Black Pearl daca m-am trezi cu tine in pat s-ar intapla cam asa:
Eu: aaaaaa....cine esti tu? ce vrei? esti vrun spoin? cum ai ajuns aici? esti extraterestru? ce vrei..bani? nu am acum...vrei sa ma omori..m-am rugat la Domnu sa ma protejeze... te avertizez ca stiu karate.
Tu:..aaa...despre ce vorbesti? taci ca vreu sa mai dorm, asta nu e ora mea de sculare.
Si te-ai culca in continuare. Eu de nervi ca nu mi-ai dat nici o atentie as incepe ca sa te lovesc cu ce-mi venea la indemana..{cu perna mea ce are panda pe ea}.
Eu: super panada in actiune. Draga necunoscuta [in timp ce-ti dadem cu perna in cap] cu cine crezi tu ca ai de face? adica iti fac un discurs care mi-a luat 10 minute, incerc sa fiu cat mai politicoasa si tu ce faci, dormi in continuare..da unde te crezi la hotel de ***** ?
Tu: Da ce nu sunt acolo? aa stai ca nu sunt..camera e cam dezordonata..e numai in roz si pe masuta aceea ursuleti,, un poster pe acolo cu...habar nu am cine-i ala...Dea..pai asai, mai bine as pleca. Auzi sti cum sa ajung acasa?
Eu: da de unde sa stiu, nici nu stiu cine esti, cum ai ajuns aici crezi ca as sti si unde locuiesti.
Tu: Asa ma gandem si eu, uite adumi niste manacre, da vezi sa fiue toata buna nu jumatatea arsa jumatate pe jos, si apoi vb despre mine.
Cam asa ar decurge
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)
Ne stiind nimic despre tine sper ca nu ti-am dat o personalitate departe de cea a ta naturala.