Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce Asculti acum?

Opening-ul unei telenovele. =]]
Am auzito odată când se uita sormea la telenovele şi mi-a rămas în cap, iar mai devreme am citit o chestie despre ceva spaniol şi apoi mi-am amintit de telenovelă şi apoi de melodia asta, apoi eu s-a dus repede la YouTuBe. Sincer, chiar dacă nu înţeleg o boabă din versurile melodiei ăsteia îmi place cum cântă tipul ăla, vocea tipei nu e cine ştie ce, în fine, sper să nu îmi mai amintesc vreodată de melodia asta. =]]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Linkin Park - The Catalyst

Melodia...o ador, bineînţeles. Am pus-o pe repeat şi o ascult de vreo oră şi tot nu mă satur. Videoclipul nu l-am văzut încă, dar cunoscându-i pe cei la Linkin Park sunt sigură că mi-ar plăcea. Zilele astea melodia m-a inspirat foarte mult, am scris chiar şi-o poezie (de câând nu mai scrisesem ceva 21 ).

Momentan ascult:Super Junior-No other.Nu mai stiu carui membru ii placea melodia.Si asa m-am indragostit de ea.Si versurile sunt foarte frumoase,si bine ''facute''.De dans nu mai spun.Toti sunt smexy cand danseaza.Mai am putin si salivez.
Urmează SHINee-Lucifer.Noul lor album...e mai tare ca oricare altul.Chiar iubesc trupa asta pentru creativitatea lor,si talentul lor.Cea mai tare trupa care a existat vreodata .Si de asemenea si la aceasta melodie [ca si la cealalata] versurile sunt bine inspirate.Chiar m-au captat.
Saranghaee hug

Sper că nu vă supăraţi că am postat şi eu pe aici:pfiu:
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Kamelot - Wander (live)
Pur si simplu nu ma mai satur de oamenii astia. Live sunt pur si simplu geniali. Ador melodia asta si ador sa ma uit la solist cand o canta. Pune atat suflet si stie atat de bine sa se apropie de public... I love him.
Silently we wander...
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


http://www.youtube.com/watch?v=Yo0ISqJsOCk
Emmy Rossum - Anymore. Iubesc piesa asta şi evident o iubesc pe cântăreaţă. Îmi aduce aminte [ vocea ei ] de vocea prietenei mele Fefe. I love this song so damn much. E atât de frumos şi cred că voi face o coregrafie din piesa asta. Cântecul are la baza divorţul dintre părinţii lui Emmy. E foarte frumos. Ador cântecul ăsta extrem de mult. Cred că aş scrie despre el o groază.
-

Maino feat. Snoop Dogg - It's On Tonite -- Maino incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. Si Snoop Dogg incepe sa ma enerveze: colaboreaza cu toata lumea in prostie (cam cum facea Lil' Wayne dupa Tha Carter III), dar la piesa asta cu Maino a facut o alegere buna Smile Prima data am crezut ca o fi de pe vreun album, dar dupa aia am vazut ca e de pe un mixtape: The Art of War (cu Dj Drama...).
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Eu acum ascult Jason Mraz o.o
Nici măcar nu ştiam că îmi place dar am descoperit azi, am descoperit că şi ştiam o melodie de-a lui când mi-a zis vărâmio să ascult ceva frumos. Well, I listened and it really was beautiful. nevermind that, right now.
Acum ascult I'm yours.
Melodia e absolut genială, dar nu este neapărat vorba de melodie cât de vocea lui, adică este atât de superbă. Are o tonalitate atât de dulce şi atât de blândă şi atât de suit şi atât ... whatever, pur şi simplu îmi place, mă fascinează, o ador.
Versurile acestei melodii sunt absolut geniale şi la fel de dulci ca şi vocea şi ca şi ritmul, sunetul produs de chitară e absolut genial, în concordanţă cu restul. Doh, nici nu am ce să îi reproşez acestei melodii, îmi place la nebunie şi doresc neapărat să o descarc şi să mi-o pun pe telefon, lol I so love it <3 * laughs*

DeÅŸi mai devreme am ascultat asta. ( yeah, something live, dar nu se aude superb? )

:3

Ascult Epica - Tides of Time. Una din cele mai frumoase melodii si voci pe care le-am auzit in ultima vreme. Pur si simplu ma face sa plang, chiar daca nu e neaparat o melodie trista. Vocea solistei e superba, chiar daca nu e decat mezzosoprana, imi da fiori. Pianul e atat de frumos, iar spre sfarsit cand apar si tobele si chitara, totul prinde un fel de putere care insufleteaza melodia.
You were always there to hold my hand...
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


Ascult Bullet for my Valentine - A place where you belong
Este una dintre cele mai frumoase melodii metal pe care am auzit-o vreodata. Este vorba despre pierderea unui prieten foarte drag, pe mine ma duce cu gandul la pierderea unei rude si de aceea ma atrage foarte mult. Si solo-urile de chitara sunt absolut magnifice, cat pot sa le ador!
Si versurile, da sunt triste, dar le poti intelege numai daca treci printr-o situatie aiurea.
I hope you're finally gone to a place where you belong...

I never said good-bye, can't even ask you why..
My blog.
[Imagine: 282661.jpg]

Stop! You're playing with my delirium.

Bowling For Soup - High School Never Ends
I'm really into these pop-punk things, but these guys are kewl. They made my day. Imi plac versurile melodiei asteia, for teh lulz sunt buni. Si melodia de inceput din Phineas & Ferb e kewl XD.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.813 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce asculti acum ? v.2 Mimisor 771 276.778 06-12-2011, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Ladd Russo


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)