27-12-2010, 06:51 PM
O.o Ce are toata lumea cu Sasori? Ma rog. Cine vorbea ) I'as refuza oferta dar as primi papusa
Cfd Jiraya te-ar transforma in broasca?
Ce ai face daca.....
|
27-12-2010, 06:51 PM
O.o Ce are toata lumea cu Sasori? Ma rog. Cine vorbea ) I'as refuza oferta dar as primi papusa
27-12-2010, 06:52 PM
Daca vine la mine...il facem Copilu` lui Sasori ar fi asa dulceee [ daca n-ar semana cu mine ]
Ce ai face daca Itachi ti-ar atinge fundul ? Enough for me ... The past is history.
The future is a mystery. And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present." He`s cute <3 !
27-12-2010, 06:56 PM
L-as snopi in bataie,nimeni nu are voie sa imi atinga fundul:crazy: cu cateva exceptii
Next:cfd te-ar pune hokage?
27-12-2010, 07:01 PM
Hokage? OMG pai nu stiu. Cred ca m-as ciupi sa vad daca e adevarata faza. Apoi as colinda Konoha asa, aiurea, sa vad si eu satul ala cu ochii mei. I-as cere lui Naruto sa marga intr-o misiune pentru a recupera corpul lui Sasori si i l-as da cadou lui Sakura Asta as face.
Next: Ce ai face daca Gaara ti-ar cere sa fii sotia lui?
27-12-2010, 07:08 PM
Ahhhh ce vis frumos Normal ca as accepta ... pentru el orice :X Love Gaara forever :X
Next : Ce ai face daca ai afla ca trebuie sa iti petreci revelionul cu Neji :X Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
27-12-2010, 07:24 PM
Neji e un tip dragutz Daca vine si Sasuke 100% voi fi acolo
Cfd ai afla k Naruto s-a terminat?
27-12-2010, 08:32 PM
AS cauta ca nabuna toate episoadele.Imi place sa fiu mereu informata.
Next : Ce ai face daca te-ai pierde pe o insula pustie cu personajul tau preferat?
27-12-2010, 08:34 PM
Ohoho ce n'as face Nu incep sa scriu ca nu imi ajunge o pagina
Cfd Naruto ti'ar arunca niste pocnitori in casa si ar lua foc?
27-12-2010, 08:43 PM
Ahhh!!! Idiotuul! Cred că aş ieşi repede din casă şi aş începe să îl alerg şi probabil l-aş omorî!
Next: CFD Hidan ar vrea să lupte cu tine şi să te omoare?
27-12-2010, 08:46 PM
Foarte simplu ... il omor eu prima ... Ce mare paguba ?
Next : Ce ai face daca Pein te-ar ruga sa devi dama lui de companie ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!! |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 53.268 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
27 Vizitator(i) |