Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

După mult timp [cred] revin şi eu. E vacanţă şi, ei bine, nu îmi mai e aşa de lene să las un comment [cred, nu's sigur având în vedere că mie îmi e mai mereu lene :)) ]
Când am citit capitolul am rămas O_O "wtf?" . Mă gândeam că am greşit ficul, dar era cel corect. Ce s-a întâplat cu Shu? Cum, doamne iartă-mă, s-a schimbat atât? Ce a păţit tipu arogant pe care îl ştiam? Nu cred, nu pot să cred că tipa asta, Alice, l-a schimbat atât [-( . S-a schimbat atât, lucru care mie nu îmi prea place. Părea mai mişto [ pentru mine ] să fie arogant cu cei din jur, dar în sinea lui să sufere după Alice. :-? A man with two faces... Intresting :-? Aşa ficul capătă o alură cam...banală. Tipu îndrăgostit suferă după ea care e la mii de kilometrii depărtare şi ea suferă după el. Trebuie să apară ceva incitant, punctul culminant. Să ne facă pe toţi să ne dorim ca următorul capitol să vină cât mai repede.

Citat:- Ce?! ţipă şocat, sărind în picioare şi vărsându-şi sucul pe covor. Trebuie să-mi fac bagajul şi asta nu va lua puţin.

:)) Mortal! Yuki e pur şi simplu penal ! :)) Eu n-am răbdare să stau mai mult de juma de oră la un amărât de bagaj :))

So...aştep continuarea [ şi învierea morţilor ]

:bye:
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Me†al. - 30-01-2010, 08:07 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)