Threads: 2
Yohoooo, Neidhardt here!Si prefer, for now, sa ramana asa.I'm your regular manga/anime fan, nu am un anume anime preferat sau o serie manga preferata, fiecare imi plac din anumite motive si acele motive nu le pot compara pentru a decide castigatorul in topul meu,hey, pana si cele criticate au avut ceva ce mi-au starnit interesul.Pe langa manga si anime-uri imi plac mult jocurile video iar mica mea pasiune, din care traiesc, este desenatul, painting...it's a past thing, for now!!!Hmmm...what else...a da!Musica!Imi place mai tot ce tine de stilul 'Rock', vechi, nou, you name it.
Cred ca e ok pentru inceput, asa ca ma opresc aici iar daca aveti ceva intrebari, intrebati ca nu imi place sa musc...invers da...Anyway!
Cheers!
Threads: 191
Bine ai venit pe Animezup, Neidhardt!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!
Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi! Citeste-mi semnatura too!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta
introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de
regulament!
Sper sa ne vedem pe
forum sau pe
portal. Pe forum iti poti posta
fic-urile sau
desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!
Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe
Mangazup.
Zup e cel mai tare!
@Agrona
Sank you!
@yaoi maniac
Glad to be here!In privinta varstei...22 ani dar cine ma vede nu-mi da atat -.- "ha! credeam ca ai 16 ani"...annoying!
Am mai fost pe manga-anime, pe vremea cand era puternic!
MMO-uri nu prea mai joc.Obisnuiam sa joc WoW si Aion alot dar mi-a pierit cheful dupa un timp.Acum m-am apucat de LoL dar si acolo, intru odata la un secol sa mai fac un meci cand ma plictisesc la job.Jocuri single player, aici o duc mai bine, dar in general ma intereseaza RPG-uri gen Dark Souls sau Persona.
@Stormrage
Thank you mate!
Dragon Age Origins mi-a placut, al 2-lea m-a plictisit atat de rau incat nu am avut taria sa-l termin.