Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple

Hmm... kinda nice :D

Trebuie să recunosc, te-ai cam certat cu virgulele, în sensul că în câteva pasaje virgulele lipsesc cu desăvârşire şi îţi ia ceva vreme să îţi dai seama ce vrei să spui prin propoziţia x.
Exemplu:
Citat:mi-am acoperit faţa cu mâinile (,) oftând
Dacă ne-am lua după scumpa noastră gramatică, mai că ai zice că mâinile oftează, am dreptate? Bine, aici se subînţelege oarecum prin incapacitatea modului gerunziu de alcătui un predicat că Shin oftează, dar data viitoare pune virgula unde trebuie.

Mda, în rest, merge. Încă regret că Strify a intrat peste ei, căci chiar am vrut să văd ceva yaoi, dar I guess I should wait for it. Oricum, Strify se pare că şi-a găsit pedeapsa când a venit Chelsea. :-" So, everybody is happy, except Angelique who deserves more and more yaoi. Got the idea, right? ;)

So, spor la scris!
~Angelique~

[edit later: am incurcat fazele :)) Scuze inca o data si mersi ca mi-ai explicat, Apple :D]
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Still Hope [16+ Yaoi Mr. Hangover x Yu Phoenix] by Nya & blueapple - de angeliqueVampire - 21-03-2010, 03:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.734 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Hope for a dream [ +16] sickness 5 3.602 12-03-2011, 06:11 PM
Ultimul răspuns: hiimera

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)