Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

#1
Mda, si uite-ma si pe mine scriind un fic yaoi, din perspectiva lui Kiro. Inainte sa postez capitolul tin sa mentionez ca partea de final va fi explicata in capitolele urmatoare, la fel si faptul ca gandurile protagonistului sar de pe Mercur pe Pluto.
Da, la inceput va fi putin KiroxStrify, dar se modifica pe parcurs...

Enjoy!

Capitolul 1 – Me and you?

Nu am mai putut rezista tentaţiei. Am apucat în mîna dreaptă obiectul cu margini tăioase şi l-am apăsat pe încheietura mea stîngă. Agonie, care încet se transforma în extaz. Mi-am închis ochii şi am lăsat capul pe spate, gemînd încet. Continuam să apăs, iar un fior rece, dar plăcut îmi străbătea tot corpul. În sfârşit eram fericit....
-Ai dat în masochism, Kiro?
Am recunoscut imediat vocea masculină ce mi-a adresat aceste cuvinte şi m-am întors. Strify... Mi-am ascuns mâna după spate. El s-a apropiat uşor, parcă vrând să nu mă sperie, şi mi-a spus:
-Noi toţi avem mare încredere în tine şi în voinţa ta, Kiro. Treci peste asta! El nu e singurul bărbat din lume, ştii asta!
Am oftat. Strify a îngenunchiat în faţa mea şi mi-a pus mâna rănită între ale lui. A continuat să vorbească, dar eu nu puteam distinge sunetele. Eram prea preocupat de ochii lui. Chiar şi nemachiat, Strify arăta de milioane. Eram atât de invidios pe frumuseţea lui! Poate dacă eram ca el, iubitul meu nu mă părăsea...
Oh, Doamne! Am vise interzise cu colegul meu din trupă şi cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei! Asta nu e bine! Si totuşi, aş fi atât de fericit dacă, numai pentru o clipă, buzele lui mi-ar dezmierda gâtul, coborând încet spre piept. Dacă degetele lui lungi şi fine mi-a atinge spatele, făcându-ma să tremur, sau daca limba sa mi-ar mângâia conturul abdomenului... Ah, cred că am luat-o razna!
Chiar acum, mi-aş întinde mâna spre chipul lui atât de frumos şi i-aş şopti la ureche cele mai dulci cuvinte din lume, iar el ar geme satisfăcut, pierzându-se în vorbele mele suave. Ar închide ochii şi m-ar aştepta să îl ating, iar eu l-aş săruta uşor pe buzele lui trandafirii.
- Kiro, mă auzi?
Am clipit de câteva ori, refăcând contactul cu preaiubita noastră Terra. Îl priveam mirat pe Strify, dar după curiozitatea pe care o arătau ochii mei se ascundea o dorinţă aprinsă.
-Ce spuneai? Am întrebat eu inocent.
-Las-o baltă! Continuă-ţi jocul!
Strify mi-a întins obiectul tăios, pătat cu sânge, iar eu l-am luat în mână şi l-am apropiat din nou de încheietura stângă. Solistul s-a ridicat de pe scaun, oarecum dezamăgit. Nu am mai putut rezista, am aruncat foarfeca jos şi l-am cuprins pe Strify în braţe.
- Te rog! Nu pleca ÅŸi tu!
Asta a fost tot ce am putut spune, înainte ca două picături sărate să-mi străbată obrajii roşii. Mă simţeam aiurea ţinându-l pe solist atât de aproape, dar pur şi simplu aveam nevoie de el. Spre norocul meu, el a părut că mă înţelege şi, de îndată ce l-am eliberat din strânsoare, s-a aşezat la loc pe scaun.
- De când te tai? M-a întrebat, iar de data aceasta m-am concentrat la ceea ce spunea.
- De când am realizat că sunt singur şi că nu va mai fi nimeni să mă îmbrăţişeze când voi avea nevoie sau să mă sărute când toate merg prost.
Acesta era cel mai simplu şi sincer răspuns pe care îl puteam formula.
El a tăcut şi a continuat să bată cu piciorul în podea, oferindu-mi timp să mă concentrez asupra gândurilor mele. Cum mă simţeam, mai exact? Durere, nu, ceva mai profund îmi apăsa pieptul... De fapt, nu era o singură stare ce se manifesta asupra mea, parcă aproape toate sentimentele posibile erau făcute pachet şi îndesate în adâncul inimii mele, de unde îşi produceau efectele când doreau ele, nestingherite. De aceea, câteodată plângeam, alteori râdeam, iar creierul meu nu contenea cu fanteziile erotice, care se tot dezvoltau tot mai mult, cu persoane tot mai nepotrivite. Dezamăgire? Nu mi se pare că simt aşa ceva. Cred că am trecut peste despărţire, asta cel puţin în interior, unde se ducea un fel de război între toate stările de spirit. Pe din afară, eram incredibil de tăcut, iar asta îi speria cumplit pe băieţi, cred.
-Kiro, spuse el, întrerupându-mi din nou şirul gândurilor, n-ai vrea să ieşi cu mine undeva diseară? Ia-o ca pe o întîlnire.
Stai puţin, mi se pare că am pierdut ceva... Deci, de ce mama naibii mă invită Stify, şi ţin să accentuez, bunul meu prieten Srtify, la o întîlnire? Oficial, acum mă simt ca în unul din acele filme de prost gust care au acelaşi subiect : fata cu inima frânta este invitată în oraş de băiatul cel mai frumos din şcoală. Totuşi, ca să nu-i rănesc sentimentele şi ca să îmi pot opri vocile din cap care mă îndeamnă la lucruri neortodoxe, spun da.
De ce simt că am făcut o greşeală?
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#2
Heya am trecut si eu pe aici <33 Ador titlul :x Suna atat de frumos <33 Deci in primul rand sunt o mare fana a genului yaoi , iar Cinema Bizarre este una dintre trupele mele preferate . Imi place sa imi imaginez pe colegii din trupa asa impreuna , micutii de ei xD Deci fic-ul este despre Kiro si Yu ? Doamne abia astept sa apara cei doi impreuna :x Momentan ma multumesc cu Kiro si Strify xD Saracutul de Kiro T_T Se taie T_T Pentru o dragoste prierduta T_T . Sper ca Strify sa-l faca sa uite de probleme xD Greseli nu am vazut , nici nu m-am uitat dupa ele , naratiunea se imbina perfect cu dialogul , iar descrierea este la locul ei . Bravo , te felicit pentru acest capitol , astept cel de-al doilea <33 Spor la scris , te pup xoxo

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#3
Buna. Am observat ficul asta superb si nu m-am putut abtine sa nu iti las un comuletz :D. Yoate modurile de expunere le-ai imbinat perfect, iar descrierea a fost ceva foarte special. Imi place foarte mult ca ficul este scris din perspectiva lui Kiro, il iubesc pe "pushtiul" asta :X. Ideea de cuplu Kiro&Yu este una foarte reusita, desi mi-ar fi placut si Strify&Kiro. Macar cu un kiss sa ne alegem din "relatia" celor doi blonzi, pana isi face simtita prezenta Yu. Saracul blondin, pacat ca se taie, cred ca e foarte dureros acest lucru, as fi frumos sa se dezvete de acest obicei cat mai curand.
Astept cu nerabdare nextu' si iti urez succes in continuare. ;)
Kisu and bye
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#4
Cred ca e prima data cand fac un comentariu de genu asta pe acest forum la cineva.
Am sa ma leg putin de ficul tau, si iti spun ca nu o fac cu rea vointa si doar din prrietenie pentru Myuu si Kaname.
Mi se pare un pic cam urat, un pic cam mult gestul tau de a face un fic tocmai cu Cinema bizarre, inteleg ca ii placi si tot asa, si eu ii plac:D mult, dar totusi ar fi trebuit sa iti reprimi dorinta de a scrie despre ei , deoarece a fost ideea lu Myuu si a lu Kaname sa faca un fic cu ei, a fost ideea lor originalasi cred ca din respect pentru ele nu ar fi trebuit sa faci asta. Nu te acuz de plagiat, dar intr-un fel ai facut-o fiindca ideea era a lor .
Totusi ar trebui sa intelegi ce o sa simta ele doua cand o sa observe asta...
Eu nu vreau sa te superi pe mine, dar acum ma aflu aici scriind acest coment in calitate de prietena a lu' Myuu si Kaname, si sincer gestul tau a fost foarte foarte urat fata de ele...
Daca voiai sa scri un fic ar fi trebuit sa te bazezi pe o idee originala, si nu sa o iei de la altii
dupa cum am mai zis eu nu am nimic cu tine, si nu vreau sa te superi pe mine,dar vreau sa constientizezi ca ceea ce ai facut nu a fost deloc bine, si poate o sa zici ca cine sunt eu sa te critic pe tine, si ca e problema ta, dar vezi tu dupa cum am mai zis imi imaginez ce simt prietenele mele;) si nu pot sa nu iti spun.
Inteleg ca ai vrut sa faci acest fic fiindca iti place Cb , dar daca ai vazut ca e deja un fic( primul fic facut cu ei) ar fi trebuit sa nu te lasi tentata. Crede-ma de multe ori am vrea sa facem si noi ce face si " vecinu" dar nu e posibil, fiindca nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa te copieze:)
Cam atat, oricum imi imaginez ca nu o sa ma ai la inima...dar asta e
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#5
Înainte de a posta capitolul, am nişte precizări de făcut:

Yaku-chin, am înţeles ce ai vrut tu să subliniezi în postul tău, dar pur şi simplu nu îi văd rostul. Îţi dau un contraexemplu, sunt X ficuri cu un Y anime, iar acolo nimeni nu se ia după nimeni (atâta timp cât ideile nu seamănă sau nu sunt identice). Fanii scriu aceste ficuri pentru alţi fani ca ei, practic îşi împărtăşesc ideile. Ai dreptate, ştiam că există un fic deja, făcut de Myuu şi Kaname, dovadă că am şi comentat la ficul lor, dar chiar crezi că fanii adevăraţi se pot mulţumi cu un singur fic? Şi mai mult, îţi pot da tone de site-uri pline cu ficuri cu Cinema Bizarre şi pot spune că nici eu, nici celelalte două scriitoare nu am plagiat nimic ce e pe acolo.

În concluzie, Myuu şi Kaname, am mare respect pentru tot ce faceţi voi şi ficul vostru e absolut superb. Totuşi, către toţi cititorii, vă rog nu îmi comparaţi ficul cu celălalt fic existent pe forum.

Şi pentru toţi cei care m-au acuzat de plagiat, vă rog să mai citiţi odată capitolele postate şi să remarcaţi diferenţa uriaşă între cele două ficuri.

Mousy, ashya_love, ellamanu şi ^ToxicK kiD^, vă mulţumesc pentru posturi.

Here is the second chapter, enjoy!

Capitolul 2 – Am nevoie de o pauză

Uite-mă în faţa unei oglinzi nenorocite, admirându-mi trupul firav acoperit cu nişte chestii sclipitoare ce semănau cu nişte haine. Mă simt pur şi simplu penibil. Blugii negrii, dar nu foarte negrii, pentru că îi băgasem mai demult la spălat cu cămăşile albe ale lui Shin îmi ascundeau oarecum defectele din partea de jos a corpului, dar ce naiba căuta pe mine o bluză albă acoperită cu paiete? Cred că mi-am pierdut minţile, nici măcar nu ştiu să fi cumpărat aşa ceva. Mă duc repede şi îmi schimb bluza cu o cămaşă de aceeaşi culoare, dar fără sclipici. Mult mai bine!
După ritualul cu îmbrăcatul, mă răzbun pe frumosul şi proaspăt vopsitul meu păr, ce trebuia să-mi suporte toate toanele. Ţepi? Nu, nu voiam ca Strify să se întîlnească cu Grădina Zoo. Breton prins cu agrafă? Nu, nu sunt fată! Bineînţeles că, din cauza lipsei de timp, mi-am lăsat pletele aşa cum le-a făcut mama natură, sau mai bine spus aşa cum le aranjase acum o săptămână o foarfecă şi puţină vopsea.
Spre norocul meu, eram deja machiat când Strify a intrat în cameră. După cum am anticipat, era perfect. Nu îl pot descrie, deoarece îmi e frică de micii mei monstruleţi din lumea fanteziilor sexuale. Cred că cuvântul cel mai potrivit era sublim.
-EÅŸti gata, Kiro?
Doamne, ce senzual rostea acele cunivte, lipsite de orice conotaţie sexuală în cazul nostru. L-am prins de mână, ghidat mai mult de hormoni decât de propria raţiune, şi am ieşit amândoi afară.
Ne-am îndreptat spre cinematograf. Deci, voia să mă ducă la un film. „Atît de tipic!” Am râs eu în sinea mea. L-am urmat până în sala unde se proiecta filmul pe care aveam de gând să-l vedem, „Treizeci de zile de noapte”.
Un horror, ce mă putea pune mai bine pe picioare? Cred că ar trebui să uit de fostul meu şi să mă bucur de viaţă aici, cu Micuţa Divă lângă mine. L-am ţinut pe solist de mână pe tot parcursul filmului, pentru că am observat că monştrii de pe ecran l-au cam speriat.
Am ieşit într-un final. Eu eram satisfăcut de toată acţiunea, iar Strify tremura uşor, speriat probabil de mâncătorii de oameni. Atît de tipic!
- Ce zici de un suc? M-a întrebat.
Am dat uşor din cap, aprobând. El şi-a comandat un cocktail, iar eu m-am concentrat asupra paharului de limonada din faţa mea. Oh nu, acum începe greul. Urmează partea cu „spune-mi cum mai eşti”....
- Deci Kiro, cum te simţi? O să am în lista de posibile lucruri de făcut după ce ies din trupă meseria de ghicitor...
- Sunt bine, Strify. Serios, nu trebuie să vă faceţi griji niciunul dintre voi! Doar că se petrec cam multe în capul meu acum şi marea majoritate sunt nişte chestii foarte ruşinoase, pe care chiar nu vi le pot spune! Îmi vine s-o omor pe mama pentur că m-a făcut aşa de cinstit.....
- Dacă tu spui asta, replică solistul prinzându-mă de mână, eu te cred. Dacă vei avea nevoie de... ştii tu.... anumite favoruri de care nu mai poţi beneficia acum, poţi apela la mine....
Stai puţin, el acum încearcă să sugereze că dacă simt nevoia de o jucărie în pat să fug repede la el şi să i-o dau pînă cad lat? Cred că nu sunt singurul care a ieşit demult de pe orbită...
- Strify, nu te vreau ca o jucărie! Am obiectat eu.
- Atunci poate mă vrei aşa, a spus el, iar apoi s-a întâmplat.
Buzele lui s-au împins gentil în ale mele, iar eu am rămas stupefiat. Era mult mai plăcut decât în toate fanteziile mele. Nu m-am tras, dar nici nu m-am alăturat sărutului, lăsându-l pe el să mă satisfacă. Nu mai eram conştient de noţiunea timpului, doar îi simţeam limba parcurgându-mi încet buzele. Era înfricoşător de bine.
El a rupt sărutul. Am continuat să vorbim tot felul de prostii, până telefonul meu a început să sune. L-am scos din buzunar. Ce Doamne vrea Yu de la mine acum?
- Da, răspund eu plictisit.
- Strify e cu tine?
- Da. Ce-i cu tonul ăla îngrijorat? Cine a murit, iar?
- Nimic, nimic... Poţi să-i spui că am o problemă mare pe care numai el o poate rezolva prin metode pe care doar el le ştie?
- Yu, vrei un blowjob? Am râs eu de exprimarea lui incoerentă.
- Nu e vorba de asta, Kiro. Doar spune-i te rog.
I-am închis telefonul în nas şi i-am adresat lui Strify exact cuvintele pe care mi le spusese Yu. A râs. Bun, deci nu eram doar eu cel care considera ideea frazei destul de perversă. A ţinut să mă asigure că nu se petrecea nimic între el şi Yu. De parcă îmi păsa...
Tot drumul spre casă am fost tăcuţi, iar înainte să întrăm în apartamentul nostru, Strify a şoptit:
- Imaginează-ţi că te-am condus acasă pentru că asta face un bărbat cu perechea lui, nu pentru că stăm în acelaşi apartament.
Am râs, nefiind înstare la acea oră să mă concentrez asupra cuvintelor. Apoi s-a întâmplat din nou. De data aceasta, am fost mai activ şi am răspuns sărutului ce mă împingea către prăpastia iubirii, sau poate doar a jocului.
Eu am rupt sărutul de data aceasta. M-am uitat mirat la faţa lui. Nu se poate! Strify a roşit! Acesta a fost momentul în care am vrut să deschid uşa şi să fug în camera mea plângând. Ce am făcut? L-am lăsat pe Strify să se îndrăgostească de mine?
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#6
Heya again ^^ Doamne nu sti cat am asteptat continuarea si pot sa spun intr-un cuvant ca este superba . Am citit celalalte comentarii , deoarece am dorit sa vad ce cred ei despre acest fic , dorind sa vad daca au aceeasi parere xD Am vazut acea mica discutie :-S . Eu nu o sa te acuz niciodata de plagiat , doamne fereste :-J . Plagiat inseamna aceeasi idee [ adic sa nu fie nimic original ] , iar ideea fic-ului tau nu este aceeasi ca a celuilalt fic . Oricum la rubrica Fic-uri Anime sunt o gramada de fic-uri cu personajele din Naruto de exemplu , dar asta nu inseamna ca se numeste plagiat :> Ma rog , sa nu te lasi din scris , deoarece imi place enorm aceasta idee . Sunt o mare fana a acestui fic si doresc sa fie continuat :x Plus ca Cinema Bizarre e cea mai tare trupa deci trebuie sa se vorbeasca despre ea intruna xD Eh sa revenim la cel de-al doilea capitol :
Pur si simplu nu doream sa se mai termine . Mi s-a parut atat de romantic xD Mi-a placut discutia dintre cei doi la suc . Imi imaginam scena in capul meu xD Ah , nu doream sa se mai termine =]] . E incredibil ceea ce scri , imi plac enorm ideeile tale .

