14-03-2012, 06:44 PM
Freetolove cer sa te contrazic, in domeniul Mystery si Crime toate ideile au fost consumate, o sa fac la un moment dat un mic synopsis si pe baza genurilor respective. Eu pentru cele doua momentan vad doar povesti gen ficuri, iar ficurile fie ele originale nu vor fi digerate foarte bine in concursul asta. Doream sa vad mai multi useri ca ies din zona lor de comfort.
Eu nu optasem fantasy fiindca imi place mie, ca eu nu particip si nu imi iese nimic, dar ma gandeam sa incercam ceva diferit.
Fleet, sunt niste carti fantasy geniale care nu sunt deloc ciudate si sunt considerate carti canonice/ clasice. Dar cum eu nu ma impac cu marii clasici desi am citit cate ceva, presupun ca tine de gusturi. Apreciez ca macar incerci.
Ce vroiam sa spun e ca nici unui user nu ar trebui sa ii fie frica sa participe sau ceva, gandindu-se ca nu scrie destul de bine. Si daca nu castiga, are dovada ca a incercat, participat si a prins experienta. Critica va fi constructiva si chiar daca e negativa iti va oferi sansa sa vezi unde anume gresesti.
Eu nu optasem fantasy fiindca imi place mie, ca eu nu particip si nu imi iese nimic, dar ma gandeam sa incercam ceva diferit.
Fleet, sunt niste carti fantasy geniale care nu sunt deloc ciudate si sunt considerate carti canonice/ clasice. Dar cum eu nu ma impac cu marii clasici desi am citit cate ceva, presupun ca tine de gusturi. Apreciez ca macar incerci.
Ce vroiam sa spun e ca nici unui user nu ar trebui sa ii fie frica sa participe sau ceva, gandindu-se ca nu scrie destul de bine. Si daca nu castiga, are dovada ca a incercat, participat si a prins experienta. Critica va fi constructiva si chiar daca e negativa iti va oferi sansa sa vezi unde anume gresesti.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand