Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

yaoi maniac vs Frozen Soul

#1
Dah, mai! Alt duel! Dar la fic de data aceasta la comanda lui tati.

Tema: La alegere.
Data limita de postare a lucrarilor: 22 - 23.12.2010 ( in caz ca nu mai poate sa posteze azi )
Data limita votare: dupa ce postam amandoua lucrarile pana pe 25 - 28.12.2010 ( daca nu mai da nimeni nici un comment o sa se inchida mai repede *smile evil* )

Cu astea fiind zise ii urez succes, bafta, banii lui tati, adica Soul.

Commenturile care nu sunt argumentate ( macar 3 randuri la fiecare lucrare ) nu o sa fie luat in seama si cu asta basta.
Succes, Frozen Soul!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Well, eu am revenit cu lucrarea...sper sa va placa...

Suflet pierdut

Aceeasi zi trista, amara si grea. Norii par sa urle, infometati sau insetati de neliniste isi revarsa lacrimile asupra orasului. Inima imi bate cu o viteza nebanuita, simt ca traiesc intens, incertitudinea se scurge prin vene. Nesiguranta se naste din ascunderea adevarului, as vrea sa am un duh caruia sa-i cer sa imi indeplineasca trei dorinte. Mi-ar ajunge sa fiu fericita pentru ca stiu cum sa imi alimentez bucuria, dar nu reusesc sa o gasesc. O caut de ceva timp intr-un intuneric ciudat, din cand in cand se mai aprinde o luminita, dar se stinge repede caci increderea dispare. Viata perfecta e undeva departe, o pipai cu gandul si visez. Traiesc in doua lumi, fericirea se naste in mine, creste cu repeziciune, dar se sinucide cand se izbeste de adevarul din aceasta lume. Sunt trista si plang, un mod de a suferi. Fericirea nu exista pentru mine. Imi las ratiunea sa se imbete cu visuri.
Mi-e dor de tine! Cand spun aceste cuvinte intreaga mea fiinta tresare.Am crezut eu vreodata ca pot exista asemenea sentimente? Dar aceste sentimente numai cel ce iubeste cu toata fiinta, numai cel ce a atins culmile dragostei, poate sa le cunoasca, iar eu le-am cunoscut. Le-am cunoscut asa cum nimeni nu le va mai cunoaste vreodata, dar ce folos daca ele s-au spulberat asa cum spulbera vantul nisipul si-l duce departe…
Fericirea nu se gaseste in bogatie, frumusete sau intelepciune, am cautat-o si nu este. Fericirea se naste din ganduri, cuvinte, sentimente, inima. Simt atata furie incat rup mana dupa mana si exprim tot mai putin. Urasc viata, unde e omul cu destinul sa-l ucid? L-as face bucatele si mi-as schimba destinul. Nu mi-as oferi aur sau frumusete eterna, ci ti-as presara tie putina afectiune pentru mine. Nu stii cat sufar pentru ca nu stii sa simti, esti prea rece. Sufar pentru ca ’’n-am nimic’’. Ma duc la intalnire cu nimicul prin parcul solitar, cinez cu el in serile cu luna plina si ajung sa cant nimicul cu vocea grava. Si anii trec… Si inocenta mea ma pedepseste.
Te caut, sau mai bine spus, te cautam. Te cautam in firele de nisip spulberate de vant. Te cautam in lumina soarelui de aprilie, in scoicile aduse de apa la tarm, in luciul infinit al liniei orizontului. Te-am cautat chiar si in tipatul unui pescarus ratacit, dar nu te-am gasit. Am obosit. Am obosit sa-ti adulmec urmele in iarba frageda. Am obosit sa mangai fiecare camp de flori, sperand sa te gasesc. Am obosit sa astept sa apari din scoarta vreunui stejar batran, sa te strig in vazduh, ascultand in zadar ecoul vocii mele. Am uitat. Am uitat sa impletesc spice de grau din surasurile noastre. Am uitat sa-ti zambesc in fiecare gand. Am uitat sa tresalt cand iti rostesc numele, am uitat sa ma infior cand iti simt adierea, sa regret fiecare minut petrecut impreuna.
Cu ochii in lacrimi caut spre cer si implor alinare divina. E ziua in care altarele cad si nu mai exista lumina. Prin labirintul noptii merg, dar nu exista scapare. Alerg spre lumina firava si totul moare in calea mea. Ma simt ca un inger murdar, un inger cu aripi taiate, cersind iertarea in zadar in fata usilor inimii tale ferecate! Vantul imi fura o lacrima… e lumina trecutului, iar ochii tai ca doua licariri de stele…caldura mainilor. O clipa si apoi, nu mai conteaza…Stau intinsa pe malul marii si adierea vantului ma face sa simt vibratia dragostei ce odata ne lega…Strigatul inimii mele se aude in departari…te cheama la ea…Marea ingana cuvintele tale rostite odata, care acum s-au disperat in negura uitarii. Luna rotunda sta de veghe, vegheaza la dragostea noastra demult apusa… si imi sopteste ca tu nu m-ai iubit niciodata tot atat cat te-am iubit eu. Vantul bate, mangaindu-mi fata. Ma simt tot mai slabita cand te stiu departe de mine…Luna ingana si ea cuvinte magice, parca rupte de realitate, cuvinte ce se regasesc profund in adancul sufletului meu…Fara tine ma simt pe un drum fara sfarsit, un drum care parca nu se mai termina niciodata…Incerc sa merg mai departe, dar totul mi se pare ca un abis in care ma tot afund si oricat as incerca sa ma inalt, simt ca nu mai am scapare…
Sufar nemangaiata, plangand in tacere. Sunt uitata, lasata in urma. Sunt pierduta in ganduri, in amintiri…Sper la ceva care sa ma salveze, dar nu voi primi niciodata ceea ce vreau cu adevarat. Necazul ma urmareste pretutindeni, caut perfectiunea. Ma descarc in tacere, fara dorinta de a mai spera la ceva…lacrimile mele au curs degeaba. Nu au ramas decat simple picuraturi cu care s-au hranit acele flori ale suferintei mele…
Se mai aud acum, doar lacrimile mele care lovesc cu greu pamantul care nu ma aude. Nu sunt auzita de nimeni, de nimic. Ma inchid tot mai mult in mine. Norii m-au invaluit in negura lor. Soarele fericirii fuge de mine. Sunt fiica Suferintei…Reflectez…Stau singura in universul meu. Timpul a trecut peste mine si inima mi-a intunecat-o. Incerc sa imi amintesc ceva frumos, incerc sa zambesc, dar dragostea mi-a luat cu ea si ultimul strop de bucurie. Incep s-o urasc, incep sa urasc tot ce este in jurul meu, dar totusi tac.
Usor incep sa simt dragostea. Incep sa iubesc razele lunii, raceala ei, incep sa iubesc tot ce imi ofera. O simt, ma apasa si totusi o iubesc. Ea e rece, alunecoasa, frumoasa si totusi violenta. Inca ma incred in ea ca in ultima speranta. Ma agat de fiecare raza pe care mi-o ofera, vreau sa ajung la ea, dar aripile mele nu pot ridica si greul suferintei mele. Incerc sa scap de el. Ma rog spre cel de sus, cu indoiala, dar totusi nu vreau sa renunt. M-am saturat de suferinta si stiu ca doar el ma poate ajuta sa ajung la mandra luna, la cea care mi-a oferit ultima speranta. Indoiala ma apasa si mai mult. Ma afund tot mai mult in intuneric…Ma tot dau in spate. Teama de a fi dezamagita din nou ma apasa tot mai mult…Ma retrag, merg tot mai mult in intuneric, in negura suferintei…Sunt un suflet pierdut…

As vrea sa asteptati sa posteze si cealalta concurenta lucrarea, abia apoi sa incepeti sa votati. Multumesc pentru intelegere si ii doresc mult noroc fiicei mele hug
[Imagine: j5atg3.png]


#3
Din cauza ca nu am mai avut timp de scris o lucrare am luat una facuta mai de mult (saptamana trecuta) din cauza ca n-am vrut s-o dezamgesc pe F. Soul. Sper sa va spuneti parerea sincera si voturile neargumentate nu o sa fie luate in calcult, sa va fie clar.

Doar un om...

Dezamăgirea, frica, tristeţea, furia, ura, bucuria, emoţionarea, sunt doar sentimente ce ţin de un biet muritor ce visează la imposibil, la lucruri ireale, că pot atinge cu degetele planetele de sus, că pot zbura sper infinit, că pot smulge firul ce leagă două persoane ca şi pe firul de iarbă.

Ce înseamnă a fii om?
Un contur de speranţe, cu ochii lucitori, plini de dorinţă, cu mâini şi picioare ce le folosesc doar în scopuri propi, cu un creier pe care jumătate din inteligenţă nu o folosesc.

Cum e să trăieşti ca un simplu muritor?
Să duci povara altora, să dai vina pe alţi pentru greselile făcute de tine, să nu îţi asumi responsabilitatea pentru faptele deja făcute, să crezi în acel cuvânt " O să ai un viitor " care în zilele acestea se spune prea des şi deja devine făra sens.
Un om ce crede în onoare, fericire, libertate, prietenie şi încredere poate de multe ori s-au gândit ce înseamnă cu adevărat.

Ce înseamnă onoarea din punctul meu de vedere ?
Atunci cănd îţi păstrezi şi ultimul gram de demnitate într-un scop nobil sau mai puţin nobil.

Ce înseamna fericirea din punctul meu de vedere ?
Un sentiment pe moment, ce este trecător ca şi frumuseţea. Fericirea este acel elixir ce toţi l-am avut odată pe buze, ne bucuram de el, îl savuram, dar niciodata nu întelegeam de ce el ne colorează o parte din inima noastră.

Ce înseamnă libertatea din punctul meu de vedere ?
Când nu mai depinzi de alţii şi te laşi pe mâna soarte-i. Cănd nu mai ai nevoie de ceilalţi pentru aţi duce la bun-sfârşit lucrurile pe care ţi le-ai promis. Când nu mai eşti în lesa altuia ci eşti propiul tău stăpân până când cineva te v-a doborî şi îţi vei dori să nu ţi se fi permis orice.
Ce înseamnă prietenia din punctul meu de vedere ?

Acel lucru de care noi ne folosim pentru a nu înnebuni în singurătate. Un prieten cu care vorbim şi de cele mai multe ori îi împărtăşim secretele, povestim despre lucrurile noi sau lucrurile pe care le avem în comun. Un prieten ce nu durează mult, ce te poate juca pe degete, ce este pe interes, pentru a obţine cea ce vrea sau cea ce nu are, ce iti va spune într-o zi " La revedere! " fară să îi fi păsat de sentimentele tale, amintirile avute împreună şi poate şi acele cuvinte... " Te iubesc! ".
Ce înseamnă încrederea din punctul meu de vedere ?

Când te bazezi pe o persoană şi îi mărturiseşti orice şi oricând ştiind că el sau ea va avea gura pecetluită cu lacătul încrederi depline.
Asta-i arta de a fi un simplu om. O artă ce e din vechi-străbuni şi care încă nu s-a pierdut pe drumul îngust şi lung al vieţii.

De ce mulţi se pierd în dorinţe puerile neştiind că viaţa din realitate mereu îi va lovi oriunde şi oricând ?
Pentru că aşa suntem noi. Trăim în propia noastră lume, ne naştem fără vrun scop şi dupa aceea ne izolăm de tot ce poate să ne facă rău şi uităm că trăim doar hrănidu-ne din visuri. Totul pare uşor până vezi că te devorezi singur, câte un pic azi, câte un pic mâine şi tot aşa, iar când ieşi din acea lume totul te loveşte, sentimente negative, dezamăgiri, lucruri ce îţi fac ochii umezi, peormă începi să nu mai poţi continua, să cedezi ca o frunză pierdută-n într-un val al uitări. Noi doar încercăm să nu înfruntăm greutăţiile, obstacolele ce le aveam în drum, ori înaintăm ori ne oprim şi încercăm altădată, din nou şi din nou, neştiind că nu mai avem şanşe dacă am ignorat-o pe prima.
Asta înseamnă a fi un om. O lungă poveste cu un sfârşit fericit.



Imi pare rau pentru marimea lui, dar nu credeam ca o sa postez asta, era facuta doar ca n-aveam ce face. Anyway, noroc tattiiii!!
Start vot!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
1. Wtf ?! E superbă lucrarea, zău aşa. Mai ales finalul m-a impresionat total. Abia după ce am citit-o mi-am dat seama ce legătură are cu titlul. Of iubirea asta : )).
,, Mi-e dor de tine! Când spun aceste cuvinte întreaga mea fiinţă tresare. " - > şi a mea 15, e fraza mea preferată. Greşeli nu am văzut ^^ şi nici NU vreau să văd. De diacritice nu întreb 78, deşi ar fi trebuit, e bine şi aşa, am fost cuprinsă de lectură.

2. ,, ... din punctul meu de vedere .. " - > l-ai folosit foarte des o.O.
Nu mi-a plăcut lucrarea asta. De ce ? Pentru că ai avut mai mult nişte definiţii o.O". Dar apreciez aşezarea în pagină şi faptul că ai pus diacritice.
,, Asta înseamnă a fi un om. O lungă poveste cu un sfârşit fericit. '' - > asta mi-a plăcut cel mai mult din tot ce ai scris tu. . . .

