Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca fericirea este una de plastic

Capitolul 8 :Ceva mai plictisitor decat cea mai plictisitoare moarte

Hinata,era langa patul de nebunie curata,al prieteni sale,pusa pe gandurile amintirilor,desigur amintindu-si ceva.

~Acum, este seara,deci incep cu intr-o seara,una plictisitoare,extrem de plictisitoare imi aduceam aminte plictisita,chiar foarte plictisita,ceva plictisitor,extrem de plictisitor,ce ma aducea la limita plictiselii.
Din toata aceasta chestie plicticoasa,iesea ceva plictisitor,anume un brunet,pe nume Sasuke Uchiha.Ce va pot spune despre el?
Pai in academie,era un tip plictisitor,dar cu toate era foarte foarte frumos.Aproape toate fetele cu exceptia mea si a lui Ten Ten,erau innebunite dupa el.De ce?Aici nu pot raspunde,pentru ca nu am fost in situatia de al place.Printre fetele din acel grup plicticos,se afla si cea mai buna prietena a mea,Sakura Haruno,o fata cu parul rozaliu si ochi mai verzi decat cel mai pur smarald.Ea il iubea si il iubeste,daca il va mai iubi,asta nu stiu,dar in prezent il iubeste,chiar daca nu isi aminteste,dar cel mai bine sa revenim la trecut sa ne amintim in continoare.El era un ingamfat fara pereche.Un tip dur si rece.Sasuke nu dadea nici cea mai mica atentie vreunei fete.Pentru acel brunet,la trecut vorbind ca acum s-a schimbat,fetele erau doar subliniez doar niste fiinte insipide,slabe,care trebuiau aparate,fara nici un rost pe lume.In dorinta lui prea mare de a-si omora fratele,ceea ce a si facut,dar nu am chef sa intru acum in detalii,a plecat din sat frangandu-i inima rozaliei.
Dupa cativa ani,plictisitori,s-a intors cu tot cu inima Sakurei.Ea l-a iertat,desigur nu pra usor,da rau a facut,pentru ca acum,intr-un final trist si dureros,dar plicticos,a ajuns sa fie o nebuna patetica si amnezica pe patul pe care este scris cu litere mari si invizibile,asta doar pentru mintea mea bolnava de disperare,”Drumul cel mai sigur catre nebunie”,langa care ma aflu eu acum,indurerata de ceea ce a patit rozalia asta incapatanata,desigur asa a fost ea din totdeauna.
Intr-o singura privinta,nu am inteles-o vreodata.Cum o fiinta umana,atat de pura si putin sarita de pe fix,la asta ma refer in general,putea fi atat de sensibila,gingasa,iubitoare,luptatoare,intelegatoare,dura,iertatoare si rece in acelasi timp?Dar sigur niciodata o fata patetica ca mine,nu va putea intr-un final,sa o intlega.Eu,Hinata,care nu am stiut sa il tin aproape,pe blondul visurilor mele,care ma parasit,lasandu-mi drept cadou de despartire un pisoi pe nume,adica pe care l-am botezat eu Miu,nu va putea intelege asa ceva vreodata.
Miu era un motanel,mic,negru cu ochi albastri.Bine zis era,pentru ca acum este un motanel,mai mare,negru si cu ochi albastri.A,si am uitat,ca printr-o prostie extrem de plictisitoare sa mentionez,ca este cel mai dragut motanel,fost motanel mic,acum mare,pe care l-a putut vedea cineva.Desigur,blondul are gusturi bune,n-am ce comenta,mai ales ca il ador pe el si pe motanelul meu Miu.
Acum ma gandesc cu groaza,ca se va intoarce odata si odata, cu cine stie ce iubita,si ca va veni cu o scuza patetica si plictisitoarea,cum ca ii pare rau,ca s-a intamplat…
Imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la ce nenorocire a provocat nenorocitul ala in sufletul meu si cate ramasite am adunat singura pe urma.Singura,pentru ca diavolita din mine m-a oprit sa zic ceva cuiva cand,desigur aveam cea mai mare nevoie.Dar,daca prostia doare,nu am avut ce face decat sa indur,singura,chinuri oribil de groaznice.
Si ce frumos era,era ca a fost si numai e,cand eram impreuna..~

Si in amintirile ei dureroase si plicticoase,Hinata adormi,langa Sakura mai tarziu decat brunetul,fara sa afle ceva nou pe ziua de astazi.
A ramas acelasi mister urmat de o gaura neagra,neagra, neagra,in legatura cu viitorul Sakurei,frumoasa rozalie.Dar o nebunie curata nu se vindeca asa usor,mai ales cand nebunul,mai este si amnezic si toate astea din cauza iubirii.
Hinata inca visa un somn cateva zicale,tot gandindu-se la ea si la blond…
Un destept spunea:
“Dragostea este ca o ciorba..reincalzita numai are acelasi gust”
Un prost spunea:
“Dragostea este ca o ciocolata,defiecare data cand incerci o noua aroma,placerea este din ce in ce mai placuta”
Ea spera ca in cazul ei cu blondul sa fie a doua..dar…
Dar toata aceasta palavrageala,este atat de plictisitoare,pentru ca toate aceste detalii erau deja cunoscute.Doream sa aflam ceva nou in legatura cu verdictul rozaliei nebune..Dar na’ fost sa fie…

Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca fericirea este una de plastic - de Onna - 20-12-2009, 04:00 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 20-12-2009, 04:25 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 23-12-2009, 02:14 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 24-12-2009, 05:40 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-12-2009, 04:26 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de ~~Plastic~~ - 01-01-2010, 05:20 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-01-2010, 10:24 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-02-2010, 09:47 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de CurePeach - 28-02-2010, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.000 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.024 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 9.148 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 16.256 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.112 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)