Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
Slipknot - Wait and bleed
Nu gaseam ce sa ascult. ![46 46](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/46.gif) Am cautat melodii de la Slipknot ca cam atat imi venea in minte. Momentan? Cum era de asteptat, nici un sentiment care sa ma faca sa ascult cu acea stare. ![46 46](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/46.gif) Cred ca o sa bag dupa aceea "Three Days Grace - Pain" sau "Never too late", cred ca toate melodiile pana la urma. ![46 46](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/46.gif) Cel putin, cele cunoscute de mine care sunt putine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
TVXQ - Before U Go
WoW, baby. Superba melodia, DBSK still amazing. Dupa toate astea, nu pot sa nu ascult melodia macar odata pe zi, e prea frumoasa. Si videoclipul e frumos, am dat de aur cand am gasit melodia.
Sau cel putin asta am simtit. Una dintre cele, daca nu cea mai buna formatie, boys band evah.
Reputație:
82
Three Days Grace - Animal I Have Become
Dupa cum am zis, deja doua dintre melodiile enumarete. ![65 65](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/65.gif) Asta e a treia. Prima mea melodie ascultata de la aceasta trupa. ;x
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 264
Subiecte: 12
Data înregistrării: Feb 2009
Reputație:
40
Zupi: 3.378 z
Ft island - After love
Iubesc aceasta melodie. Ieri ma prinsese ploaia si aveam castile in urechi ascultand melodia asta ( nu...de alta da o lasasem fara sa vreau pre repeat one song).... Nu stiu de ce dar o iubesc la nebunie. E una dintre melodiile mele preferate :X
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
FT Island-Hello Hello
Am dat de videoclip, in sfarsit! Ador melodia, e foarte frumoasa, si Hong Ki =p~ OH! Ma omoaraaa!:X:X:X
Răspunsuri: 821
Subiecte: 50
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
301
Zupi: 22.244 z
Acum ascult Snap by Slipknot.
Okay, am băgat în winamp toate cele 178 de melodii din folderul cu Slipknot [yeah, mă consider fană] şi acum ascult asta. Îmi plac aproape toate piesele lor. Îmi plac mesajele pe care le transmit. Okay, gata cu aberatul, toată lumea ştie că Slipknot sunt o trupă genius, sau aşa ar trebui, trebui să fii puţin mai diferit ca să asculţi Slipknot, şi eu mă pot mândri cu faptul că nu-s la fel ca toţi ceilalţi. x)
All I want is what is mine!
Xoxo, Ang.
Răspunsuri: 173
Subiecte: 3
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 2.866 z
Keri Hilson-Get your back.
E o piesă din step up 3 şi îmi place mult. Îmi aduce aminte de secvenţa aia cute din film. E o poveste de dragoste foarte frumoasă, iar piesa asta e într-un moment foarte drăguţ.
. Where is the love?
Does love have a reason?
SHINee - Ready Or Not
Cine nu-i gata
Il iau cu lopata !!!
Ceva de genul asta. Aici ma gandesc prima data cand ascult refrenul. Anywho, iarasi descopar tarziu o superbitate de melodie cantata intr-un mod superb. Asta e un hit.
Plus vocea lui Onew e...superba, heh. Moale si pufoasa ca de obicei, plus ceva emotii de nerabdare. Asta imi dau seama din titlul melodiei.
Reputație:
82
F.T. Island - What Can I Do?
Ma linisteste, vocea lui e asa de minunata! Cred ca ascult trupa asta mai mult decat inainte, cand poate ascultam doar melodiile obisnuite: Bad woman, I hope (foarte rar, acum si mai si) si nah, cred ca doar Bad woman era una pe care o frecventam la trupa. ![106 106](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/106.gif) Acum ma duc sa ascult "Missing you" - se potriveste cu starea mea de spirit.
SHINee - A-Yo
Imma Dubu, bish !!!
Uhm, raspuns la cele mai apreciate comentarii. Dubu.
Ca de obiceeeiii, admir vocea lui Onew, e prea draguta si chiuta ca sa nu fac asta. sau ca sa nu scriu asta. Albumul asta e pur si simplu aur curat, straluceste de cat de bun e. Si astept viitorul album, acum ca B2ST au unul nou. Pe care il si ador.
Tot SHINee, awsome !!!
|