Votul meu se duce spre Kayla.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Da , alt duel , ma bucura acest fapt . Acum nu am timp sa comentez . Dau un edit mai peste o ora - doua sau poate putin mai mult . Acuma fac teme . Deci dau edit si comentez 3.

Deci am revenit mai repede decat credeam . Sa incep :

Prima lucrare . Frozen Soul [ Kayla ] .


Imi place foarte mult felul tau de a scrie . Incepand de la poezii si terminan la ficuri [ one shots ] .

Lucrarea tea imi place foarte mult , m - a surprins intr - un mod atat de placut . Imi place cum te pui in locul personajului .

Acele sentimente le pot simti chiar si eu de cate ori iti citesc opera .

Cel mai mult imi plac aceste propozitii :

Mi-e dor de tine! Cand spun aceste cuvinte intreaga mea fiinta tresare.

Ma duc la intalnire cu nimicul prin parcul solitar, cinez cu el in serile cu luna plina si ajung sa cant nimicul cu vocea grava. Si anii trec… Si inocenta mea ma pedepseste.

Teama de a fi dezamagita din nou ma apasa tot mai mult…Ma retrag, merg tot mai mult in intuneric, in negura suferintei…Sunt un suflet pierdut…

Am citit lucrarea de doua ori si mi - am dat seama cata legatura are titlul cu continutul.

Estetica . Imi place chiar daca putea sa iasa si mai bine .

Totul este superb . Felicitari si multa inspiratie in continuare .


A doua lucrare . Yaoi Maniac .


Imi place si lucrarea ta . Nu stiu de ce , dar nu prea ma atrag operele tale .

Fata de prima lucrare opera ta arata diferit . Estetica pe care ai creat - o m - a facut sa citesc mult mai usor ceea ce ai scris .

In opera ta este mai mult parerea ta despre ce inseamna a fi om .

Cel mai mult mi - a placut finalul :

Asta inseamna a fi un om . O lunga poveste cu un sfarsit fericit .

Ceea ce nu prea am inteles si ceea ce nu prea mi - a placut este :

Ce înseamnă a fii om?

Un contur de speranţe, cu ochii lucitori, plini de dorinţă, cu mâini şi picioare ce le folosesc doar în scopuri propi, cu un creier pe care jumătate din inteligenţă nu o folosesc.


-> Cu maini si picioare ce le folosesc doar in scopuri propi . Acest lucru nu da bine in lucrarea ta . Totul este poetic , dar acest lucru mie nu mi se pare ca l - ai incadrat bine . Asa puteai sa zici si ca are gura , par , unghii si asa mai departe ...

Ce înseamnă libertatea din punctul meu de vedere ?

Când nu mai depinzi de alţii şi te laşi pe mâna soarte-i. Cănd nu mai ai nevoie de ceilalţi pentru aţi duce la bun-sfârşit lucrurile pe care ţi le-ai promis. Când nu mai eşti în lesa altuia ci eşti propiul tău stăpân până când cineva te v-a doborî şi îţi vei dori să nu ţi se fi permis orice.


-> Ce ai zis tu este foarte frumos , este poetic . Dar pe mine nu ma atrage aceasta parere despre libertate . Cel putin libertatea mie nu mie se pare ca este cand te lasi pe mana sortii sau cand nu mai ai nevoie de ceilalti pentru a duce la bun - sfarsit un lucru pe care ti l - ai promis .


Ai repetat de foarte multe ori : Ce inseamna .... din puctul meu de vedere ?

Vad ca iti place aspectul de repetitie . Mie una nu . Am mai zis asta odata parca la un duel de al tau la poezie .

-> Dar in concluzie votul meu merge catre : [b] Prima lucrare . Frozen Soul [ Kayla ]
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Mda, se vede ca Kayla a asteptat sa dau eu commentul cu castigatorul iar eu am asteptat sa dea ea. Banalitatii... Cum deja se observa Kayla a castigat, bravo iei, bla, bla. Mult succes la viitorul tau concurs, iubire si cam atat. Smile
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Duelul s-a incheiat. Topic inchis.
Felicitari participantilor.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frozen Soul vs Bitter Death Kayla. 7 6.343 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Yaoi maniac vs Frozen Soul yaoi maniac 13 7.916 25-12-2010, 10:12 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Bitter Death vs Frozen Soul Kayla. 7 4.768 25-12-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Frozen Soul vs Nami Kayla. 7 4.886 13-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  BLforever vs Frozen Soul Kayla. 0 2.182 14-11-2010, 08:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)