Quote: - Strify e cu tine?
- Da. Ce-i cu tonul ăla îngrijorat? Cine a murit, iar?
- Nimic, nimic... Poţi să-i spui că am o problemă mare pe care numai el o poate rezolva prin metode pe care doar el le ştie?

Am murit la faza asta =]] Ce pervers vorbeste Yu Doamne , e fenomenal Yu asta ><

Greseli n-am vazut , nimic de criticat la acest capitol . Astept cu nerabdare continuarea , sper sa vina repede . Spor la scris <33 Te pup dulce dulce dulce xoxo

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#7
Mda... Am citit şi eu ficul din pură curiozitate căci un fan al Cb nu sunt sau mă rog... Nu unul prea înfocat căci doar o melodie îmi place :))
Deci, să ne reîntoarcem la oile noastre.
Ficul e chiar frumuşel. Îmi place felul în care este descris Strify de către Kiro. Deşi simt că Kiro nu ţine la Strify decât ca la un amic, deci greşala că l-a lăsat să îl sărute a fost cam mare. I wonder if he will become a heartbreaker.. :-? Yu, păi tipu e chiar mortal. Atât de pervers şi.. oh e penal, ce să mai zic :))
Partea cu mersu la film şi apoi la un suc mi se pare cam... fumată. Şi în viaţa reală dar şi în ficuri se întâmpla acelaşi lucru: la film şi la suc. Uneori încep să mă satur. Fiţi şi voi mai inventivi. :-w Dar discuţia de la paharu de suc m-a amuzat, mai ales apelul lui Yu. Oare ce o vrea de la Stirfy? :-?
Păi...dacă cuplul final o să fie Yu and Kiro sunt sigur că Kiro o să-i dea papucii lui Strify. I have got a felling..
Sărutul mi-a plăcut, dar nu i-a văzut nimeni? Cb nu o fi o trupă celebră, dar totuşi a ieşit din anonimat. Ar trebui să fie şi ei urmăriţi de paparazzi. Poate ca sărutul lor să ajungă pe coperta unei reviste...etc.
Descrierea mi-a plăcut. Nici prea multă, nici prea puţină. Potrivită. :D
Acţiunea: mda...frumuşică, dar eu tot rămân la ideea că faza cu sucul şi filmul este prea fumată. Nu o să mă răzgândesc niciodată :)) .
Dialogul a fost bun. Nici prea mult ÅŸi l-ai dezvoltat destul de bine. Keep on goin"!

Ah.. Şi eu nu cred că ai copiat ficul scris de Myuu and Kaname. Plagiat înseamnă când foloseşti aceleaşi idei, locuri, întâmplări. dar acţiunea din ficurile voastre este total paralelă, nici o asemănare. Poate doar faptul că Yu este mortal :)) . Poate că Yaku, sau cine ţi-a reproşat că plagiezi, se referea la faptul că Myuu şi Kaname au venit cu ideea de a scrie un fic cu cb şi tu te-ai luat după ele. Trebuie să admit, fără supărare, dar ele două au avut ideea de a face primul fic cu cb, deci au fost şi sunt originalitatea întruchipată. Probabil că Yaku crede că te-ai inspirat din ideea generala a ficului The way we are, adică ideea de a face un fic yaoi cu cei din trupă.
Chiar dacă susţii că sunt mii de ficuri cu Naruto care au aceleaşi personaje, numai o singură persoană a fost cea mai originală. Acea persoană , în opinia mea, a fost primul user ce s-a încumetat a scrie un fic din acel anime. Acela a fost cel care, probabil, i-a împins pe mulţi alţii să înceapă să scrie.

Cam atât am sa scriu pentru că mi-e lene să mai gândesc şi mai ales să scriu.

