Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yaoi maniac vs Frozen Soul

#1
Temă: La alegere ca să ne fie mai uşor.
Dată de predare a lucrărilor: 18.12.2010 (astăzi)
Dată de votare: 18.12.2010 - 25.12.2010

Îi urez succes tăticului meu! Şi îmi cer scuze că a trebuit să facă o poezie pe ultima sută de metri doar ca să nu mă dezamăgească *ăsta da tată*.
Vă rog, după ce postăm amândouă să începeţi să votaţi. Trebuie să argumentaţi şi de ce aţi ales poezia cutare pentru că altfel votul nu va fi luat în calcul.
Cum deja sunt făcute poeziile, aşteptaţi doar zece minute.
Ceao dragilor!

Trup de om


Fără să te pierzi într-un rotocol de aer,
fără să te pierzi într-o mişcare de dans,
fără să te pierzi în strigătul de luptă,
fără să te pierzi printre umbre ce şiroiesc,
mărturiseşte ce simţi, o, tu,
tu ce eÅŸti mai presus de toate.

O, tu, ce eşti mai presus de o lume ireală,
o, tu, ce eÅŸti mai presus de planeta Marte,
o, tu, ce eşti închisă-n propiele-ţi gânduri,
mărturiseşte ce simţi, o, tu.

Lasă-mă să-ţi dăruiesc o singură vocală,
vocala A.

O, tu, lasă-mă să-ţi spulber inima într-un val,
lasă-mă să-ţi preţuiesc trupul de om,
trunchiuri de arbori prin soarele-l imaginar.


Aşteptaţi să posteze şi celălaltă concurentă ca să puteţi începe votul.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Asa,am terminat poezia..Scuza-ti ca ati avut de asteptat atat.Acum,sa nu mai lungesc prea mult si sa incep:

Învelişu-mi pământesc


ÃŽntregu-mi trup e greu
Ca pietrele de moară,
Ce o să piară
Mereu.
Auzind
Noaptea asurzitoare,
Gându-mi pleacă zâmbind
La viaţa-mi surprinzătoare.

Nimic nu mă împiedică să visez
Şi vreau să salvez,
Cu firul vieţii urât,
Care vine după noi târât.

Cel ce vrea trupeasca-i mântuire,
Dar nu-şi poate duce crucea, visează
Să ia destinul altuia
Şi apoi abjurează.

Acum,eu ii doresc mult noroc fiicei mele si spun:Start vot
[Imagine: j5atg3.png]


#3
Bunaaa m-am gandit sa intru si eu pe aici.
Bun, prima poezie. O imaginatie nebuna, mi se pare ca e o poezie moderna, fara sa fie neaparat nevoie de rima. Poezia e intr-un fel ciudata, in felul ei ciudata vreau sa zic. Mi se pare ca e un fel de joc, trebuie sa te gandesti de doua ori la ce inseamna fiecare cuvant si fiecare expresie. Si asta imi place. Foarte tare.

A doua poezie. Imi place prima comparatie. Sincera sa fiu, nu stiu cum si putut sa o compui si in ce fel dar imi vine sa rad cand o citesc. E cumva diabolica. Nu rad de poezie, rad de versuri, si nici eu nu stiu de ce, e foarte ciudat. Imi plac rimele, totusi, sunt bestiale mai ales 'urat' si 'tarat'.

Deci, cu acestea fiind spuse, votul meu merge la yaoi maniac pentru ca, am spus si mai sus, e nevoie de cateva citiri sa zic asa, pentru a intelege poezia. E misterioasa si te indeamna sa iti omori multi neuroni pentru asta.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Waaah,am trecut si eu pe aici si pot sa spun ca ma bucur de ocheada pe care am tras-o.Ambele poezii sunt minunate si sincer,mi-au dat lacrimile si am oftat de admiratie...
~~Prima lucrare este minunata si ma face sa visez dincolo de ceruri si apoi pe pamant,apoi intampinadu-ma cu prima litera.Nu pot sa exprim asa ceva,insa tu ai gasit o cale.Desigur,ideea este originala si apreciez ca ai scris cu diacritice.
~~A2a lucrare este adanca si puternica.Mesajul m-a ingreunat insa si eliberat de acea apasare si mi se pare minunat ca ai scris in rime si cu diacritice,ceea ce este cam greu.
Eu nu deretic greselile asa ca nu scad.
Dupa muuulta gandire voteez lucrarea nr 2!
Mult noroc si sa stiti ca sunteti minunatehug
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#5
Bun, am picat din cer ÅŸi eu pe aci =).

Prima poezie : Îmi place în mare parte. Ce nu-mi place ? Ai repetat multe cuvinte de mai multe ori, şi nu dă bine. Încearcă ca pe viitor să înlocuieşti în context cu sinonime [ doh, zici că-s profa de romană =.= ]. Nu ai avut rimă, încă un punct în minus -.-, însă apreciez că ai pus diacritice 15. Totuşi ai talent, nu te lăsa, da ?

A doua poezie: Îmi place mult <3. Ai avut rimă şi asta e important printre toate ^^, ai pus şi diacritice 15, din ce în ce mai bine. Şi sincer nu ştiu ce să mai zic T.T, aşa că să tragem concluzia 15.

