25-02-2010, 11:47 AM
Pentru inceput e bine. Dar incearca sa nu turtesti imaginile. Ce program folosesti? Daca folosesti Photoscape or I dunno, nu vei avea rezultate bune. Pentru inceput baga-te pe GIMP. E un program asemanator Photoshopului si te-ar ajuta mult. Apoi cauta tutoriale. Pe DeviantART gasesti o multime.
Daca deja folosesti GIMP si nu stiu eu *desi sig-urile pe care le-ai facut nu prea par facute pe GIMP* trebuie sa mai lucrezi. De comentat nu prea am deoarece nu par siguri, dar pentru inceput e foarte bine ca incerci ^^
Gambate si spor la lucru!Pinguchuu~
*iarta-ma daca am fost dura ^^;*
Daca deja folosesti GIMP si nu stiu eu *desi sig-urile pe care le-ai facut nu prea par facute pe GIMP* trebuie sa mai lucrezi. De comentat nu prea am deoarece nu par siguri, dar pentru inceput e foarte bine ca incerci ^^
Gambate si spor la lucru!Pinguchuu~
*iarta-ma daca am fost dura ^^;*
Zero-Kun <33333
I couldn't stop myself from devouring you. I may kill the next human I target as my prey. Shoot me. You're afraid of me, aren't you? Hold the gun with both hands, and aim straight. Aim for my heart. It's not a crime to kill a vampire. ~Zero Kiryuu (Vampire Knight)~