscris.
1, 2, 3.. etc. Vei scrie cifra din dreptul avatarului care ti-a placut. Vei putea vota 3 persoane. in gen SOTW. : D
Exemplu:
Citat:2. Mely
6. Xsdsd
4. sdfss
Eu una ma inscriu la concurs.
Bafta.