08-03-2010, 07:40 PM
Frumos ca intodeauna , sa speram ca de data asta nu vei mai fi in "pana" de idei si ca vei posta rapid ...^^
Lets see . Capitolul cu "Refuz?" imi place foarte mult ca Kukuru a aflat cine este ...deasemea Daxton incepe sa ma calce rau pe nervi ^^" sa ii aduca in sapa de lemn ...nu-i asa ca nu o va face ?
Capitolul " Uimire"
Biata Hime , puteam sa jur ca l-a uitat pe Cesario >.> [ ma rog cu Dax in preajma cam greu] Biata de ea sper sa treaca peste toate si sa se linisteasca , sa nu sufere prea mult.
Succes cu capitolele urmatore , ispiratie din belusg si speram sa pui continoarea rapid !
La multi ani de 8 Martie !
Lets see . Capitolul cu "Refuz?" imi place foarte mult ca Kukuru a aflat cine este ...deasemea Daxton incepe sa ma calce rau pe nervi ^^" sa ii aduca in sapa de lemn ...nu-i asa ca nu o va face ?
Capitolul " Uimire"
Biata Hime , puteam sa jur ca l-a uitat pe Cesario >.> [ ma rog cu Dax in preajma cam greu] Biata de ea sper sa treaca peste toate si sa se linisteasca , sa nu sufere prea mult.
Succes cu capitolele urmatore , ispiratie din belusg si speram sa pui continoarea rapid !
La multi ani de 8 Martie !
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.