08-02-2010, 10:09 PM
Un capitol superb scris si actiunea in sine,d ar sincer mai lasat in ceata. Cu ce dracu sa il ierte Paul? Ce a facut? De ce ii venea sa vomite? De ce se simtea murdar?
De ce pangea? De bucurie?:(((
Vreau capitolul urmator neaparat sincer, il vreau k altfel innebunesc fiindca nu stiu ce se va intampla.
Ai zis cumva sfarsit hm? De ce? Spune-mi de ce sfarsit adica cum parul meu din cap sa se apropie sfarsitul? Vrei sa te omor!? Chiar nu iti mai place viata, atunci anuntzama :))si te ajut eu foarte repede sa scapi
Hai , pune-te pe scris ca de nu:D ma transform intr-un mic criminal( acum mai is si baiat pe deasupra:)) )
Deci unde-i capitolul urmator?
KIssu, spor la scris si hugz:X
De ce pangea? De bucurie?:(((
Vreau capitolul urmator neaparat sincer, il vreau k altfel innebunesc fiindca nu stiu ce se va intampla.
Ai zis cumva sfarsit hm? De ce? Spune-mi de ce sfarsit adica cum parul meu din cap sa se apropie sfarsitul? Vrei sa te omor!? Chiar nu iti mai place viata, atunci anuntzama :))si te ajut eu foarte repede sa scapi
Hai , pune-te pe scris ca de nu:D ma transform intr-un mic criminal( acum mai is si baiat pe deasupra:)) )
Deci unde-i capitolul urmator?
KIssu, spor la scris si hugz:X
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria