07-03-2010, 05:17 PM
Mi-a placut;)) si inca mult, nu a fost chiar atat de linistit, adica a fost ok;)) mi-a placut( am mai zis asta) asa in primul rand( de fapt al doilea) vreau sa iti multumesc pentru numele noi prietene a lu Ela( Madalina aia:)) si pe mn ma cheama asa, stiai nu?:)) ) Deci ma simt flatata!!!
ASa, revenind cu picioarele in aer:)) vreau sa spun ca sunt extra ultra mega curioasa cu ce va face Dani. Adica chiar nu stiu e imposibil sa imi dau seama,deci nu reusesc:(( si sunt curioasa , ultra curioasa.
Asa si ce e in acel cadou? Hm? Ce anume? Hai spune-mi repede!! Nu ma mai fa asa curioasa ca simt ca innebunesc, esti rea tare mai:((
vino repede cu urmatorul capitol ca de nu , faci cunostinta cu sicriul:))
Kissu si huuugz!!
ASa, revenind cu picioarele in aer:)) vreau sa spun ca sunt extra ultra mega curioasa cu ce va face Dani. Adica chiar nu stiu e imposibil sa imi dau seama,deci nu reusesc:(( si sunt curioasa , ultra curioasa.
Asa si ce e in acel cadou? Hm? Ce anume? Hai spune-mi repede!! Nu ma mai fa asa curioasa ca simt ca innebunesc, esti rea tare mai:((
vino repede cu urmatorul capitol ca de nu , faci cunostinta cu sicriul:))
Kissu si huuugz!!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria