Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

GFX doar

Lynn, vaiii, dar ştii că-mi place mult cum mânuieşti photoshopul, nu? xD
Din păcate nu-s în măsură să-ţi dau sfaturi and so on, aşa că o să mă limitez la un simplu comentariu legat de ultimele două lucrări din ultimul post.

Hmm, primul sig - că presupun că asta e, nu? - e destul de drăguţ, deşi nu-i genul meu.
Efectele şi brushurile sunt bunicele, dar parcă sigul e cam gol...
Ţi-am spus, chiar nu mă pricep şi nu sunt în măsură să mă iau de ceva de pe-aici.

Al doilea sig nu-mi prea place, iar asta din cauză că-i făcut în acelaşi stil ca şi primul. Mi-ar fi plăcut mai mult dacă mărimile ar fi fost 400x120, 400x150 and so on.
Nu-mi plac acele swirl brushes - asta-s, nu? -. Am impresia că alea nu prea arată bine şi cred că altele ar fi mers [ mult ] mai bine.
Nu-mi place nici unde te-ai semnat. Sare prea mult în ochi. Ai fi putut să foloseşti altă culoare, să poziţionezi textul în altă parte şi să setezi opacitatea - în nici un caz sută la sută -.

În rest totul e bine. Deşi n-am găsit nimic foarte special la nici unul dintre cele două siguri, pot să spun că al doilea mi-a plăcut mai mult decât primul, deşi diferenţa dintre cele două e foarte mică.
Aştept şi alte lucrări şi mult succes, Lynn. * hugs *
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

Sărumana * h u g g i e s *

[img]http:mg]
-

Ultimul.
Îmi place şi nu îmi place.
De exemplu, în partea dreaptă a sig-ului ai pus un brush cu două pe pete, iar o pată are opacitatea scăzută sau ai mai şters tu din ea, cred totuşi că e a 2a variantă. oricum, ideea e că nu trebuia să ştergi, de-a lungul timpului am observat ca arata naşpa să fie o bulină cu opacitate 100% iar alta lângă acea bulină cu opacitatea scăzută, ori opacitate 100% ori deloc. Acum, sper că nu vei face toate sig-urile în stilul ăsta, altfel nu îţi mai arat alte sig-uri pe care le găsesc eu pe diverse site-uri, vreodată, nu spun că nu este un stil de admirat but ... dacă îl foloseşti prea des lumea se va plictisi de acest stil şi nu o să le mai placă, trebuie să pui mereu ceva diferit în fiecare sig. În rest ... cred că mergea şi fără textul de jos, adică "te aştept să vi" , oricum, cred că ai băgat un Stroke de culoare gri nu ?

Succes în continuare.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Ti-am zis si la profil ca imi place acest sig,e foarte dragut,dar ce nu imi place e acel brush (nu stiu cum se numeste,firar >.< In orice caz,ala din partea dreapta,care la-i pus aproape de mijloc >.<)
In rest,e un sig foarte bine lucrat.Din pacate,nu sunt in "putere" sa iti dau sfaturi sau critici >.<
[Imagine: girlsignature.png]

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.


[Imagine: ilikemusicsignature2.png]
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski



http://i55.tinypic.com/1j6aed.png
Chiar nu pot sa vad legatura cu florile si imaginea aia ca un avatar >.<. Ce ai facut cu imaginea in...chestia mare o_o" cred ca e perfect, dar restul pare a fi pus ca sa nu fie prea simplu.

http://i54.tinypic.com/178oi9.png
aici ai reusit sa combini mult mai bine imaginea cu brushes si text ( Lynn, pentru ca "te astept sa vi" cred ca e cea mai mare greseala pe care ai facut-o in semnatura asta).

Ce cred ca te ajuta la noul stil e ideea, pentru ca la realizarea lucrarilor si la combinarea efectelor cu imaginea cred ca mai ai multe de invatat. E bine ca ai originalitate si incerci ceva nou. E normal sa nu reusesti ceva de prima data.

Ştiu, ştiu textul e cel mai varză lucru de acolo T.T dar nu aveam nimic în minte pe atunci. 21

[Imagine: 176n.png]

E lucrarea mea cu numărul 176 din colecţia de siguri. La walluri nu m-am băgat şi la avis. Deci stiu că am doar 176 de siguri, dar în total nu stiu câte lucrări am21

Edit : Btw textul nu a fost după mine. E un sig la comandă. So, yeah ştiu e absolut neinspirat.
-

[Imagine: 180copy.png]
[Imagine: fdfgdg.png]
[img]hshack.us/img715/5448/177n.png[/img]
[img]hteshack.us/img697/5576/178qr.png[/img]
] [Imagine: metalge.png] [img]http://img340.imageshack
-

Uite încă o trăznaie.
[/b439/OnewTT/183.png[/img]
-

Ăh asta e făcută după un mic tutorial. Nu mi-a ieşit cum am vrut eu iniţial, dar a fost okay să încerc. ăh nu ştiu, îmi plac cel mai mult culorile poate că am exagerat la smudge.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)