Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce-ai face daca ?

L-as injura bine de tot, pentru ca nu e bina ca un baiat sa loveasca o fata oricat de idioata/proasta/sau nesuferita e sau chiar asa printr-o greseala. Daca m-ar lovi, acum eu destui prieteni si-ar lua-o si el. ^.^

Next:

Ce ai face daca fata/baiatul de care esti ingragostit/a si-ar bate joc de tine non stop, si peste cativa ani ar aparea ca cica vrea sa fi cu el/ea 21) ?
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Vai de viaţa lui in acest caz 21...Păăăi, cred ca i'aş ţine un discurs luuuung şi i'aş aminti tot ce mi'a facut, şi pe urmă l'aş înjura puţintel39...Şi daca ar mai comenta ceva cred ca i'aş da şi o palmă, apoi m'aş intoarce şi aş pleca :3

Next: Ce ai face dacă te'ai trezi dimineaţa cu un copil mic, de vreo 2 ani şi o scrisoare in care zice că'i al tău?
KyuMin.

Aş începe să râd şi l-aş ruga să-mi explice cine l-a trimis şi să găsesc o soluţie.Cred că aş chema dracului poliţia să rezolve.Oricum, poate m-aş speria bine, aş putea fi isterică sau dacă e drăguţ copilul l-aş lua în braţe şi i-aş da să mănânce.

Ce ai face dacă părinţii te-ar prinde masturbându-te ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

24 Bună asta. Depinde dacă m-ar prinde mama sau tata : )) dacă m-ar prinde tata, ar ieşi el din încăpere înainte ca eu să urlu ca toţi... : ))) în fine, ca toţi ceva şi după nu ar mai aduce în vb. nimic pentru că , deh - ce să îmi zică? ar fi prea penibil pt amândoi =]] şi dacă m-ar prinde mama... vaii , nici nu vreau să îmi imaginez ce reacţie ar avea. Dar, cel mai probabil, i-ar trece peste câteva săptămâni şi nici ea nu ar zice nimic pe tema asta. Eu? Eu aş muri de ruşine.
Bine, poate că nu aş muri dar sigur mi-ar fi naşpa să dau ochii cu ei o perioadă.

Alta: ce ai face dacă i-ai prinde pe părinţii tăi exact în momentul în care se.... fufufufu?

Mama nu are soţ.Nu am tată.Dar dacă m-aş gândi la mama şi tata vitreg, cred ca aş fugi repede-n camera mea, sperând că nu m-au văzut.Dacă nu m-au văzut, ies tip-til tip-til şi mă duc şi-mi văd de treabă.Cât despre acest subiect, nu, nu voi aduce aminte niciodată de el.

Ce ai face dacă, again, părinţii te-ar prinde masturbându-te ? Pe moment şi după.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

Oh yeaah....tare intrebarea...sincer, habar n-am ce-aş face. Cred că în acel moment aş încerca să găsesc tot soiul de scuze penibile, fără rost si m-aş agita de nu aş mai ştii de mine. Iar apoi, după ce aş termina cu explicaţiile proseşti aş incuia uşa la cameră...

Next: Ce ai face dacă ţi-ai prinde profa/profu' de mate sărutându-se/pipăindu-re cu un elev,ă?
KyuMin.

21, profu de mate sarutandu-se cu o eleva, bleah, cred ca ar fi cea mai mare scarbosenie de pe fata pamantului. As vomita pe loc, sincer, n-as spune la nimeni, nu ma intereseaza barfa, dar as ramane marcata pe viata 21, si cu o stare de greata de o luna, bleah.

next: ce ai face daca te-ar prinde dirigu/diriga injurandu-l/o pe la spate?

Eh...cred ca i-as spune motivele pentru care fac asa ceva 21: ...dar in nici un caz nu mi-as cere scuze 10:..pentru ca diriga mea chiar merita injurata uneori .

Next: Ce ai face daca te-ar prinde parintii in momentul in care tu si prietenul/a va satisfaceti nevoile 4:? (ca sa nu zic intr-o formula urata 21: )

Ce să fac? Le explic altădată 106 Părinţii mei nu prea intră în camera mea [ ea fiind la etajul doi şi camera lor la 1 ] , deci nu prea au cum să mă prindă. Dacă ar face-o, cred că le-aş explica pentru că şi ei şi-o mai trag uneori 21 .

Ce ai face dacă persoana care o iubeşti te-a supărat foarte tare?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



Daca as mai avea de trait doar o luna... Le-as spune celor dragi, dar le-as explica faptul ca voi ramane vesnic cu ei si ca nu trebuie sa plangem, si sa imi traiesc viata cat o mai am. Ma voi impaca cu toti cu care m-am certat, ii voi ierta pe toti cei care ma urasc si pe care ii urasc (dar inainte de asta le voi face o farsa sa n-o uite niciodata). Voi incepe sa rad din absolut orice, voi astepta cu infrigurare urmatoarea zi pentru a descoperi mai multe lucruri noi, deci pur si simplu voi trai.
Ce ai face daca ai fi constient ca esti un nebun periculos, care poate ucide pe oricine daca are vreo criza?




Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)