Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Every girl needs her own Prince - Charming

I-am promis lui Nya că o să las un comment aici şi am venit. Mi-am învins într-un final lenea ce încerca să mă biruie. :))
Păi...să vedem. Îmi place felul în care scrieţi şi ideea în general. Dar totuşi pare mult prea banală. Acţiunea decurge ca în orice fic de dragoste. Doi se îndrăgostesc şi trăiesc fericiţi. Sper ca în ficul vostru să apară ceva...hmm... Ceva anormal let's say. ^^
În al doilea capitol acţiunea este mult prea grăbită, dar mie mi-a plăcut. Mă aşteptam ca Shu [ aşa îl cheamă pe tip? ] să acţioneze astfel căci dacă e aşa pervers şi tipa mai arăta şi bine... Cred că cel mai mult m-a surprins că şi Alice l-a întrebat dacă are iubit. Ea nu mai suferă după despărţirea aia? -.-"
Îmi place foarte mult personalitatea lui Shu. Este atât de pervers. Acest lucru mă face să mă întreb dacă nu cumva Alice o să fie doar o distracţie pentru el :-?
Greşeli de tastare...n-am prea văzut, dar nu sunt genul care să evidenţieze orice mică greşeluţa. Nimeni nu-i perfect.

Oricum, aştept cu nerăbdare continuarea care sper că o să vină repede. Succes!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Every girl needs her own Prince - Charming [by Nya & Mels] - de Me†al. - 23-12-2009, 10:14 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)