Aish
am uitat... cum am putut uita?
Cum Doamne, cum?
Iarta-ma [dar nici tu nu ai putut sa ma anunti -.-"] dar o voi face acum, si pentru postul ala.
Lucrarile din postul 2:
~~in mare parte folosesti cam acelasi lucruri - marimi mari la semnaturi, culori extravagante, text urias si prea multe chestii intr-o semnatura [1 si 2]
Ultimele lucrari:
~~intr-un fel sau altul, ai mai avansat, dar asta nu inseamna ca esti experta, ai putea incerca tutoriale
1 - too big, semnatura mare, text care iti sare in evidenta, desi nu ar trebui, plus ca e prost pozitionat si prea mare, si culorile nu imi plac, ai lucrat cumva la ele?
2 - nice nice, pot zice ca e preferata mea din set, insa tot ai anumite greseli - nu sunt multe, sunt cateva doar si minore - e prea rosiatic, puteai sa mai aranjezi contrastul putin, si putin de splatter brush asa pe langa ea sa dea un sens semnaturii, era mai bine :]]
3 - ai stricat tot =.= daca nu puneai ce ai pus pe tipa, atunci cred ca imi placea si asta... si Doamne, nu mai face textul asa mare.........
4 - e bun si acesta, textul oarecum imi place >.>" insa ai folosit prea mult sharpen... x.X
5 - okay, acesta pot zice ca e nasol - blurat rau de tot, nu are claritate, textul e prost pozitionat, si sa nu zic ca nu imi place marimea semnaturii
6 - iar ai acoperit focalul, plus ca text rosu pe fundal verde? wtf, I hate this combination! si iar prea mult sharpen
7 - interesanta, dar - text mare, [place fontul in schimb] "norii" aia nu arata bine, si cam mic...
Vorba lui Tani, stai la o semnatura mai mult, si nu face 10 odata ca sa avem noi ce comenta, mai ales daca au aceeasi greseli. Si Tani, "Alysu a spus ca editeaza si.. nimic." nu am atat timp liber, in plus am multe pe cap si uit, asa ca te rog eu, nu critica daca nu stii [sper sa nu o iei in nume de rau - chiar nu vreau sa zici ca ma cert, desi nu o fac]
ps - scuze de criticile la obiect, dar venita de la servici sunt franta, si am zis sa termin repede... si scz de greseli