Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

#51
Am ajuns si eu pe aici. Am citit si bineinteles ca pot zice ca a fost un capitol interesant. Mi-a placut. Nu ai avut deloc probleme si a fost ok. Te descurci tot mai bine. Imi place sa vad asta. Abia astept tot odata sa vad si ce se va intampla. Sunt curios peste masura. ;))
Sa-mi zici cand postezi nestul si mult succes in continuare. :)

#52
Mulțumesc pentru commuri și scuzați-mă pentru întârziere.
Nu e tocmai cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Iată nextul.

Capitolul 8 - Alex

M-am trezit dimineaţă cu o dispoziţie oribilă, chiar aveam o vagă impresie că n-am dormit deloc. Probabil aşa şi a fost, am stat toată noaptea cu ochii îndreptaţi spre geam şi priveam luna plină. Nu am putut dormi din cauza lui Chris. Cum a putut să mă mintă în halul ăsta? Doamne, credeam că e cea mai nevinovată fiinţă din lume. Niciodată nu am urât homosexualii, îmi erau indiferenţi şi nu-mi iroseam gândurile şi timpul pentru aşa subiecte, dar când Chris s-a dovedit a fi unul din ei...
Pur şi simplu nu puteam să-mi interzic să mă gândesc la asta. Am încercat şi nu am putut, eram prea slab, prea neputincios. Îmi aduceam aminte cum răspundea la sărutul acelui Colin, cu atâta pasiune şi dorinţă... oh, îmi ieşeam din minţi. Nu înţelegeam nici în ruptul capului cum putea să sărute un bărbat în aşa fel. Nu îmi puteam imagina de ce îi plăcea să facă asta şi îmi venea să-i omor pe ambii, mai ales pe partenerul său. Era ironic, încrezut în sine şi se vedea de la o poştă că se supraapreciază. Vorbea de Christian, de parcă era proprietatea lui.
Şi la un moment dat m-am gândit mai bine la mine. Cine mă credeam eu? Prietenul lui cel mai bun, mda. Şi acest Colin e iubit, cum sună! Nu vroiam să dau ochii cu Chris, căci eram sigur că ne vom certa. A preferat să rămână cu el şi nu a mers cu mine. Şi e vina mea, nu trebuia să îi dau să bea. Era atât de beat, nici nu putea să lege două cuvinte.
Când am ieşit din baie, cu un prosop alb înfăşurat în jurul taliei, a sunat telefonul şi acel sunet îmi zgâria urechile. Sigur că m-am gândit la Chris. Îmi era frică să răspund, dar totuşi am cutezat.
- Alo?
- Alex, bună dimineaţa, Chris e la tine? A promis să nu se întoarcă târziu, dar el nu s-a întors deloc şi în câteva ore trebuie să fie la şcoală!
Omg! Era mama lui Chris. Chris nu a dormit acasă. Nu vreau să mă gândesc unde a dormit şi cu cine, dar era clar ca bună ziua.
- Da, e la mine Grethen. Acum e în duş, ăăă... va merge la şcoală de la mine, nu mai reuşeşte să treacă pe acasă...
- Măcar bine că totul e în ordine, căci îmi făceam griji! Să îi transmiți să vină acasă imediat după ore! zise femeia îngrijorată.
- Ok, o zi bună.
Am pus receptorul şi m-am trântit pe canapea. Doamne, deja a câta oară am minţit femeia asta? Şi de ce am minţit-o?! Trebuia să îi zic că nu e la mine feciorașul ei iubit şi atunci era să o păţească acasă, să ştie altă dată, să nu se ducă beat cu toţi cretinii. Ce tot îndrug?!
Dar nu puteam altfel! Numai când mă gândeam că a dormit cu acel tip, că e bisexual, ca... chiar nu mi-am dat seama singur?! Purta foarte des haine strâmte pe corp, exact ca şi tipii gay, era timid şi nu a avut nici o fată! Nu ţineam minte să-l fi văzut cu vreo tipă, niciodată în viaţă. Şi Lara Manollo îi făcea ochi dulci anul trecut, dar el nici nu observa, chiar dacă era extrem de frumoasă fata.
M-am ridicat de pe canapea şi am deschis dulapul. Mi-am muşcat buza de jos, îngândurat. Nu ştiam în ce să mă îmbrac. Până la urmă nu conta, numai de outfituri nu-mi era în acel moment. M-am îmbrăcat în ce am avut la îndemână şi am ieşit din casă.
Gândurile mele erau îndreptate doar spre brunetul din cauza căruia mă durea capul îngrozitor, chiar am uitat să iau micul dejun. Totuşi hotărâsem să mă duc la şcoală. Nu avea de ce să-mi fie frică. El era cel care trebuia să se gândească bine la ceea ce face.
M-am urcat în maşină şi am pornit la drum. Am ajuns în curtea liceului şi se părea că am ajuns prea devreme. Am intrat în şcoală şi m-am pornit spre cabinetul de matematică. Când să intru, m-a strigat cineva:
- Hey, Alex, aşteaptă-mă!
M-am întors automat. Era Crina, drăguţă şi stilată ca întotdeauna. Avea pe ea un costum mov, dintr-un material ce părea extrem de fin, iar părul blond şi-l prinsese într-o coadă de cal.
- Bună frumoaso, i-am zis eu şi am zâmbit.
Şi-a dus o mână după gâtul meu, iar cu alta m-a îmbrăţişat de talie. Le avea extrem de reci, de aceea am tresărit uşor, dar mi-a trecut când m-a sărutat fin.
- Arăţi foarte bine astăzi, Alex, m-a complimentat, vizibil extrem de entuziasmată.
- Când nu arăt eu bine? am întrebat-o, schiţând o mutriţă inocentă.
Fata a râs cu gust şi m-a mai sărutat încă o dată pe obraz.
Am intrat ambii în cabinet. Erau puţini elevi prezenţi, dar nu m-am mirat, căci era încă devreme. M-am aşezat în bancă şi Crina s-a aşezat lângă mine.
- Nu eşti împotrivă?
- Sigur că nu, de ce aş fi? am întrebat-o eu nedumerit.
- Păi, stai cu Chris întotdeauna şi m-am gândit...
- Eşti iubita mea oficială, Crina, deci cu mine în bancă stai, i-am zis eu ferm.
M-a privit cam straniu, dar nu a zis nimic. Oricum decizia mea era în favoarea ei.
Îmi era frică să fiu aproape de Chris, îmi era frică să vorbesc cu el, dar nu doream să recunosc asta. Cu timpul apărură toţi elevii. Fără să vreau, priveam nerăbdător spre ușă. A sunat la oră și nu a mai venit Chris. Îmi făceam griji, oare se simţea, oare s-a întâmplat ceva cu el? Era insuportabil!
- Alex, ce-i cu tine? Pari extrem de nervos. Eşti îngrijorat pentru Chris, că nu a venit la lecție? Apropo, unde a dispărut ieri de la disco, era atât de beat! îmi zise Crina la pauză.
- Nu am idee și nici nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre el, i-am zis eu pe un ton rece.
Crina mă privea din ce în ce mai straniu.
- Bine, deci avem limba și literatura engleză? a întrebat ea, schimbând tema.
- Da, iubire, i-am răspuns sec.
- Ce fund mişto are, aud o voce în spatele nostru, însoțită de nişte chicoteli, care aparţineau unui grup de fetişcane.
M-am întors și le-am văzut pe nişte tipe din clasa paralelă. De la început am crezut că mergea vorba despre mine, dar ele priveau undeva peste umărul meu. Am privit și eu într-acolo.
- Cine e tipul? întreabă Crina curioasă.
- Te uiţi la alţi băieţei, iubito? am întrebat eu în glumă şi am zâmbit, dar evident mi-a pierit zâmbetul când mi-am dat seama cine era în faţa mea.
Era Chris. Era îmbrăcat în haine straine, probabil ale adoratului său Colin. Arăta superb, de parcă nici nu era el, dar eu l-aş recunoaşte oriunde şi în orice fel de boarfe. Părea nervos, probabil din cauza privirilor insistente din jurul său. Cine dracu l-a pus să doarmă la acel... nici nu doream să-mi irosesc cuvintele pentru un retardat. A sunat la oră şi elevii fugeau să nu întârzie. Chris, dimpotrivă, a încetinit pasul. Aveam impresia că se va răzgândi şi se va duce acasă. Oare nu dorea să dea ochii cu mine?
- Te ajung din urmă, i-am spus Crinei şi am grăbit pasul.
Nu ştiu de ce am făcut asta, dar l-am ajuns din urmă pe Chris. Nu mai era nimeni pe coridor. I-am pus o mână pe umărul stâng şi el a tresărit. S-a întors şi imediat s-a schimbat la faţă. Şi aşa era palid, dar acum parcă semăna cu un zombie. Deja îmi părea rău că m-am apropiat de el. Nu puteam să îl privesc în ochia€, nu ştiam cum să procedez.
- Alex, murmură el pierdut.
Auzindu-i vocea disperată, m-am pierdut şi eu. Ne priveam unul pe altul, fără să fim în stare să scoatem măcar un cuvinţel.
***

#53
Eh... nu e nimic daca ai intarzit si daca eram sa ma arunc pe geam din cauza asta, nuuuu :]]
Deci... am inceput sa strang bani la pusculita sa-mi inchiriez un avion :> numai pentru tine, sa pot scrie ca sunt fanul tau nr. 1 :D
So.. trecem peste perioada in care nu gandesc, sper ca totul sa fie bine in continuare.
Deci... amandoi sunt marcati de intamplare si Alex e de treaba daca minte pentru Chris. Probabil lui ii e frica sa nu se dea Chris la el >.>.. oh... nu se va da la el, ii va fi prea rusine de asta.
De ce nu cade "intamplator" un meteorit peste Crina? Nu stiu de ce, dar mi se pare putin fitoasa, gen: lumea mea roz barbie :x.. >:P bleahhh...!!! Sa nu se puna in calea iubirii ca o casapesc :|
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#54
uau, e asa gelos:))....de abia astept sa realizeze care ii sunt sentimentele:X....
nu prea am ce comm, a fost totul bine, nu mi`a sarit nimic in ochi...decat chestia cu "limba si literatura engleza" de obicei e limba si literatura romana sau limba engleza..adica eu una asa sunt obijnuita(daca gresesc imi cer scuze)...
de abia astept yaoi`ul:X
bafta in continuare si multa imaginatie
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata


tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

#55
Hei :D Iti citesc ficul inca de cand l-ai postat, insa e prima data cand iti las comm.. :]
Pot spune ca ai evoluat destul de mult, fata de primul capitol, in ultimul mi se pare ca ai mai multa descriere, mai multe sentimente ale personajelor, ceea ce este foarte bine! :D Si nici nu cred ca am vazut greseli de tastare sau de exprimare :-?
Chris este preferatul meu, chiar daca este atat de neincrezator si de nesigur pe sine in momentul de fata (poate se va schimba, cine stie?); pare un mic copil care trebuie protejat tot timpul :o3 iar Colin e numai bun pentru asta... sau poate Alex?! Mie personal imi place foarte mult de Colin, se vede ca ii pasa de Chris; mi-ar place ca relatia dintre cei doi sa se dezvolte mai mult, poate sa aibe si Chris sentimente pentru el? Sti, sa nu fie doar o relatie bazata pe sex :D
Alex mi se pare cam posesiv si pe deasupra nu stie sa se comporte ca un prieten adevarat [-( Sper totusi sa isi dovedeasca prietenia in capitolele viitoare si sa se impace ;))
Cam atat am avut de spus, astept cu nerabdare urmatorul cap. Bafta la scris!

#56
Hi! Ca de fiecare data...super. Nu stiu cum reusesti sa ma faci asa curioasa...ma pierd printre cuvinte asa usor. Draga mea, actiunea e buna....greseli, nu e cazul, povestirea e buna si la subiect. Nu mai lipseste nimic!:d Am observat un firicel cam gros de gelozie din partea lui Alex....poate chiar o franghie...:d.Cred ca daca l-ar avea in fata pe Colin, il rupea in sapte,(mai nou la mine la scoala se folosesc expresiile:"te coc";"te-ncing", ei bine asta ii venea sa experimenteze pe "partenerul de sex neprotejat" al lui Chris.:x
Ma tot gandeam daca ar avea un proiect de facut, stiu si eu...la istorie sau geografie..si...ca prin minune, din toata clasa ar cadea ei in aceeasi echipa. Si ar trbui ca proiectul sa fie facut acasa la unul dintre ei...ce s-ar putea intampla??? Poate ai grea sa incerci;)
Oricum...spor la lucru...astept nextul...Bye!!!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#57
alexutzy97 chiar e foarte buna ideea ta cu proiectul si nu ma suparam daca mi-o dadeai cu mult timp in urma, cand am scris ficul :zuppy02:
Ficul e deja scris tot, eu doar corectez greselile si scriu cu diacritice, deci nu mai pot schimba. Cred ca Alex va va dezamagi intr-un capitol apropiat, dar... sper ca nu o sa va schimbati parerea despre fic atunci. In orice caz va promit ca va fi interesant pana la sfarsit, chiar veti vrea continuare :zuppy10:
Va multumesc mult de tot pentru commuri si sorry ca nu am pus next, dar am fost foarte ocupata. Maine promit ca voi posta continuarea.
Si sa va rog ceva pe toti care treceti pe aici:

Cand mai comentati, scrieti intr-un coltisor numele vostru, chiar va rog - nu imi place sa ma adresez pe usernameuri. Mersi anticipat.

