25-01-2010, 10:01 PM
Evolutia povestii si continuarile postate de tine le voi citi si voi incerca sa si postez .
M-a surprins in primul capitol atitudinei fetei si faptul ca a reusit sa treaca peste suferintele pe care i le-au pricinuit altii . La fel de ciudata a fost si reactia lui Rhys , totusi asta demostreaza ca are intentii serioase si nu doreste ca sa fie o distractie pentru el si invers . Faptul ca amandoi sunt orgoliosi le afecteaza mult relatia , dar este amuzant .
Nu ma asteptam ca Wraith sa revina , intr-un fel imi este mila de Rhys . Pacat ca sarutul pe ca ea i l-a dat nu era adevarat si totul se intampla din vina lui Wraith.
Am observat cateva greseali : ,,discomfort '' - forma corecta este disconfort
,, lasan-do'' - lasand-o
,,badjocoreasca '' - batjocoreasca
M-a bucur ca postezi cate doua capitole si intr-un interval scurt de timp
M-a surprins in primul capitol atitudinei fetei si faptul ca a reusit sa treaca peste suferintele pe care i le-au pricinuit altii . La fel de ciudata a fost si reactia lui Rhys , totusi asta demostreaza ca are intentii serioase si nu doreste ca sa fie o distractie pentru el si invers . Faptul ca amandoi sunt orgoliosi le afecteaza mult relatia , dar este amuzant .
Nu ma asteptam ca Wraith sa revina , intr-un fel imi este mila de Rhys . Pacat ca sarutul pe ca ea i l-a dat nu era adevarat si totul se intampla din vina lui Wraith.
Am observat cateva greseali : ,,discomfort '' - forma corecta este disconfort
,, lasan-do'' - lasand-o
,,badjocoreasca '' - batjocoreasca
M-a bucur ca postezi cate doua capitole si intr-un interval scurt de timp