Well, succes în continuare!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
Well, un alt capitol excelent :X, mi-au placut la nebunie kiss-urile pe care le-am asteptat inca de la inceput :P. Ce sa zic? a fost superb. Yu e nebun rau de tot, dar si Kiro e mai rau decat el, cum sa-i spuna sa-i faca Strify blowjob? :))
A fost super tare faza. Ce sa mai zic in rest, chiar imi pare rau ca Strify o sa se desparta de Kiro, imi place mult cum le sta impreuna (desi nu i-am vazut, dar mi i-am putut imagina).
Altceva... iarasi nu ma leg de partea literara pentru ca stai foarte bine la ea :D. Despre idee si eu zic ca este originala, eu nu am vazut niciodata doua ficuri la fel, asa ca nu am de ce sa te acuz de plagiat, imi place foarte mult ficul si mi-as dori sa nu te lasi de el :D. Bineinteles ca nu am nimic nici cu Yaku-chin pentru ca eu consider ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, dar si fiecare are dreptul sa scrie ce-si imagineaza. De asemenea le respect originalitatea lui KAname si Myu si le doresc succes in continuare si iti doresc si tie succes si multa inspiratie.
Kisu and bye :*:*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#9
Heh, ei bine, angelique.vampire mi se pare logic ca ficul sa-ti fie comparat cu al meu si a lui Myuu avand in vedere ca subiectul = Cinema Bizarre, nu? Sau credeai ca e la fel ca in ficurile cu animeuri "Ha, o facut cineva un fic q CB, ia hai sa fac si eu ca nu se supara nimeni". Well, in primul rand, e ca si cum tu ai scrie despre un pat si-o masa, iar eu ma apuc si scriu despre... bibeloul de pe masa aia si pernele de pe patul ala. Alt lucru rational e faptul ca Yaku ne tine partea, ea fiind o foarte mare fana CB (mai ales Yu) si o fana a ceea ce eu si Myuu scriem ^__^
Poate ti se pare logic ca daca e un fic CB pe forum, trebuie sa mai fie inca o suta unu, asa cum sunt si la animeuri, DAR dat fiind faptul ca ideea de "Fic cu Cinema Bizarre" imi apartine (cel putin pe forumul asta, pentru ca de altele chiar nu ma intereseaza) e deranjant. Nu stiu de ce parere esti tu, insa un fic inspirat dintr-un anime e una, pentru ca alea exista pe forum inca de cand e viata, dar ficul cu CB pe acest forum este doar din data de 10-29-2009 ora 20:53, adica de acum 2 luni. Mi se pare absurd ca, odata ce ficul a fost postat apar alte o mie imediat dupa.
Eu una, cam atat am avut de zis, insa nu prea cred ca Myuu va fi prea incantata cand se va intoarce. Oricum nu cred ca se asteapta nimeni la o reactie prea frumoasa :)
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#10
Bun. Incetati. Am fost cu ochii pe voi de ceva timp. Kaname, stiu poate te simtit jignita ca ti s-a luat ideea de a face un fic cu Cinema Bizarre, te inteleg. Nu cred ca trebuie sa o iei asa, e normal sa reactionezi urat, dar totusi nu va apartine ideea in totalitate sa spun asa, nu cred ca sunteti primele sau ultimele care faceti un fic pe tema asta. Ficurile voastre au idei diferite, actiuni diferite si sentimente diferite.
Asa, in primul rand, ti-a luat ideea de 'Cinema Bizarre'. Eu v-am citit ficul la amandoua si nu e identic. Ceva in comun ar fi trupa, dar in rest nimic. Kaname & Myuu, voi aveti cuplul Strify & Yu, in timp ce angelique.vampire ii are pe Yu&Kiro. Kana-chan, tu si myuu vorbiti despre ei doi, personaje prinicpale, in jurul lor se invarte actiunea, ei sunt cei care dau nastere ficului vostru, in timp ce la angelique a inceput cu kiro si strify.

Eu, personal, nu vad nicio legatura. Plagiat pe naiba ! Si scuzati ca zic, plagiatul nu e o idee furata, e cand scrii identic, da, identic, ar fi fost plagiat daca ti-ar copia capitolele ficului tau. Nu vad rostul sa mai faceti aici caterinca. Si sper ca myuu sa nu faca scandal. Orice nelamurire, orice jignire aveti sa va spuneti voi trei v-as ruga sa fie pe mess sau prin PM. Chiar nu vreau sa dau warnuri si banuri.

Iar voi, ceialalti, da, voi, aia care postati doar sa ziceti ca e plagiat. Sa nu va mai prind. Nu va iert data viitoare. COnsiderati ca e plagiat ? Imi spuneti mie sau lui Aly ^^. Sper sa nu mai fie incidente de genul acesta.

Bafta la fic angelique si arata-i unicitatea lui, si voi Kaname cu Myuu, bafta si voua, voi i-ati adus pe Cinema Bizarre pe forum, voi sunteti cele cu ideea, dar sa nu credeti ca e chiar privata, sa zic asa.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 9.808 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.141 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)