Stiu despre ce vorbesti, pisicile stau cuminti la fotografiat in timp ce cainii reusesc sa se agite fix in momentul "captarii" sau sa-ti baleasca pe camera. Been there, done that. Totusi, ultima poza cu catelul e reusita si foaarte adorabila. Cum l-ai pacalit sa stea cuminte ? Imi place mult contrastul dintre culoarea blanitei lui si intunericul din camera.
Pai, camera te iubeste mult (btw, ce camera folosesti ? ) pentru ca iti scoate niste fotografii geniale. La Road to Silent Hill vreun edit, ceva ? Preferata mea si se claseaza usor in topul celor mai reusite fotografii pe care le-am vazut.
Imi place mult si Time never stops si, ofc toate pozele cu pisici. Am si eu o pasiune pentru pisici si cred ca gasesc in ele cele mai potrivite 'modele' pentru fotografiile mele.
Spor la fotografiat si multa imaginatie!
xoxo, Ang.
Pai, camera te iubeste mult (btw, ce camera folosesti ? ) pentru ca iti scoate niste fotografii geniale. La Road to Silent Hill vreun edit, ceva ? Preferata mea si se claseaza usor in topul celor mai reusite fotografii pe care le-am vazut.
Imi place mult si Time never stops si, ofc toate pozele cu pisici. Am si eu o pasiune pentru pisici si cred ca gasesc in ele cele mai potrivite 'modele' pentru fotografiile mele.
Spor la fotografiat si multa imaginatie!
xoxo, Ang.
Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.