Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Abruncubar.

#1
Number C is Number C who is the one who forgot her damn password and re-made her account with a flick of her awesome paws.


Nu prea ştiu ce să zic, da' hai să încerc. Mi-am rătăcit creeraşul meu cu pureci în timp ce-mi căutam parola, şi uite, aici mi-s, în toată puterea cuvântului, avansând prin crânguri de forumuri cu puteri noi şi cu un vocabular foarte murdar. Mă luptam cu hostul, având un ciocan de partea mea, şi mă pregăteam să-i dau un head-shot, când purecii lui modificaţi genetici m-au împins aici, m-au legat cu super-glue de taste şi nu m-au lăsat să-i dau hostului head-shot, dar am reuşit să-i deau biroului un head/desk de toată frumuseţea. M-am ales cu încă un cucui, da' m-am decis să-mi fac o altă prezentare, până când o să mă răzbun, o să-i dau nişte pumni în cap la host, încât o să se sinucidă, da' no să mă ia şi pe mine cu el. O să folosesc puterea lui Chrno din Chrono Crusade, alchimia lui Eddo şi hammer-ul propiului meu ego, mare şi frumos, care străluceşte... nu vă prea pasă, nu? Oricum, sunt cea mai fresh utilizatoare de pe acest forum, adică mă refer la vârstă, bineînţeles, şi am fost prima vrăjitoare care a urcat pe Everest şi s-a bătut cu Zmeul Zmeilor împreună cu lupii, şi i-a tăbăcit pielea cu un bici făcut din intestine de demon. Am fost şi prima şi ultima persoană care l-a aruncat pe Zeus din Muntele Olimp şi l-am legat cu scotch de o scândură pe care am trimis-o la plimbare prin spaţiu, pe Marte, şi mi-am imortalizat chipul pe cometa Numbero 7678263, care revine odată la două secunde şi îmi face ochi dulci, trimiţându-mi bezele şi autografe de la extratereştrii. Desigur, la cei doişpe' ani de viaţă am făcut foarte multe, printre care şi salvarea unui lup singuratic de la moarte prin uciderea balaurului sadistic Antromethus Prosthus şi prin pătarea propriilor mele mâini cu sânge otrăvit de caracatiţă de treizeci de metri, când aveam vârsta de doi ani şi jumătate. Am descoperit savoarea manga-urilor pe la 11 ani, şi de atunci tot hoinăresc în căutare de forumuri pe care să le salvez de la o moarte sigură, din ghearele maleficului Animax, care a interzis yaoi-ul şi căruia i-am promis că mă voi întoarce drept al doilea Iisus şi îl voi ucide cu mâinile mele de metal, pictate, bineînţeles. Nu ştiu dacă mă veţi plăcea, dar vă spun de pe acum să-mi ridicaţi to statuie şi să mă idolatrizaţi, sau rămăşiţele voastre vor fii atârnate în copacul vieţii şi le voi studia, suflând peste ele şi aruncându-le în spaţiu.

Number C.

P.S. Acest mesaj se va autrodistruge ACUM.
[center][Imagine: Untitled-2-10.png][/center]

#2
Bine ai venit pe Animezup, Number C.!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
welcome to zup numer c. sperrr să-ţi faci pe aici mulţi prieteni şi să fi un user activ. Îmi place..descrierea ta foarte amănunţită şi cam ce managuri citeşti după ce ai descoperit savoarea lor la numai 11 ani ? Statuie din păcate nu îţi putem ridica. Am dat faliment, dar oricum te primim cu braţele deschise şi sper să fi un user activ pe aici şi să ne mai citim pe forum şi pe shout.
BTW de prin ce oraÅŸ eÅŸti ?
-

#4
Băi, dacă aţi dat faliment, sunaţi-l pe Jiji Becali.

Păi, citesc D.Gray-Man, Vampire Knight, Chrono Crusade şi chestiuni d-astea, emportante.
Îmi fac veacul prin Bistriţa, da' nimeni nu-i de pe aici, şi totuşi nu-mi pare rău - îmi pare rău pentru ei, că nu mă cunosc pe mine, pe eroina cu doişpe' statui în treişpe oraşe.

Number C.

P.S. Acest mesaj s-a autodistrus.