Si Sol, bine ai venit printre cititori. Sper sa mai treci pe aici }{

#58
UU. Ai adus nextul. Este foarte interesant capitotul asta. Chiar m-a captivat. Stiam eu ca se va intampla ceva aici. Bravo... si de data asta ai cris ceva super (ca de obicei de altfel) :))
Greseli nu ai avut; modurile de expunere au fost ok si te-ai descurcat cu ele; greseli de tastare nu cred ca am vazut si oricum conteaza mai putin asta.
In rest, actiunea a fost din plin si ai stuit sa o expui bine si de asemenea si sa o cotnurezi cu descriere. Naratiunea; se intelege de la sine ca e foarte buna si ea. In rest, totul e bine si nu prea am ce comenta sau critica.
Astept capitolul urmator. Spor la scris. Bye-bye.
Rares.

#59
Ahh.. >.< am intarziat, sa nu ma omorati.
Scuze ca nu am ajuns la timp si scuze de intarziere.. a fost lunga absenta mea, dar am fost ocupata cu un fic de al meu si cu invatatul pentru scoala. [care al dracului daca se mai termina odata :)) :-l]

Nu am ce sa critic in mare parte, se poate sa fi vazut o greseala minora sau poate ca nu.. O.O Doamne am chiorit de tot. :))
Te-ai corectat se vede, ai folosit diactrice. ^^
Mie una imi place cum scrii, deci sa te astepti la mine cu critica la partea a doua al acestui fic. ;;) Pentru ca asa nu prea am ce sa comentez.
Decat asta pot sa spun:
Imi place, foarte mult. :X Si astept cu nerabdare nextul, care sper sa vine cat mai repede posibil. :] Dar cum ziceam si mai sus, in alte comuri anterioare, nu te grabi, fa-ti timp si cand ai sa poti sa vi sa lasi. >:D<

M-ai lasat in mister total si sunt asa de curioasa sa vad ce se va intampla in continuare.. :))
Zici ca's scapata de la nebuni, dar ce sa fac, fierb aici.. >:)

#60
Buna!
Si eu iti citesc ficul si cum m-am apucat de citit primul capitol, nu m-am mai oprit pana nu am ajuns la ultimul, adica 8, cel actual. Nu ma leg de greselile de tastare sau de exprimare pentru ca am inteles ca iti e greu uneori avand in vedere ca nu esti romanca, oricum apreciez ca ai incercat sa scrii cu diacritice, chiar daca ai mai mancat niste caciulite pe ici pe colo ;))
Acum sa incep cu parerile de bine, caci numai din astea am. Povestea in sine ma atras foarte mult, si mai nou, imi place Chris, si da, il urasc pe Alex, cel putin acum ( cine stie ce se va mai intampla mai departe ? ).
De ce? Pentru ca pretinde ca nu e homofob, dar sa fim sinceri acum, de ce se comporta asa? Mai ales cand vorbesti din perspectiva lui, imi dau seama cat de dezgustat este cand se gandeste la Colin si "iubitul" sau.
Ca veni vorba de Colin, imi place mult, chiar daca la inceput nu am avut o impresie prea buna despre el, a devenit ceva mai protector. Nu stiu de ce, dar intr-un capitol ( 7 parca ) se comporta cu brunetul de parca ii era tata vitreg :)) Nu ma deranjat, a fost amuzant xD
Mereu cand vorbesti din perspectiva lui Chris simt toate acele sentimente, mai ales cele de gelozie ce ma rod pe dinauntru, ma devoreaza pur si simplu :- s.

Iar ne-ai lasat cu sufletul la gura si cred ca realizezi cat de mult asteptam nextul, ce sper ca va veni repede. As vrea mult ca Alex sa se indragosteasca de Chris, macar asa va vedea ca nu e imposibila dragostea dintre doi baieti, dar oare cat va dura? Ceva imi spune ca mult, pentru ca el e deja cu tipa aia la care tine asa mult si oricum, pe Chris il vede doar ca pe un prieten, doar atat.

Iti spun din nou ca ficul e bun, de aceea am trecut pe aici cu un comentariu, si probabil voi veni si cu altele , asa ca sa nu ne lasi sa asteptam prea mult :">.

Bye :chuu: !!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.307 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.633 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.982 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.380 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.493 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)