Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nijikon 2011

#71
Pe unde aveti standul si cam cum e organizat??(ca vad ca nu au mai pus o harta daia cum am vazut anul trecut[pe site])
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#72
standul e unde a fost anime prime data trecuta, adica cum intri, faci dreapta si mergi tot in fata

#73
Pentru inceput intrarea a fost acesibila chiar pentru toti, ea fiind de 10 RON/zi. Pentru Cosplayerii ce se inscriau in concurs le-au facut o oferta; ei primind o legitimatie ce le va oferi acces complet in ambele zile, pentru doar 12 RON (echivalentul a 6 RON pe zi).

Multime: Fata de anul precedent, anul acesta au fost putini , sau poate majoritatea vor ajunge in ziua urmatoare.

Preturi: spre uimirea mea preturile au fost foarte acesibile de la 2-300 lei.
(edit: unele erau ieftine)

Manga: Pe langa pretul mic, am fost putin dezamagit din cauza ca avut un numar mic. De exemplu doream vol 2 si 3 din Princess Ai, ca sa termin colectia definitiv.
(edit: I-am blestemat pe cei de la mangashop.ro in senusul rau al cuvantului, din cauza ca nu mi-au dat o plasuta. cumparand desigur doua manga)

Flaw: Nu am vazut nici o pancarta in care sa scrie "Eu sant Flaw " , dar m-am inscris pe afisul acela
(edit: cred ca am mancat pe "a" de la DreamsKeeper, cauza fiind acelei persoanei feminine care a venit dupa mine din cauza ca am luat "carioca" fara sa cer voie,(m-am emotionat)...read more

#74
Aaaa prima oara cand am fost...Cred ca era 1 cand am ajuns,am facut prezenta si am plecat repede(nici eu nu stiu de ce :O [vorbesc de standul zup]) Ma-m plimbat ma-m obisnuit cu locu' si pe urma am umblat pe acolo(singurel,da timpu' tot a trecu foarte reprede....[numi vine sa cred]).Ohh am pierdut portofelu'-lam recuperat,ma-m agitat umpic.A fost frumos.
Ma-m enervat cand am ajuns la standul manga shop!!Nici nu aveam ce sa aleg2222 Pana la urma am luat doar vampire knight si alea 2 facute in romania.
Concursul de cosplay a fost chiar ok(mai mult pentru el am venit),dar nu prea mia placut ca lau amanat si am asteptat ceva si cand au anuntat premiile...Unde unt pozele cu cosplayeri ca mai vreau sa-i vad...(simpatice erau prezentatoarele alea 21 )
Ma-m invartit in loc cand am vazut preturile la merchandise...Mi se par umpic exagerate 40lei un lantic(ma rog sau 50 -doua ),am vrut si eu un carnet death-note cand am vazut ma-m speriat!!!70RON!!WTH!
Foarte multumit,pacat ca nu am prins unii cosplayeri poate imi faceam si niste poze cu ei2
Deci vin si maine mai mult ca sigur la concursul de cosplay
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#75
Ello!Mda pai inainte sa ma apuc sa scriu una alta pe blog m-am gandit sa las cateva impresii aici,inainte ca forumurile sa se dueleze iarasi in replici gen: cosplay-ul a durat prea putin sau nu a fost mancare.
Bon, pai a fost bine pentru ca am fost mult mai chill anul asta si in comportament si in vorbire, am mers cu 2 fosti colegi din generala + alt coleg din liceu +amici noi...
Hmmm pai de manga am fost super multumita ,ca de obicei n=am apucat sa-mi iau kimi ni todoke,dar in schimb mi-am luat One Piece si un super poster de la zupp.
Am facut vreo 4 poze cu Tan *nu intrebati 21 *, i-am vazut pe Flaw,pe Mitsu,pe Tan ofc,pe BLforever,Grella,Mimi,SIlviu,Dani -0-,zirconiu -Dani- si Cristi ,Shiva,ShuuXD ,MArina si sper sa nu fi omis pe cineva...
A yah am jucat worms si am castigat si eu o batalie *adica atat cat am jucat*,am facut poze *normal nu cu aparatul meu care mi-a fost stricat * .....practic m-am simtit bine.Mda app ca maine poate imi voi lua si eu ...cat costa un poster cu <3 TAN? 21
Mda...pai pentru prima zi a fooost foarte okey si foarte bine....dupa cum arata nu voi fi in starea Niji decat o luna...
[Imagine: wqymg0.jpg]

#76
Ne ne ne ne am o intrebare 108 : Cei care au fost la niji si care au fost in sala inainte de cosplay au fost dati pana la nr 11 parca sau 12 niste mini filmulete cu niste iepurasi intr-o inchisoare ;_; stie careva cum se numeste?:3

#77
Heeei. Nijikon`ul de anul acesta a fost same old, same old. Nimic schimbat, cam aceleași standuri. Am apucat să`mi iau CosplayGen #3 și #4, Death Note ( primul volum, singurul pe care nu îl aveam - weird ) și încă câteva chestii, daaar cea mai adorabilă chestie pe care mi`am luat`o este un cesuleț în formă de bufniță de pus la gât. <3 Este așa scumpiii dumpiii.

Am văzut o groază de people, nu mă mai obosesc să îi enumăr pe toți. Doar Tan poate avea loc special pentru că mi`a făcut cu mâna. =]] Eu nici nu știam dacă să`l salut, dacă nu mă recunoștea ? Ah, vaca de Mimi nu m`a observat. De ce nu mă mir ? Cum zicea Cherie " Îmi place că tu zici uite`i pe X, Y, Z, dar nu te duci la ei. "

Anyway, mi`au plăcut mai mult AMV`urile de anul ăsta. A fost unul care era cu melodia You Found Me de la The Fray și avea mai multe secvențe din anime`uri ( printre care și Hellsing și FMA <3 ). Și secvențele cu cățelușii roboței erau funny. La cosplay nu am putut rămâne - too bad.

Well, tot sunt de părere că Niji e mult mai fun decât Otaku. Oh, and it was just me or it was actually less crowded than last year ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#78
(23-10-2011, 12:55 PM)Nya. A scris: Ah, vaca de Mimi nu m`a observat. De ce nu mă mir ?

Nu straluceai suficient incat sa iesi in evidenta.


Oricum, Nijikon asta mii s-a parut putin cam plictisitor. Ma rog, ca la fiecare conventie am intalnit prieteni cu care nu ma mai vazusem de multa vreme, cu care am avut ocazia sa schimb 2-3 vorbe, etc. De cumparat n-am cumparat decat Cosplay Gen. Iar cosplay-ul... se putea si mai bine. Ne vedem la Otaku.


Btw, Silviu, ai fost naspa.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#79
(23-10-2011, 09:27 PM)MimiÅŸor A scris: Btw, Silviu, ai fost naspa.

CEEEE ???!?!?!?!? :O Ai o poza, ceva ? Domane... imi si imaginez cat de naspa arata [daca tu zici ca e naspa, atunci e clar].
Heh...Stiti... Nu am fost la Niji, dar cum a zis si Mimi, "Ne vedem la Otaku" . Totusi ma cam oftic ca nu l-am vazut pe Silviu mai naspa decat in video-ul ala in care se credea L 24

P.S. Serios acum, era ciudaaaaaaaaaaaaaat in video [fara suparare]

:bye:
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#80
(23-10-2011, 09:32 PM)ssakura3 A scris:
(23-10-2011, 09:27 PM)MimiÅŸor A scris: Btw, Silviu, ai fost naspa.

CEEEE ???!?!?!?!? :O Ai o poza, ceva ? Domane... imi si imaginez cat de naspa arata [daca tu zici ca e naspa, atunci e clar].
Heh...Stiti... Nu am fost la Niji, dar cum a zis si Mimi, "Ne vedem la Otaku" . Totusi ma cam oftic ca nu l-am vazut pe Silviu mai naspa decat in video-ul ala in care se credea L 24

P.S. Serios acum, era ciudaaaaaaaaaaaaaat in video [fara suparare]

:bye:

Din moment ce fostu' lui Deea2Helen arunca cu hartii in el din primul rand, da, a fost naspa. 21
[Imagine: 9qh35v.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)