#5
Mi-e lene 21 să citesc toată descrierea ta aşa că îmi cer nişte umile scuze nesincere . Dar , oricum ar fi , bine ai venit pe animezup D: asta o să fie ca o a 24238957238957234 casă a ta ;; ) îţi garantez : )) în fine, nu trebuie să iei în seamă tot ce zic eu că ajungi departe ( adică năcieri ).
Eu sunt Teh, fată de subliniat cuz I have... ăh, you know what = )) and I have that too. Omg I am pron.
Am mai zis bine ai venit acilişa D: sper să te distrezi că de nu îţi tai capul, ipotetic vorbind. Sper să te distrezi şi toate cele, dar ăsta nu e cine ştie ce club unde muzica e dată la maxim, mă auzi? = )) nu văd nici eu legătura.
Apropo, o singură întrebare : Eşti nebună?
Bun venit în grup : ))

Hai că am aberat destul. Ne mai vedem pe forumuleţ. Have fun. Şedere plăcută ;; )

I will take my leaving now, oh please stop crying!
*hugs*

#6
wellcome number c...desi de obicei nu prea ma aventurez prin partea asta a forum-urilor am vazut descrierea ta si m-a amuzat tare, dar m-a si freaked out putin(hahaha!)
sper sa te simti bine p'aci si sa fii activa.
o intrebare-doua...hmmm...
1)ce tip de muzica asculti?
2)citesti carti? daca da da si tu cateva titluri.
si cam atatea imi trec prin minte acum...anyway, mult noroc si sa speram ca nu o sa ramai marcata(just kidding)...well have fun cu postatul!...*hugs*
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
[Imagine: hopeestheim.png]

#7
Salut şi vouă, dragi consiteeni.

1)ce tip de muzica asculti?
Michael Jackson.
Urăsc manelele şi muzica populară, şi mai degrabă ascult Puya decât Guţă.

2)citesti carti? daca da da si tu cateva titluri.
Sunt o cititoare înrăită - păi, Pânză de păianjen de Cella Serghi, Elevul Dima dintr-a şaptea, Cartea Mironei, Eragon, Harry Potter, Cimitirul Animalelor, O pălărie plină de cer, Carrie, Coliba Unchiului Tom vol * şi **, Jurnalul secret al Laurei Palmer.

@Teh.

Dacă prin nebună înţelegi cea mai zănatică persoana ever, care nu ştie cât face unu plus unu şi cu doi şi care nu ştie decât să se maimuţărească, să urle, să înjure, să se dea cu capul de tastaruă, să-şi dea palme, să sară de pe tobogan, să se lovească cu, capul de asfalt, să citească şi să plângă când mor personajele principale, să creadă că e Shaman King, leu, lup, animal, vârcolac, să mănânce lanţişoare, să roadă inele, care a avut şase hamsteri decedaţi, un papagal decedat, doi pui de găină decedaţi, şase pisici, un pui de cioară, un pui de porumbel, un câine şi trei peşti de lac ca animale de casă şi să aibă la activ o mâţă şi un câine ca animal de companie şi să urle cât e ziua de lungă 'MĂ ÎNEC ÎN LACU' TEI, LA LULA LA LULEI', atunci da, sunt nebună.

#8
Buna,Number C...bine ai venit 8:X..sper sa te simti bine aici..E un forum super(unde gasesti cele mai interesante povesti-eu sunt mare fan de p-aici,logata de 3 zile2424.Imi place descrierea ta amanuntita,e foarte tare.(Hmmm..4..o intrebare doua..4..106106
1.Iti place Twilighht?21
2.Iti place Paramore sau Linkin Park?6565

Sper sa mai vorbim si sa te simti binne..pupicipupicpupicpupicpupic

#9
Buna si bine ai venit pe animezup !
Happy posting !
I have a question for you ...

- vrei sa fim prietene ?

You are welcome
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#10
I like you a lot number c!
So bine ai venit aici printre maimute, animale, jucarele, demoni, si ingeri decazuti, avem di toate pe aici si nu ducem lipsa de nimic. avem un teh si o regina,a carei nume nu se spune ca ne trage ace prin creier si ne pune la uscat, avem asasini si asasine, bomboane si capsune, banane, portocale si catei de jucarie. Stephen king mai arunca un ochi si se inspira vazand nebunia ce domneste pe aici, iar cezar a renuntat de mult sa ne cucereasca si sa intors cu coada intre picioare uitand sa tipe veni, vidi, vici. iar ludovic in loc de cal a primit un armasar( aka leopard cu 7 picioare) si ne-a dat regatul lui plin de balauri si uite ce a iesit, o tara plina de nebuni. manelisti si becalisti nu tinem, s-au mutat speriati de difuzoarele cu muzica buna data la maxim. statui nu putem sa ridica deoarece si pentru ca nu avem destule capete de balaur si mate de dinozaur care sa sustina maretia arhitecurala numita statuie si ne-am dat batuti inainte de a aparea acel gand in capetele noastre pline de anime si pasarele zburatoare care salveaza eroii principali pentru a ne scapa de lacrimile amare ce aveam poate sa le varsam.
Inca o data bine ai venit, iar daca cumva te intrebi cati ani am sa stii ca nu sunt la fel de batrana ca lumea dar nici la fel de tanara ca luna, am vazut de toate si nimic si ma invart intr-un cerc plin de colturi si gauri si nu reusesc sa aterizez pentru ca nu am destula stabilitate.22
Ps: aberez mult dar vad ca iti place.10




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)