28-12-2010, 06:36 PM
Imi place sa cuplez lumea ^_^ Sunt un fel de Cupidon Deci as accepta
Cfd Ino te-ar lua la bataie? [Lipsa de inspiratie -_-']
Ce ai face daca.....
|
28-12-2010, 06:36 PM
Imi place sa cuplez lumea ^_^ Sunt un fel de Cupidon Deci as accepta
28-12-2010, 06:41 PM
Evident, as face-o praf.............. Nu se poate pune cu mine....................... Sunt mult mai puternica decat ea.
Next: Ce ai afce daca Kabuto ar sari pe tine si ti-ar spune "Iubi!!!!!!!!!!! Ce dor mi-a fost de tine! Ia zi, mergem in pat?" .
28-12-2010, 06:52 PM
4 ochi ala? Oo.oO Nu merci Il iau la suturi de numai paturi vede...il trimit direct pe un pat de spital
Ce ai face daca Sakura ti-ar spune ca te iubeste? [lipsa de inspiratie]
28-12-2010, 06:57 PM
M-as uita la ea "Ce-ai, fetito, nu-ti e bine?".......... Ar fi un soc............ Si dupa aia i-as zice ca e lesbi........ Si sa viseze ca eu nu-s
Next: Ce ai face daca ai da de Naruto la ramen si el nu ar mai avea bani si ar vrea sa iti ia tie portia?
28-12-2010, 07:13 PM
As fi bucuroasa sa ii dau portia mea saracului copil ca sa nu ma omoare Nu ma dau in vant dupa ramen
Next : Ce ai face daca ai fi in club cu Itachi si Sasuke si acestia te-ar pune sa alegi cu care vei dansa stiind ca celalalt se va razbuna pe tine ? [ srry T.T nu stiu ce am m-a parasit inspiratia ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
28-12-2010, 07:18 PM
Uuu crud As dansa cu amandoi ca sa impac si oaia si porcu O.o. Si poate iese la betie si un menage-a-trois cine stie Nu stiu ce am cu menage-a-trois-u in ultima vreme O.o
Cfd ai fi obligata sa te mariti cu Haidan?
28-12-2010, 07:22 PM
--------------------------------------------------------------------------------------
Scuze, Dei-kun, cred că am postat imediat după tine. Răspunsul la întrebarea pusă de tine: Aş încerca să rezolv asta şi să nu o fac. Nu am nimic cu Hidan, dar... Next: Ce ai face dacă satul ţi-ar ordona să îl omori pe Sasori?
28-12-2010, 07:41 PM
As refuza. Imi place Sasori Dar mai mult de Deidara So, nu.
Cfd Gaara ar vrea sa te violeze? [lipsa de inspiratie]
28-12-2010, 07:58 PM
I-as` tragee una in locul` sensibill si as fugii
Ce ai fachee daca I-ai vedea pe Naruto si Pe Sasuke Sarutandu-se in fata ta? ♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? .♥[/size] |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ce ai face daca... [3] | 104 | 52.983 |
16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
38 Vizitator(i) |