Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca fericirea este una de plastic

Of da stiu ca am cam grabit actiunea:(
Dar ma rog m-am axat pe o idee..Si o sa continui cu ea:)
Sper sa va placa:)[posturi unite]
Acum next-ul:)Asa ca maine este Craciunul:))

Capitolul 4 : Accidentul.Ceva neasteptat.

Sakura si Sasuke inca se gandeau la plecare prietenilor lor in incercarea de a uita complet de aceasta tristete dar nu reuseau.In incercarea lor disperata soneria i-a salvat.
-Buna ziua,sunt domul Waymundo si o caut pe domnisoara Sakura Haruno?
-Da eu sunt,dar pentru ce ma cautati?
-Am fost insarcinat sa va anunt ca parintii dumnevoastra au vost victimele unui accident destul de grav in urma caruia au intrat in coma,doctorii neputand spune ce va urma.Se afla la spitalul principal.
-Multmesc..
Sakura inchise usa si cazu.Lacrimile ii curgeau siroie pe fata ei alba ca spuma laptelui.Nu stia ce sa mai creada.Parinti ei?De ce tocmai ai ei?Cu ce gresise ea?De ce ea?O durea atat de mult mai ales ca nu ii mai vazuse de mult.
Sasuke vrand sa vada ce se intamplase a gasit-o pe rozalia pe jos,lesinata.A luat-o si a dus-o in camera.Ii pregati un ceai de tei ca sa o mai linisteasca.
Incetul cu incetul,fata se trezea usor dintr-un cosmar ce avea sa devina groaznic.
-Te-as ruga sa nu mai ma sperii asa niciodata!Bea ceaiul asta si povesteste-mi ce s-a intamplat.
Dupa ce a baut ceaiul,care a calmat-o,a inceput sa ii povesteasca tot ce a aflat.Cand a terminase,deja doua pachete de servetele erau la gunoi din cauza lacrimilor,care nu se mai potoleau.Fata incerca sa se descarce,dar nu reusea.
-Trebuie sa fi puternica,pentru ca trebuie sa mergi acolo sa ii vezi,trebuie sa fi langa ei,pentru ca vocea ta i-ar putea ajuta mai mult decat crezi.
-Stiu,dar totul este atat de greu.Mai intai Neji si Ten Ten,apoi ei.Este atat de greu.
In incercarea de a o linisti a luat-o in brate.O privea cu caldura in ochi.O caldura care nu o putea vedea prea des in ochi lui de gheata,sau in sufletului rece.
Ea era putin fericita din cauza ca acum se afla in bratele lui.
Au hotarat sa mearga la spital.Sakura incapatanata vroia sa conduca ea,dar pana la urma sa lasat cu greu convinsa de Sasuke,ca nu este intr-o stare prea perfecta pentru a conduce.
Ajunsa la spital,a fost condusa catre camera parintilor ei.Cand a intrat si i-a vazut conectati la atatea aparate care aratau ca nu prea exista viata in ei,sufletul ei a fost spart in mii de bucatele.Stia ca trebuie sa fie pyuternica pentru ei,dar nu putea,ii era atat de greu.Isi amintea vremurile cand era atat de slaba si in timp isi cladise un suflet de piatra.Acum realiza ca a stricat totul.S-a calmat si cu ajutorul brunetului dar si cu ajutorul vointei de piatra care nu putea fi distrusa.Vroia sa ii arate lui ca se schimbase si ca nu mai era aceeasi fetita,ceea ce reusise deja.In ochi lui,ea se maturizase.
Sakura incerca sa vorbeasca cu ei.Le spunea ca ii pare rau daca a gresit,ca ii iubeste,ca are nevoie de ei,ca sunt foarte importanti pentru ea,ca sunt steaua ei norocoasa,ca trebuie sa lupte cu moartea,ca trebuie sa fie acolo langa ea,ca odata si adata trebuie si ea sa se casatoreasca si ca ei sunt cei mai importanti si nu pot lipsi de la acel mare eveniment,care desigur v-a marca viata ei.
Zilele treceau,dar nici un semn ca se vor trezi sau ca se vor face bine.
Pe rozalie o durea sufletul,dar trebuia sa fie puternica.In plus toti prietenii ei erau aproape de ea.Inclusiv brunetul.Defapt el cel mai mult.Se pare ca acest incident nefericit ii apropiase mult dar nu suficient de mult.Intr-o zi la spital auzi o discutie intre medici..
-Se pare ca parintii domnisoarei Haruno,incep sa dea semne ca se vor face bine.
-Eu nu cred,poate sunt miscari involuntare.
-Poate da,poate nu,dar trebuie sa fim increzatori.
-Da trebuie,dar trebuie sa fim si realisti.In plus nu putem sa ii spunem nimic inca,daca nu avem vreo dovada.Adica nu ii putem da sperante false.
-Da asa este,dar in orice caz,vom supraveghea acest caz cu multa atentie.
Fata deja prindea sperante si incepuse sa vorbeasca mai mult cu ei,ceea ce dadea bine,penru ca observasera si ea si medici reactiile bune,fapt ce insemna ca se faceau bine.Fata deja nu prea mai petrecea timp pe acasa.Sasuke era ingrijorat de sanatatea ei.Era tot timpul langa ea spunandu-i sa manance si sa aiba grija de ea,pentru ca asa nu mai merge.
-Sakura,astazi mergi acasa fie ca vrei,fie ca nu vrei!
-Dar..
-Nici un dar mergi acasa si punct.Trebuie sa ai grija si de tine.
Adevarul era ca acasa era mult mai bine supravegheata si o putea ajuta mult mai mult.In comportamentul ei se vedeau imbunatatiri.Dormea mai mult,se alimenta mai mult si era mai fericita.
