Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

SHINee - Life

Such a beautiful song. Imma cry.
dar pe bune, foarte frumoasa melodia. Ma face sa ma gandesc la toate ce le-am facut, la cum ma gandesc ca imi traiesc viata sau mi-am trait-o pana in acest moment. Vocile lor sunt fantastice. Nu cred ca exista o melodie mai profunda decat asta.
[Imagine: ak8THBQ.png]


Acum ascult Long day by Matchbox Twenty.

Am dat de ea mai devreme pe un blog şi mi-a plăcut. Cred că vocalul mi-a plăcut în special, sună chiar bine. Şi versurile sunt interesante. La astea adăugând instrumentalul respectiv, iese o melodie care tot se repetă în playlist-ul meu. Well, îmi place. *0*

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Big Bang - Tonight

Awsome song. Astept unul nou, cat de curand. Anywho, asta cred ca e cel mai recent. Si din cate imi dau seama din mv e filmat in...Las Vegas? Sau ceva e in neregula cu mine?
Big Bang intra cu siguranta in topul meu, sunt grozavi si asa si fiecare pe cont propriu.
[Imagine: ak8THBQ.png]


Flogging Molly - Revolution
De pe noul album Speed Of Darkness, suna frumos, nu par sa-si fi schimbat stilul. Then again what do I knwo about music.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

Eminem- Space Bound
Melodia e genială, de fapt, Eminem prin propria lui persoană e genial 8. Ador melodia, îmi aduce aminte de multe chestii, îmi aduce aminte mai ales de cineva important.
Şi-mi place mult, dar a naibii de mult o parte din melodie, şi i-aş da replay de o mie de ori numai pentru partea aia, de fapt numai nu e cuvântul potrivit... în concluzie ador melodia!
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Am ajuns din nou aici. Momentan ascul Trance - Bad Day ♥. Da, am dat din greseala Click pe ea si am ramas sa o ascult, din lipsa de ocupatie. Sincer, prefer mai mult Trance decat Nightcore. Habar nu am de ce dar melodia asta imi place. De obicei nu agreez acest gen de muzica dar se pare ca mai e loc si de comromisuri. Poate cand nu am ce face am sa mai ascult Trance, ma inveseleste.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Nightcore - Delirious

Super remix.
Am dat iar de Nightcore, cate o data pe saptamana am febra. Iar si iar ascult toate melodiile pe care le gasesc si apoi gasesc altele si tot asa. Pana la urma nu ma pot trata asa de usor. And God, am 17 ani, pe bune. Cred ca si la pensie o sa ascult. K-pop si Nightcore.
[Imagine: ak8THBQ.png]


The Gazette-Reila
E o melodie emotionanta.Prima data nu mi a placut dar acum imi place sa o ascult.Ma linisteste(sufle teste vorbind)si aici vorbesc de ritm caci versurile te fac sa plangi.
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

Acum ascult Down And Out by Tantric.

I like especially the lyrics and the instrumental. The voice is good...to be there. But the instrumental is epic. Okay, o ştiu de ceva vreme şi o să mai stea ceva timp în playlist-ul meu. Nu e ceva de care să mă plictisesc repede.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Nightcore- La Di Da

Melodia asta e prea draguta, simplu, prea draguta. Nu stiu daca e o originala sau daca e remixata dar oricum ar fi, o ador. Meh, remixata, just found out.
Dintre toate remixurile, asta e cel mai bun. Mai era unul care din pacate a disparut de pe fata pamantului, nu ca nu mi-ar parea rau.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.813 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 529.473 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)