Heey! =3..Muultumesc mult pt urari...sper sa ne intelegem! :]
Acum raspunsurile
♥ AlleXa ♥: ~>Pai culorile mele preferate sunt turquoise, gri, si mov :X
~>Vanilla <3
~>Pisica =^._.^=..Dar si catelul
~>Munte
~>In clasa a 9a..Profil Stiinte ale naturii
~>Pop..K-pop..Dance..Clubbing..Electro-Dance..si mai sunt:]
sSoph :~>Naruto
~>Pai..cum am mai spus..vreau o cariera in mdicina..o slujba bine platita..firesc..O familie..si o viata "numai lapte si miere" :]]
~>Cinci lucruri care imi plac:distractia..sa citesc..animalele..muzica..si iesirile in aer liber
Cinci lucruri care imi displac:prietenii falsi..sa ma judece cineva inainte de a ma cunoaste...minciuna..sa pice netu`:]]..si sa ma certe ai mei pentru nazbatiile lu` fratimiu
~>Georgiana (coincidenta de nume)..I Love Colors de pe Zup ^.^
~>Toti cei de pe Zup sunt sociabili, amuzanti si dornici sa`si faca noi prieteni exact ca si mine..<3
~>...Pai eram odata la Georgiana..si saream ca tembela pe pat:]]..si am dat cu capu` de lustra si s`a oprit lumina in toata casa
..epica faza
Mădălina. ~>Da citesc..Agatha Christie..imi plac toate cartile ei..:X
~>Cascada..BoA..Brown Eyed Girls..Paramore.etc..etc..
~>Pai prietena mea a inceput sa citeasca fic`uri pe zup.si mi`a zis "giirl:O!..ce tare`i site`ul asta!" si am zis sa vad si eu...si mi`a placut:X
Lynn : ~>Nu citesc ..dar o sa incep:]
~>Cant la voce..dar nu iau lectii de canto..asa pentru mine:X..si vreau sa invat sa cant la pian <3
~>Stiu ca sistemul sanitar in Romania lasa de dorit :[..De aceea studiez franceza engleza si germana..pentru ca vreau sa plec din tara :] Sa ma ajute Dumnezeu! :]
Multumesc inca odata pt urari s[posturi unite]
Si pentru ca m`ati primit cu bratele descise!
Va iubeesc! >^.^<>^.^<