Dupa un timp parintii ei isi revenisera.Din fericire nu au ramas cu alte
consecinte in urma accidentului.
Fata era fericita,mai ales ca si-au revenit,dar putin trista ca acum plecau dar le-a cerut sa fie mult mai atenti.Si era fericita pentru ca prietenii ei au fost aproape de ea si ca in prietenia cu Sasuke era mai multa caldura.Spera insa ca lucrul acesta nu se va schimba odata cu revenirea parintilor ei.Defapt lucrul acesta era mai mult o dorinta.
Ajunsa acasa,Sasuke ii pregatise masa,afara la lumina luni,mari si rotunde,ce dadea un aer romantic locului.
-Hmm..Sakura ma intrebam sti daca ai vrea sa mergem la un film ceva?
-Da,defapt chiar as fi incantata.Nu am iesit undeva de prea mult timp.
Era ciudat.Foarte ciudat.Sasuke vroia sa se intalneasca cu ea?Era placut surprinsa.
Au mancat,dupa care au mers la film.Foarte ciudat acel film era unul romantic.Sasike si-a tinut pe parcursul filmului mana in spatele Sakurei.Si mai ciudat era ca o tinea aproape in brate.Ciudat dar placut.Avest lucru ii cauza fluturasi in burta rozaliei,ceea ce ii placea,dar era si trista pentru ca stia ca lucrurile nu vor merge mai departe,desi ea asa isi dorea.Filmul se termina iar rozalia a tinut sa se duca pana la baie.Cand s-a intors l-a gasit pe brunet,sarutandu-se cu Karin,dusmanca ei din liceu.O durea atat de mult.Stia ca visurile ei nu puteau deveni realitate.A inceput sa planga si a fugit spre casa sau asta incerca.Alerga intr-o directie pa care sigur nu scria casa.Sasuke observand asta ia tras o palma roscatei si i-a spus sa nu mai faca niciodata asta.A inceput sa fuga dupa ea,spre norocul ei,pentru ca tocmai o salvase dintr-un accident.In fuga ei cat mai departe de el,a ajuns sa o calce masina,norocul ei ca a venit brunetul la timp.
A luat-o in brate pentru ca sigur nu putea sa mearga singura dupa spaima pe care o trase si s-a indreptat spre casa.Ajuns acasa a asezat-o pe pat.
-Uite.Sakura,tot ce ai vazut,nu era real.Nu eu am sarutat-o pe Karin,ci ea pe mine.
-Uite ce e Sasuke,nu-mi pasa cine cum v-ati sarutat.Esti un om liber,poti sa faci ce vrei.
-Dar atunci de ce plangeai?spuse asta cu un zambet smecher pe fata.Stia ca daca o intarata prea rau poate actiona.
-Pentru ca..
-Pentru inca ma iubesti.
-Asta nu e adevarat.sari rozalia ca si arsa.
-Nu e adevarat a?Dar atunci de ce plangeai?
-Exista o explicatie logica pentru asta!
-Si care este acea explicatie logica?
-Aaaaa…
-Asta inseamna ca nu este nici o explicatie logica.Ma placi si cu asta basta.
In momentul acela fata ia tras o palma.
-Asta pentru ce a fost?
-Crezi ca te poti juca cu oricine?Ei bine afla ca nu!Cine te crezi tu pana la urma?
-Ha!Incerci sa pari dura,dar nu poti!
-Cine vorbea..domnul “eu sunt un ghetar mai rece ca orice altul”!
Atunci Sasuke ii trase o palma.La care Sakura a inceput sa planga si a vrut sa fuga de el si de lumea intreaga.Dar nu reusi,pntru ca brunetul a luat-o de mana si a tras-o spre el.A pivit-o in ochi facand-o sa se piarda si mai rau.Putea citi cat de mult il iubea.
-Ce?Acum ce mai vrei?u ti-a ajuns?Chiar atat de mult ma urasti?
-Uite ce e.Nu ti-am tras palma aia ca asa mi-a venit mie.Ti-amtras-o pentru ca spui numai prosti.In primul rand nu te urasc eu te..si nimic
Nu a mai spus nimic si i-a cuprins buzele ei moi si catifelate intr-un sarut tandru.O saruta cu toata pasiunea din suflet si din inima.Era un sarut tandru si pasional,in care s-a lasat cuprinsa de sentimente si prinsa in sarut.Cel mai rau era pentru ea ca ii placea si mai vroia.Vroia mult mai mult.El si-a exteriorizat toata dragostea ce o purta pentru ea in acel sarut….

Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca fericirea este una de plastic - de Onna - 20-12-2009, 04:00 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 20-12-2009, 04:25 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 23-12-2009, 02:14 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 24-12-2009, 05:40 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-12-2009, 04:26 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de ~~Plastic~~ - 01-01-2010, 05:20 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-01-2010, 10:24 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-02-2010, 09:47 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de CurePeach - 28-02-2010, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.000 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.024 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 9.148 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 16.256 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.112 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)