Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vote
Teh
61.54%
24 61.54%
Akasha
38.46%
15 38.46%
Total 39 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel : Teh VS Akasha

Doamne 0.o Deci in primul rand nici acum nu m-am hotarat ce lucrare sa aleg . Sunteti incredibile amandoua , amandoua ati descris superb , ambele lucrari m-au facut sa vars cate o mica lacrima . Parca eram acolo si vedeam acele scene si ma dureau ingrozitor . Amandoua aveti un stil aparte de a descrie . Cred ca in timp ce citeam , parca simteam drama prin care trec cele doua personaje principale . Sunteti foarte bune si imi este foarte greu sa aleg , deoarece lucrarile sunt incredibile . Nu stiu cum sa aleg , deoarece amandoua mi-au placut extrem de mult . Sunt primele lucrari pe care le citesc si ma fac sa vars lacrimi . Cred ca daca ar fi dupa mine as alege ambele lucrari.

Teh : Mi-e imi place ca ai relatat intamplarile din perspectiva fetei . Mi se pare ca daca o faceai din perspectiva baiatului , cititorul nu mai simtea acea drama prin care a trecut adolescenta . Adica s-au inteles clar sentimentele fetei , cat de mult a suferit . Oare baiatul acela chiar n-a iubito asa cum merita ? 2 Ea a tinut enorm la el , era totul pentru ea , iar viata lui era baschetul . M-a durut enorm cand aceasta venea mereu sa-l viziteze la spital , iar gandul lui zbura numai la bachet . Adic , nici macar nu a remarcat faptul ca prietena lui ii purta atata grija , iar el nu-i multumea deloc .Am stat si am citit fiecare cuvant in parte , mi-a placut la nebunie cum ai descris.
- Aş vrea să te văd jucând, încă odată.
Îmi scapă printre lacrimi şi cad iar. Oare mă voi putea înălţa vreodată?

Trist 2 Am simtit prin ce clipe grele a trecut fata . Ea chiar il iubea pe baschetbalist .Chiar a durut-o cand acesta s-a sinucis . Si nu a facut-o pentru ea , nici macar nu ii mai acorda atentie . Viata lui fusese baschetul T.T Trist , el chiar nu a vazut oare cat de mult tinea acea fata la el ? T_T

Akasha : Deci pur si simplu descrierea ta m-a atins la suflet . Urasc cand se intampla asa ceva . Multi oameni mor si sunt nevinovati . De ce oare a trebuit sa moara acel barbat pentru altcineva ? 2 Un nevinovat o sa sufere de mii de ori mai mult decat unul vinovat . Adica si-a pierdut familia din cauza politiei . Politie proasta T_T E trist sa vezi cum fiul tau te priveste pentru ultima oara si te roaga sa vii acasa , iar tu nu poti sa faci acest lucru , deoarece nu te mai poti intoarce acasa T_T
Creionul îmi tremură între degete. Nu ştiu cum să încep. Acest lucru reuşeşte să îmi smulgă un zâmbet. Ce ar trebui să scrie un condamnat la moarte? Cum să încerce să aline durerea familiei printr-o scrisoare? Cine va acorda atenţie acelor rânduri scrise la lumina unui bec drogat?
Atat de trist 2 Prin aceste cuvinte chiar s-au dovedit sentimentele barbatului . Imi place la nebunie aceasta fraza , este atat de trista , dar foarte bine realizata . Imi pare atat de rau pentru acel barbat . Era nevinovat T_T

Imi este greu sa aleg , deoarece lucrarile sunt foarte frumoase . Amandoua m-au patruns la inima . Chiar m-a durut ce am citit . Voi alege lucrarea lui Teh , deoarece m-a impresionat mai mult drama prin care a trecut acea fata . Sper ca Akasha sa nu te superi pe mine . Si tu ai scris incredibil , mi-a placut mult , dar cred ca lucrarea lui Teh a fost mai buna . Sorry T_T Oricum bafta in continuare ambelor concurente <33

Don't try to be perfect . Just be yourself .

Răspunsuri în acest subiect
Duel : Teh VS Akasha - de Teh2 - 21-12-2009, 09:54 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Teh2 - 26-12-2009, 01:18 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Lye - 26-12-2009, 04:54 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Kido - 26-12-2009, 08:01 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de BloodyInnocence - 27-12-2009, 12:52 AM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de ^ToxicK kiD^ - 27-12-2009, 10:48 AM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de nolazy - 27-12-2009, 12:16 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Denny - 27-12-2009, 03:34 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Yaku-chin - 29-12-2009, 10:35 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Ops! - 04-01-2010, 10:01 PM
RE: Duel : Teh VS Akasha - de Teh2 - 08-01-2010, 05:48 PM