Votul meu merge spre a doua lucrare, însă Felicitări amândurora hug. Aveţi talent.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Trec şi eu pe aici , păi se putea 15 ?
Well să ne punem pe treabă :
~Lucrarea lui Yaoi Maniac[mamiiii ;x] :
Sinceră să fiu am stat s`o citesc de 5 ori ... Ciudat de mult...abia acum am înţeles şi eu poezia ta xD Prima dată când am citit`o îmi venea să te cert că ce e poezia asta , dar după ce am mai citit`o am observat `o povestioara` ascunsă printre acele versuri xD Chiar dacă nu are rimă şi nu `arată` ca o poezie obijnuită xD mie imi place foarte mult xD şi ideea ;x chiar mă întreb cum ţi-a venit xD Şi chiar dacă ai repetiţii din abundenţa , până la urmă şi repetiţiile se folosesc la genul liric . Deci nu prea văd de ce e o mare `chestiune` . Chiar dacă eşti începătoare mie îmi place nespus de mult :X Sentimentul care îl emană poezia ta e cam ciudat 39 dar totuşi interesant xD Melancolie şi ..,fericirea pentru că sunt om ? Nici eu nu mai înţeleg ...xD
~Lucrarea lui Frozen Soul :
Am citit`o doar odată şi am înţeles`o.Eu sunt genul care preferă lucrurile mai greu de `dobândit` în cazul poeziei xD Mie îmi place să descopar `secretele` ei . Poezia în sinea ei e frumoasă , are rimă , un ritm trohaic dacă nu mă însel ...Despre sentimente mie una nu mi-a trimis nici unul . Ideea e frumoasă nu am ce zice...Eu nu am nimic cu tine , dar m-am plictisit să citesc poezii simple xD
Deci , votu` meu merge la Yaoi Maniac . Chiar mi-a plăcut nespus de mult :X

#7
Well,am trecut si eu pe aici,sa vedem despre ce este vorba:
Prima lucrare
Well,lucrarea in sine nu prea m-a captivat,ai avut prea multe repetiti,care pe mine m-au racait pe creier.Nu am priceput mesajul.Apreciez ca ai scris cu diactritice...
A doua lucrare
Pot spune cu desavarsire ca a fost mult mai buna ca cealalta...Aici a avut si rima,am inteles mesajul si a fost amuzanta,daca pot spune asa...ai avut niste cuvinte care au dat un strop de amuzament poeziei....ai scris cu diactrice,bravo!
In concluzie,votul meu merge la a doua lucrare care m-a captivat mai mult ca prima datorita stropului de amuzament dat de versuri si datorita rimelor.
[Imagine: SHINee20.gif]

#8
Ambele lucrari sunt frumoase si parca iti intra la suflet. Aveti un talent... Poeziile sunt extrordinare, dar mai sunt mici scapari:

Yaoi
NU au existat rime, si al un moment dat, te cam zgarie pe urechi. Este originala si asta este un lucru special. Poate data viitoare o sa ai si rime 4

Soul

Super. O poezie chiar incantatoare, cu rime si cu tot. ai avut si diacritice.. : )

Eu votez pentru a doua lucrare. Succes amandurora 4

Edit ANN: CE posturi mai aveam si eu! -.-
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#9
1.Imi place rima alba a lui yaoi maniac...eu mereu zic ca poeziile fara rima in principiu au nevoie sa te faca asa ca sati para ca o au...o armonie nespus de precizata, care nu ataseaza lipsa acesteia...
"rotocol de aer">>frumos spus...
"lasa-ma sa-ti pretuiesc trupul de om">>asta la fel imi place...e asa straniu, incitant...

2.Versurile sunt interesante stilistic, insa rima aici parca putin apasata, e o rima molipsitoare>>.<<
"care vine dupa noi tirit"...imi place cum suna, e dragut si adevarat;
"viseaza, sa ia destinul altuia"...aceasta la fel, asta putem spune despre lacomia omului...mereu asa...un rationament buna asupra omenirii...

Dar votul meu merge la .....prima poezie!

#10
Pai ..... yaoi maniac sa nu te superi pe mine .............

Yaoi maniac

N-ai avut nici macar o singura rima . La un moment dat suna chiar ciudat din cauza repetitiei din fiecare vers si plictisitor pentru ca tot se repeta de 4-5 ori acelasi lucru la inceput . Cum a spus si Mely , te cam zgarie pe urechi . Insa este o idee pe care nu am mai vazut-o si asta iti da un plus . Data viitoare incearca sa eviti o repetitie de 5 ori si sa nu mai inceapa 5 randuri la fel , pentru ca suna ciudat . Si ar fi mai bine daca ai baga si rime . Ai fi putut sa faci doua randuri ce incep la fel , dar nu mai mult . Sper ca nu te-ai suparat pe mine 2 .

Frozen Soul

Mi-a placut ca , fata de prima lucrare , ai avut rime . Rimele fac poezia mai usor de inteles si de citit . A fost mai buna decat a lui yaoi maniac ( sper sa nu se supere pe mine ) . Rimele au fost potrivite si nu ai repetat acelasi lucru de 10000 de ori , ceea ce i-a dat un plus de usurinta in citirea acesteia . Am observat ca ai ales cuvintele mai bine . Mi-ai luat durerea de cap ^^ .


Votul meu merge catre Frozen Soul . Scuze , yaoi maniac , dar repetitia in numar mare ti-a taiat totul . Sper ca nu te-ai suparat pe mine .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frozen Soul vs Bitter Death Kayla. 7 6.386 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  yaoi maniac vs Frozen Soul yaoi maniac 6 5.802 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Bitter Death vs Frozen Soul Kayla. 7 4.812 25-12-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Frozen Soul vs Nami Kayla. 7 4.911 13-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  BLforever vs Frozen Soul Kayla. 0 2.198 14-11-2010, 08:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)